Přejít na obsah

Groll

Uživatel
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Olomouc
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

829 zobrazení profilu

Groll's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Groll

    Dodělání tempomatu

    Ahoj všem. Mám dotaz k chybě tempomatu. Při zaputí vyhodí chybovou hlášku - P0704. Už jsem ji několikrát smazal, na 4 po městě funguje, po dálnici na 6tku vyhodí chybu. Nemá s tím někdo zkušenost?
  2. můžu se zeptat, jak to dopadlo?
  3. Groll

    Klima neklimuje

    Zdravím, mám taky dotaz. Máte někdo zkušenosti s výměnou chladiče u 2,0 hdi. Po doplnění chvíli fungovala klima, a za pár dní, už zase auto jen topilo. Detekční kapalina odhalila nějaké dírky v chladiči za ventilátorem. Měnil někdo v poslední době, na kolik to cca vyjde? Díky
  4. Groll

    Klima neklimuje

    opravná sada vyjde cca na 400,- viz. toto vlákno
  5. Groll

    klima P 307

    já teda nevím, jestli to spíná, když není médium, ale já koupil auto na podzim, přes zimu topilo parádně, ale teď jsem zjistil, že mi topí pořád, takže jsem zajel do servisu, vedení bylo bez média. Doplnění, kontrastní látka, jestli není někde díra a práce, vysolil jsem 1450,-, což mě moc nepotěšilo, ale už jede klima dobře.
  6. a co je důvodem? Dávají nějaký bonus, nebo mají tak dobré služby?
  7. Groll

    příručka pro uživatele

    no já jsem si to stáhnul ze servisboxu, a jednotlivé stránky sloučil do jednoho souboru v pdf. Nebylo to na chvíli, ale šlo to.
  8. nikdo žádná zkušenost?
  9. Tak baterií to opravdu nebude. Byl jsem v jednom servise. Nebyla to značková diagnostika, ale přečetl na \"Delpfi\" trvalou závadu P 1435 Porucha čerpadla aditiv, nevěděl si s tím rady a rovnou to přiznal, tak jsem jel do \"značkového servisu\". Tam to načetli, a řekl mi, že to cosi nenačetlo, někam odešel, a pak se vrátil s tím, že to bude buď vadná kabeláž, nebo \"počítač\" čerpadla aditiv. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Před časem mi to hlásilo závadu na víčku nádrže, teď zase čerpadlo aditiv. Musím říct, že mám auto zatím jen od října, a nějak jsem nepostřehl, jestli probíhá regenerace filtru. Spotřeba je někde kolem 8litrů, přičítal jsem to zimnímu počasí, ale je možné, že je FAP nějak víc zanešenej? V pátek jdu k Fajtovi to nechat proměřit, jestli je to špatné vedení nebo to počítadlo. Nevíte někdo, nakolik by to počítadlo přišlo? Případně vyřešili by se problémy FAPOFFem? Moc díky za jakýkoliv postřeh, nejsem fanda do aut, tak se ptám někdy jak trotl, ale je dobré jít do servisu s informacemi, ať tam ze mě netahají zbytečně peníze navíc.
  10. Groll

    Vystřelovací klíč

    nekýve se. Bylo to dost na těsno, \"nýtek\" šel z tuha, sedí perfektně.
  11. Groll

    Vystřelovací klíč

    já měnil jen vyfrézovanou část - vysunutím nítku, a vsadil do nového pouzdra, a zatím drží. Nevím, co bude za měsíc či rok, ale zatím super. Ušetřeno hodně penízků, originál klíč, jde do tisíců.
  12. Groll

    Vystřelovací klíč

    A už jsi si něco vybral?
  13. Groll

    Vystřelovací klíč

    tak 20.12. jsem zaplatil za klíč a obal, 21.12. mi to poslali z Hongkongu a včera, tj. 3.1. už mi to donesla pošťačka. Přehodil jsem střeva a planžetu ze starého klíče, a už funguju. Uvidím, jak dlouho to vydrží, ale vypadá to moc dobře.
  14. Groll

    Zadní nárazník

    no jo, bohužel jak se ukázalo, tu část v levém kolečku mám ulomenou. Trochu jsem pátral v serviceboxu, a náhradní díl stojí 375,- , tak to není tak hrozné. Drží to jen ty 2 šrouby? Když to budu chtít opravit - nahoře to vycvaknu, dole teda ještě 3 šrouby, pak vyměním ten díl, a bude hotovo?
  15. Groll

    Zadní nárazník

    tak pojmy už jsme si ujasnili - děkuji, a teď už se snad dostaneme k nějakému řešení - děkuji.
×
×
  • Vytvořit...