Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Páni, chcel by som zimáky na 306ku 185/65 R14...potom, čo som pokukal inzeráty, mi jasne vypadlo, že budem kupovať nové. Máme ako zamestnanci možnosť kúpiť toto priamo tu v PE (viem, je to +- rovnako, ako keď to kúpim z netu, dokonca mierne drahšie, ale mám to pohodlnejšie). Čo sa týka výberu, asi pôjdem do tých Matadorov, ale ak máte nejaké pripomienky, rád si ich pozriem:

obr522151_ScreenHunter004.jpg

PS - ja to mám za tie oranžové ceny...

Odesláno

Tak ale v Pneuboxe by mi ich hádam mali zohnať...kukám ale, že som sa ani nemal pýtať, bo som teraz kukal testy a mám akurát zamotanú hlavu...ako vždy, ke´d to človek začne riešiť zoširoka...

Ale isté je, že dať za sadu 150€ a 300 € je sakra rozdiel...

Odesláno

tak na testoch je to jasne ....ja som to pre istotu pred kupov gum radsej nekukal :D.....ale tiez mam tie matadori ce ces kupit a zatial neni problem

inak kedysi sa chodilo stale na letnych (foter stale dusel ked mal zigulaka este) a dobre bolo :D

Odesláno

Ste ma vcelku potešili...som totiž chcel kúpiť jazdené, ale po tom, čo mi chcel típek predať 4-5 mm Barumy za 100€ som to vzdal (samozrejme v inzeráte super gumy, jazdené jednu dezónu)...natriem disky a behnem do Pneuboxu a beriem Matador, a ak by nemali, tak aj Barum (aj keĎ s Barumom nemám dobré skúsenosti z Corsi)...a podporím aspoň SK výrobcu...

Odesláno

ferrari: 4-5mm gumy jsou na vyhození, alespoň v Česku, kde je zimní výbava. To je spíš na léto na \"doježdění\". Nová zimní guma má kolem 8mm a má daleko lepší chování...

Odesláno
ferrari: 4-5mm gumy jsou na vyhození, alespoň v Česku, kde je zimní výbava. To je spíš na léto na \"doježdění\". Nová zimní guma má kolem 8mm a má daleko lepší chování...
Však viem :super:roker aj som to típkovi pekne povedal, že chce za stovku predať vyjazdené pneu...
Odesláno

Ja som Matadorky nikdy nechel, vzdy som sa snazil nahovorit si ze tych 10 Eur na jednej gume ma moze raz zachranit, ale tento rok som kupil nove matadorky.Zatial bez problemy, pekne drzia , uvidime co povedia na sneh a to co z neho zostane po solenu. Tatko ich dostal tiez na sluzobne auto, pojdu teraz na tretiu sezonu, prezili viac zimnych dovolenku, oproti letnym michelinkam rozdiel, ale neviem povedat ci Semperity alebo nieco v podobnej cenovej relacii bude o tolko lepsie. Polaris 2 som mal na punte a tam tiez spokojnost. V podstate je to o penazenke, ked to clovek berie s rezervou ze ma lacnejsie pneu tak si bude davat vacsi pozor si myslim.

Odesláno

U pneumatik bych se zásadně vyhýbal snad jenom hypersupermarketovým šmejdům za pár stovek, jinak je to v podstatě buřt. Jezdil jsem na Barumkách, Matadorech, Kleberech, Vredesteinech, Michelinech i Good Yearech a s žádnýma jsem neměl faktické problémy (ale taky můžu zodpovědně prohlásit, že každá guma jde zahrabat a žádná neudrží řiditelné auto na silnici pokryté vrstvou ledu).

Odesláno

ono dneska zeptat se jaky zimni gumy koupit je asi trosku blbina,protoze ti kazdej doporuci to s cim je sam spokojenej a naco druzi treba nadavaj. jako samozrejmne jsou zde testy a ruzny studie,ktery ti neco reknou,ale jen preci,kazdej neco vyzkousi a pak sam vi. ja mam ted barum polaris a dobry,ale treba na savy eskyma se nehrabou a to jsou gumy v levny cenovy kategorii, chtel bych nekdy vyzkouset nejakou kvalitni znacku za vetsi prachy a popravde asi se svym autem a stylem jizdy nepoznam.

Odesláno

tak ja mozem odporucit good year UG7+, som spokojny aj s jazdnymi vlastnostami aj vydrzou. Co sa tyka matadorov neviem, kedysi na ne ludia dost nadavali ze starnu, pukaju po bokoch uz po jednej sezone, ale to bolo dobrych par rokov dozadu, matador dnes vlastni continental takez by som sa az tak nebal

Inak, ked vravis ze oranzove ceny su pre teba pre koho preboha su tie biele?:o

Odesláno
tak ja mozem

Inak, ked vravis ze oranzove ceny su pre teba pre koho preboha su tie biele?:o

Bílé ceny jsou určitě ceny katalogové určené pro lidi, kteří ceny neřeší a berou co jim servis dá. Třeba firma kde dělám koupila před dvěma týdny nového Tranzita a od prodejce padla \"akční nabídka\" na 4 ks zimních pneu 16´´ Good Year UG 7+ v tonáži C za 20 000,-Kč včetně DPH - na netu jsme ty samé gumy našli za cenu kolem 3000,- Kč/ks, tedy cca 8000,- Kč je doma. Ale věřím tomu, že spousta firem na Fordí akci skočila a gumy za 20 litrů si pořídila už jen proto, že s tím majitelé ani řidiči neměli žádné další starosti.

[upravil dne 22/10/2010 od Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...