Davidf Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Jak jste na tom?Máte už novou autolékárničku??Já jsem ji dnes koupil v lidlu za 180kč Citovat
peugeot09 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Nemám. Od kdy zase tahle kravina musí být? Citovat
Edison Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Od té doby, co Ti dojde expirace té, co máš. Citovat
Davidf Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 Nemám. Od kdy zase tahle kravina musí být? No,od nového roku.Je stejná jen je tam navíc nějaká fólie termo,návod na použití lékárničky,lepší nůžky a dál nevím asi je to vše. Citovat
Fosil Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Můžeš dát foto jak vypadají nůžky? Dnes o tom vedli řeč v rádiu: http://www.rozhlas.cz/motozurnal/radce/_zprava/uz-vite-kde-si-autolekarnicku-doplnite--800463 Citovat
Davidf Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 Můžeš dát foto jak vypadají nůžky? Dnes o tom vedli řeč v rádiu: http://www.rozhlas.cz/motozurnal/radce/_zprava/uz-vite-kde-si-autolekarnicku-doplnite--800463 No,nůžky:D:D Vypadá to jako nůžky,ale je to pouze trapný výlisek nebo spíš zmáčknutá kulatina někde pod lisem. Citovat
Mik.e Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 a jaké jsou rozměry? to jsou ty obrovský plastový kufříky? to se nikam nevejde, shánim spíš menší balení Citovat
Pata Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Mik.e: http://www.autokelly.cz kód DO 91520E Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Nic proti, ale to zase někdo loboval a nebo má nějaký poslanec kamaráda, který má něco dočinění s výbavou autolékarniček. Je to úplná pitomost, co chtějí, aby tam všechno bylo. Zachvíli budeme muset vozit i dýchycí přistroje a mít vybavení jako mají vozidla RZS !!! Chce to logické myšleni a né chaos a paniku skze nové lékárničky. I ten návod je blbost. Omlouvám se, že jsem to takto napsal, ale jinka to vyjádřit nejde. Raději, kdyby místo hovadin uměl každý poskytnout první pomoc při DN !! To by zachránilo více životů než nové do vybavení autolékárniček!!! Citovat
Jenda 309 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Homo thermofolie se moc neprodávaj no, někdo toho má plný sklady.... tak jim to přejte a nechte si ty jízlivý poznámky... Citovat
Mik.e Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 za chvili tam budou i skládací nosítka, šitíčko nebo instantní doktor V TV byl nějaký rozhovor s Dr. a řikal, že stačí pár věcí, na první ošetření. Pokud bych z tý lékárničky použil všechno co tam je skoro by ani nemuseli jezdit A s tou krví jsem na to podobně jako kolega honzy406 Pata: díky, určitě se na ni podívam, zatim je nejlepší [upravil dne 21/10/10 od Mik.e] Citovat
Fosil Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Jak píše OK 406 příležitost k slušnému výdělku. V roce 2010 je registrováno asi 4.5 milionu osobních automobilů. Při představě že polovina z nich bude vybavena novými lékárničkami to dělá slušnou sumičku. http://www.autosap.cz/sfiles/a1-9.htm Citovat
Maverick Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Už sice starší záležitost, ale přeci... Od 1. 8. 2010 >>> - přestává jezdit policie ČR k dopravním nehodám pod 500.000,-Kč. >>> Součástí povinné výbavy se stává: >>> papír pro sepsání pojistné události, tužka,reflexní barva, pásmo 10m, digitální fotoaparát. Od 1. 9. 2010 >>> - přestává jezdit zdravotnická záchranná služba k méně než dvěma zraněným. >>> Součástí povinné výbavy se stává: >>> anestetikum, převozní lůžko, resuscitační jednotka. Od 1. 10. 2010 >>> - přestává jezdit pohřební služba k tragickým nehodám s méně než 3 mrtvými. >>> Součástí povinné výbavy se stává: >>> lopata, krumpáč, 2x černý pytel se zipem, mramorová deska 1×1m, 2x svíčka. Citovat
lape Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 No já jsem byl včera taky v Lidlu pro lékárničku,ale došel jsem pozdě Prodavačka říkala,že jich měli asi 50 a v 7:00 otvírali obchod.No a v 7:10 už nebyla ani jedna lékárnička,prý to lidi brali po pěti a více kkusech,nevím sice na co.A taky nevím proč tak blázní,cena je skoro všude kolem 200kč a navíc staré lékárničky už stejně nikdo nedělá,takže toho bude jako hnoje. Citovat
Hadra Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Taky jsem mamině koupil....za 155, tady v Prostějově je vyráběj, tak to známej má od známýho známýho a donesl mi to až pod nos.. Citovat
Vítek1 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 ja mam z peugeotu co davájí k servisní prohlídce, akorát to není moc domyslený protoze do kastlíku pro lékarničku se nevleze! asi ji daruju nekomu z rodiny a poridim menší Citovat
Pepito Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 Tak jak píše OK406-nedovedu si představit že budu v autě zraněný a ten co mne má zachránit bude študovat návod jak použít obsah lékarničky Každý není záchranář,ale základní ošetření by měl znát každý kdo dělal autoškolu Taky budu kupovat novou lékarničku a jako dobrá se mi jeví ta co ukazuje Pata Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.