Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Nemám. Od kdy zase tahle kravina musí být? :myslim

No,od nového roku.Je stejná jen je tam navíc nějaká fólie termo,návod na použití lékárničky,lepší nůžky a dál nevím asi je to vše.

Odesláno

Nic proti, ale to zase někdo loboval a nebo má nějaký poslanec kamaráda, který má něco dočinění s výbavou autolékarniček. Je to úplná pitomost, co chtějí, aby tam všechno bylo. Zachvíli budeme muset vozit i dýchycí přistroje a mít vybavení jako mají vozidla RZS !!! Chce to logické myšleni a né chaos a paniku skze nové lékárničky. I ten návod je blbost. Omlouvám se, že jsem to takto napsal, ale jinka to vyjádřit nejde. Raději, kdyby místo hovadin uměl každý poskytnout první pomoc při DN !! To by zachránilo více životů než nové do vybavení autolékárniček!!!

Odesláno

za chvili tam budou i skládací nosítka, šitíčko nebo instantní doktor :D V TV byl nějaký rozhovor s Dr. a řikal, že stačí pár věcí, na první ošetření. Pokud bych z tý lékárničky použil všechno co tam je skoro by ani nemuseli jezdit ;)

A s tou krví jsem na to podobně jako kolega honzy406 :roll

Pata: díky, určitě se na ni podívam, zatim je nejlepší ;)

[upravil dne 21/10/10 od Mik.e]

Odesláno

Už sice starší záležitost, ale přeci...

Od 1. 8. 2010

>>> - přestává jezdit policie ČR k dopravním nehodám pod 500.000,-Kč.

>>> Součástí povinné výbavy se stává:

>>> papír pro sepsání pojistné události, tužka,reflexní barva, pásmo 10m, digitální fotoaparát.

Od 1. 9. 2010

>>> - přestává jezdit zdravotnická záchranná služba k méně než dvěma zraněným.

>>> anestetikum, převozní lůžko, resuscitační jednotka.

Od 1. 10. 2010

>>> - přestává jezdit pohřební služba k tragickým nehodám s méně než 3 mrtvými.

>>> lopata, krumpáč, 2x černý pytel se zipem, mramorová deska 1×1m, 2x svíčka.

Odesláno

No já jsem byl včera taky v Lidlu pro lékárničku,ale došel jsem pozdě :) Prodavačka říkala,že jich měli asi 50 a v 7:00 otvírali obchod.No a v 7:10 už nebyla ani jedna lékárnička,prý to lidi brali po pěti a více kkusech,nevím sice na co.A taky nevím proč tak blázní,cena je skoro všude kolem 200kč a navíc staré lékárničky už stejně nikdo nedělá,takže toho bude jako hnoje.

Odesláno

ja mam z peugeotu co davájí k servisní prohlídce, akorát to není moc domyslený protoze do kastlíku pro lékarničku se nevleze!:D asi ji daruju nekomu z rodiny a poridim menší

Odesláno

Tak jak píše OK406-nedovedu si představit že budu v autě zraněný a ten co mne má zachránit bude študovat návod jak použít obsah lékarničky :bojim

Každý není záchranář,ale základní ošetření by měl znát každý kdo dělal autoškolu :myslim

Taky budu kupovat novou lékarničku a jako dobrá se mi jeví ta co ukazuje Pata :super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...