Brizka Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Zdravím, mám 406 1,8 16V 81kW r.v.2000 a už skoro půl roku mi zlobí ručička rychlosti. Vždy zničeho nic spadne dolů a nenačítají se km, ani nejde okamžita spotřeba na pal. PC. Já nejdem moc vzručný a proto vás žádám, jestli by se mezi vámi šikovnými peugeoťáky nenašel někdo, kdo by mi to dal do pořádku??? Jsem z Hradce Králové a přijedu až k vám a samozřejmě to zaplatím. Moc díky za odpovědi. Citovat
rootsky Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Ahoj. Použij hledání (je tady už o tom spousta témat)+pomůže každý šikovnější garážník... Citovat
Benžík Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Nejspis to dela snimac na prevodovce nebo kabely od nej. Citovat
godzila.01 Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 To samé mi dělal snímač na převodovce, stačilo vyměnit plastové kolečko a vyčistit čidlo.... Citovat
Brizka Odesláno 20. říjen 2010 Autor Odesláno 20. říjen 2010 Moc Vám děkuji za rady a když by se mezi vámi našel někdo, kdo by mi to sehnal a vyměnil, tak budu mooc vděčný. Citovat
comm Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Skoda ze si tak daleko spravit to nie je problem. Citovat
Brizka Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 Opravdu mezi Vámi není nějaký servisák, který mi pomůže?? Vše zaplatím, jen se mi s tím nechce do servisu Peugeot, tam bych se nedoplatil. Citovat
P607Olda Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Volej 583 411 572. Je to servis v Zábřehu, a platit budeš jen to nejnutnější, aby oprava byla kvalitně provedena. To znamená, že pokud má mechanik zkušenost, že vyčištění nepomůže natrvalo, tak to raději vymění. Neokradou Tě. Citovat
Brizka Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 Moc díky, ale Zábřeh je pro mě opravdu už dost z ruky. Potřeboval bych něco do vzdálenosti tak 50 km maximálně. Citovat
Doyle Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Děla mi to taky hlavně při prvním rozjezdu ručička tachometru mrtvá .. kdyžb ale klepnu do palubky tak naskoří.. takže u mne to neni snímač ale nějaký studený spoj přímo v budících.. už se to chystám rozdělat pul roku a ještě jsem se k tomu nedostal snad tento víkend :-) takže pokud to budu dělat udělam par foto pokud bys měl stekny problem... Citovat
Chepp Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Brizka: ? Jako ja jezdim do zabrehu cca 65km...a ver i kdyby to bylo 160km tak tam jezdim porad po zkusensotech s nasemi Olomouckymi servisy.... A je to tim cidlem na prevodoce a co vsim s tim spojene... tzn jak tu jiz bylo zmineno to kolecko... ale nic si z toho nevymenis sam... protoze nevim jak bys tam dolu vlezl a neco tam udelal zapalovacem si prisvitil co tam vlastne je.. pri dobre ruce utrhl zavit... Kdyz uz necis co by co treba orig. Peugeot? Sice maji draho ale velmi radi ti pomuzou... Citovat
zolco Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Už som písal o tomto probléme,že je to čierná krabička pod uložovacím priestorom vedla motora vnútorného ventilátora.Treba ju rozobrať,a prespájkovať.Niekde budeš mať v nej studenáč! Citovat
Dave_k Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Jestli nejsou Holice pro Tebe daleko tak zavolej na číslo 724064944. Je to kluk co má malej servis. Jmenuje se Roman Bukovský. Zkus mu zavolat a domluvit se s ním, protože teď má docela dost práce. Řekni mu, že potřebuješ vyměnit snímač na převodovce. Mělo by to být to ozubený kolo pod číslem 2. U peugeotu 214,- a kod 2649 20. Lepší když na to koukne a uvidí se co bude potřeba vyměnit. 2zolco: to co píšeš je \"speed interface modul\". Dával se tuším jen do 2,1TD a do 3,0V6 a to starý modely. Tady se řeší už new model s BSI. [upravil dne 25/10/10 od Dave_k] Citovat
KEDARBOBRY Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Ahoj, na mé 406 - nový model - to dělá taky. Nejčastěji v zimě když je na cestě rozmočený sníh a jindy za silného děště na vozovce plné vody. Ručička spadne a auto jede o poznání hůř. Když ručička naskočí jako kdybych seděl v novém autě. Taky by mne zajímalo co tedy vyměnit ( nový model ) ? \"kolečko na převodovce\" trošku široce pojato....... Jaký díl tedy přesně sehnat ? Je to ten 264920 ??? Díky [upravil dne 27/10/10 10:08 KEDARBOBRY] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.