vendelinek Odesláno 23. říjen 2010 Autor Odesláno 23. říjen 2010 Taky sem na něj zvědavej,měl by mi taky přijít po neděli,akorát co mi asi bude vadit,jsou ty kleště,byl jsem zvyklej na zásuvku jo a ještě sem potom zvědavej ,jakej mezi nima bude rozdíl,já budu mít ten levnější a koukám,že ty sis objednal ten dražší,na kolik tě vyjde? Citovat
Stifler Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Vendi: Vyjde mě ten kompresor na necelé 2.000,- Kč s DPH (20 %). Je dražší, také dvoupístkový, ale asi bude mít větší průtok vzduchu. Krokosvorky mi nevadí, není problém si vyrobit redukci do autozapalovače Edit: Ikdyž popisky u kompresoru budeme mít asi stejné, takže jestli to bude mít stejné parametry, tak rozdíly budou asi jen v nepodstatných detailech. [upravil dne 23/10/10 od Stifler] Citovat
vendelinek Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 Tak jak? Už ti přišel?Mě teda hned v pondělí,jen jsem ho rozbalil kouknul jak vypadá a zkusil jestli funguje ,byla to rychlovka po práci na parkovišti když sem šel domu,přivezla mi ho GLS,odzkoušim ho až budu přes víkend na chaloupce Citovat
Stifler Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Jo, včera jsem měl cestu do Hradce, tak jsem si ty díly vyzvedl osobně. Nezkoušel jsem ho, to snad zvládnu dneska. Zatím jsem ho jen vybalil z krabice - vypadá luxusně a věřim, že bude i luxusně fungovat. Hned, jak ho vyzkouším, tak sem napíšu a případně udělám nějaké to foto. Citovat
vendelinek Odesláno 29. říjen 2010 Autor Odesláno 29. říjen 2010 Tak u mě proběhla zkouška za 1 http://img94.imageshack.us/img94/1407/001qns.jpg http://img44.imageshack.us/img44/7010/002ql.jpg http://img16.imageshack.us/img16/6131/003evp.jpg http://img227.imageshack.us/img227/4971/004fm.jpg http://img221.imageshack.us/img221/2666/005lwn.jpg http://img209.imageshack.us/img209/7655/006ftt.jpg a ještě trošku videjka ,jelikož se teprve s foťákem učim,tak jedno je z mobilu vypadá dobře a snad nějakou chvilku vydrží Citovat
Stifler Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 Vendi - tak to vypadá, že máme úplně ten stejný kompresor. Koukal jsem, že i brašnu máme stejnou. Citovat
Pepito Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 Já mám doma v garáži už asi 23 let kompresor z ledničky a nikdy mne nezklamal.Je tak tichý,že jsem při foukání pneumatiky (tenkrát ještě na Š 120) zapoměl že jede a když jsem si vzpoměl tak v ní bylo přes 5 atm ,ale pneu vydržela Citovat
vendelinek Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 Kluci vy mě štvete teda:myslim Proč? Pardon:D Teďkonc bych potřeboval poradit a vyřešit přechodku nebo co z kleští na zap.zásuvku:myslim Citovat
vendelinek Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 Já mám doma v garáži už asi 23 let kompresor z ledničky a nikdy mne nezklamal.Je tak tichý,že jsem při foukání pneumatiky (tenkrát ještě na Š 120) zapoměl že jede a když jsem si vzpoměl tak v ní bylo přes 5 atm ,ale pneu vydržela Taky mám velkej kompresor dělanej z kombajnu asi 30 let starej,fouká asi+-8 atm,ale nechal sem ho švagrovi aby taky doma něco měl,to jsem ještě stříkal doma auta,přestal sem stříkat a tak mu tam zustal ,tendle ten mám v autě a používám ho občas na chaloupce,ten první mi nedávno odešel,tak sem chtěl náhradu Citovat
Stifler Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Kluci vy mě štvete teda:myslim Teďkonc bych potřeboval poradit a vyřešit přechodku nebo co z kleští na zap.zásuvku:myslim Radku, tak jdi na jednu přesčasovou šichtu a kup si ho taky. Vendi, mam dojem, že se dá koupit \"prázdný\" zapalovač a do něho dodělat kontakty jako redukci z těch krokosvorek. Citovat
vendelinek Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 No ,mě napadlo ,z toho starýho z tý zástrčky udělat něco jako T čko a ty kleště na to nasadit:myslim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Do zapalovače bych to nedával, tam je myslim 10A pojistka a tenký dráty, proto tam ani ta zastrčka u kompresoru není Kompresor bere - proudový odběr 15A (ve špičkách max.30A) [upravil dne 30/10/10 11:23 Radek Hurvajz] Citovat
vendelinek Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 Radku,asi to tak dopadne, a nechám to tak jak to je ale stejně ,vypadá parádně Citovat
Stifler Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Tak udělám malé pokračování Vendiho recenze. Takhle jsem to vybalil z krabice: Nějaký info o výrobku na krabici: U otočného madla je praktické pouzdro s redukcemi na míče a nafukovací lehátka: Na spodní straně jsou gumové nožičky, na kterých díky své hmotnosti kompresor ani neposkočí ani se nijak výrazně nevrtí. I zvukový projev kompresoru je mnohem tišší oproti obyčejnému kompresoru z Tesca.: Oproti obyčejnému kompresoru s nepraktickým otočným kolečkem je na tomto kompresoru výborně řešené zapínání - přepínačem na boku kompresoru: U ústí tlakové hadice je praktický tlakoměr s dostatečnou stupnicí: Druhý konec tlakové hadice má koncovku, která se díky kroužkové pojistce velmi lehce nasazuje a opravdu dobře drží: A nakonec brašna. Jsem moc rád, že v balení byla. Jinak by mi všechno lítalo po kufru auta, takhle to tam krásně sedí v brašničce. : Krásně se to tam vejde : A už jen vyrazit nebo uskladnit v autě: A takhle si kompresor sedí v zavazadelníku auta: Video jsem nenatáčel, už takhle jsou jen hrozné fotky z mobilu, ale lepší nemam. Funkčnost jsem zkoušel na rezervním kole - \"naštěstí\" byla rezerva zrovna nahuštěná jen na necelé 2 bary, tak jsem si i ověřil, že tlakoměr na kompresoru nezkresluje a ukazuje přesně. Nafouknutí z nějakých 1,8 na 2,65 baru trvalo opravdu jen chvilku - možná minutu a bylo hotovo. Kompresor jel stabilně a rychle - čekal jsem zlepšení oproti starému kompresoru, ale tohle mě i překvapilo, jak krásně to funguje. Jinak výrobce doporučuje provozovat kompresor se zapnutým motorem auta, neboť to v zátěži bere z baterie 20A. Já foukal rezervu bez zapnutého motoru a šlo to v pohodě, ale jinak kdybych foukal u auta všechny 4 kola, tak bych si určitě motor zapnul. Toť asi vše k mé recenzi tohoto kompresoru. Byl drahý, ale za ty peníze mi to stálo. [upravil dne 31/10/10 18:11 Stifler] Citovat
vendelinek Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 Děkuji za špičkovou a vyčerpávající recenzi:potlesk, perfektní dodatek a ilustrační foto:super:potlesk Myslím,že jsme neprohloupili s touto koupí a že vydrží ťuk ,ťuk,ťuk a hned to zaklepu:D Tak jak to vidíš Radku:D Citovat
Stifler Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Vendi: nemmáš za co děkovat. Radek se asi z toho šoku ještě nevzpamatoval a až se vzpamatuje, tak tady budou fotky od něj, až si to koupí taky. Citovat
Milan+ Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Tak udělám malé pokračování Vendiho recenze. Takhle jsem to vybalil z krabice: Kde se dají koupit ty tašky co máš v kufru? [upravil dne 1/1/11 11:02 Milan+] Citovat
Stifler Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Milan+: Já je kupoval v Hradci Králové v AutoMax HK. Mají i e-shop, kdybys náhodou do Hradce neměl cestu Citovat
Milan+ Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Dík ,tam jsem docela často,tak se tam stavím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.