Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky sem na něj zvědavej,měl by mi taky přijít po neděli,akorát co mi asi bude vadit,jsou ty kleště,byl jsem zvyklej na zásuvku

jo a ještě sem potom zvědavej ,jakej mezi nima bude rozdíl,já budu mít ten levnější a koukám,že ty sis objednal ten dražší,na kolik tě vyjde?:myslim

Odesláno

Vendi: Vyjde mě ten kompresor na necelé 2.000,- Kč s DPH (20 %). Je dražší, také dvoupístkový, ale asi bude mít větší průtok vzduchu. Krokosvorky mi nevadí, není problém si vyrobit redukci do autozapalovače ;)

Edit: Ikdyž popisky u kompresoru budeme mít asi stejné, takže jestli to bude mít stejné parametry, tak rozdíly budou asi jen v nepodstatných detailech. ;)

[upravil dne 23/10/10 od Stifler]

Odesláno

Tak jak? Už ti přišel?Mě teda hned v pondělí,jen jsem ho rozbalil kouknul jak vypadá a zkusil jestli funguje ,byla to rychlovka po práci na parkovišti když sem šel domu,přivezla mi ho GLS,odzkoušim ho až budu přes víkend na chaloupce

Odesláno

Jo, včera jsem měl cestu do Hradce, tak jsem si ty díly vyzvedl osobně. Nezkoušel jsem ho, to snad zvládnu dneska. Zatím jsem ho jen vybalil z krabice - vypadá luxusně a věřim, že bude i luxusně fungovat. Hned, jak ho vyzkouším, tak sem napíšu a případně udělám nějaké to foto. ;)

Odesláno
Odesláno

Já mám doma v garáži už asi 23 let kompresor z ledničky a nikdy mne nezklamal.Je tak tichý,že jsem při foukání pneumatiky (tenkrát ještě na Š 120) zapoměl že jede a když jsem si vzpoměl tak v ní bylo přes 5 atm :D ,ale pneu vydržela :D:papa

Odesláno
Kluci vy mě štvete teda:myslim

Proč? Pardon:D

Teďkonc bych potřeboval poradit a vyřešit přechodku nebo co z kleští na zap.zásuvku:myslim

Odesláno
Já mám doma v garáži už asi 23 let kompresor z ledničky a nikdy mne nezklamal.Je tak tichý,že jsem při foukání pneumatiky (tenkrát ještě na Š 120) zapoměl že jede a když jsem si vzpoměl tak v ní bylo přes 5 atm :D ,ale pneu vydržela :D:papa

Taky mám velkej kompresor dělanej z kombajnu asi 30 let starej,fouká asi+-8 atm,ale nechal sem ho švagrovi aby taky doma něco měl,to jsem ještě stříkal doma auta,přestal sem stříkat a tak mu tam zustal ,tendle ten mám v autě a používám ho občas na chaloupce,ten první mi nedávno odešel,tak sem chtěl náhradu

Odesláno
Kluci vy mě štvete teda:myslim

Teďkonc bych potřeboval poradit a vyřešit přechodku nebo co z kleští na zap.zásuvku:myslim

Radku, tak jdi na jednu přesčasovou šichtu a kup si ho taky. :D

Vendi, mam dojem, že se dá koupit \"prázdný\" zapalovač a do něho dodělat kontakty jako redukci z těch krokosvorek. ;)

Odesláno

Do zapalovače bych to nedával, tam je myslim 10A pojistka a tenký dráty, proto tam ani ta zastrčka u kompresoru není

Kompresor bere - proudový odběr 15A (ve špičkách max.30A)

[upravil dne 30/10/10 11:23 Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak udělám malé pokračování Vendiho recenze.

Takhle jsem to vybalil z krabice:

dsc03902a.jpg

Nějaký info o výrobku na krabici:

dsc03903k.jpg

dsc03906.jpg

dsc03907w.jpg

dsc03908l.jpg

U otočného madla je praktické pouzdro s redukcemi na míče a nafukovací lehátka:

dsc03909m.jpg

Na spodní straně jsou gumové nožičky, na kterých díky své hmotnosti kompresor ani neposkočí ani se nijak výrazně nevrtí. I zvukový projev kompresoru je mnohem tišší oproti obyčejnému kompresoru z Tesca.:

dsc03910g.jpg

Oproti obyčejnému kompresoru s nepraktickým otočným kolečkem je na tomto kompresoru výborně řešené zapínání - přepínačem na boku kompresoru:

dsc03911q.jpg

U ústí tlakové hadice je praktický tlakoměr s dostatečnou stupnicí:

dsc03912q.jpg

Druhý konec tlakové hadice má koncovku, která se díky kroužkové pojistce velmi lehce nasazuje a opravdu dobře drží:

dsc03914dg.jpg

A nakonec brašna. Jsem moc rád, že v balení byla. Jinak by mi všechno lítalo po kufru auta, takhle to tam krásně sedí v brašničce. :D :

dsc03915h.jpg

Krásně se to tam vejde :) :

dsc03916ok.jpg

A už jen vyrazit nebo uskladnit v autě:

dsc03917u.jpg

A takhle si kompresor sedí v zavazadelníku auta:

dsc03919j.jpg

dsc03921p.jpg

Video jsem nenatáčel, už takhle jsou jen hrozné fotky z mobilu, ale lepší nemam. Funkčnost jsem zkoušel na rezervním kole - \"naštěstí\" byla rezerva zrovna nahuštěná jen na necelé 2 bary, tak jsem si i ověřil, že tlakoměr na kompresoru nezkresluje a ukazuje přesně. Nafouknutí z nějakých 1,8 na 2,65 baru trvalo opravdu jen chvilku - možná minutu a bylo hotovo. Kompresor jel stabilně a rychle - čekal jsem zlepšení oproti starému kompresoru, ale tohle mě i překvapilo, jak krásně to funguje. :) Jinak výrobce doporučuje provozovat kompresor se zapnutým motorem auta, neboť to v zátěži bere z baterie 20A. Já foukal rezervu bez zapnutého motoru a šlo to v pohodě, ale jinak kdybych foukal u auta všechny 4 kola, tak bych si určitě motor zapnul. ;)

Toť asi vše k mé recenzi tohoto kompresoru. Byl drahý, ale za ty peníze mi to stálo. ;)

[upravil dne 31/10/10 18:11 Stifler]

Odesláno

Děkuji za špičkovou a vyčerpávající recenzi:potlesk, perfektní dodatek a ilustrační foto:super:potlesk

Myslím,že jsme neprohloupili s touto koupí a že vydrží:super

ťuk ,ťuk,ťuk a hned to zaklepu:D

Tak jak to vidíš Radku:D

Odesláno

Vendi: nemmáš za co děkovat. ;) Radek se asi z toho šoku ještě nevzpamatoval a až se vzpamatuje, tak tady budou fotky od něj, až si to koupí taky. :D:aut

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Tak udělám malé pokračování Vendiho recenze.

Takhle jsem to vybalil z krabice:

Kde se dají koupit ty tašky co máš v kufru?

[upravil dne 1/1/11 11:02 Milan+]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...