Petis136 Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 jo ten černej,ten \"pod stěračema \" je +-2800.- Citovat
Dudko Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Nazdar, píšem až teraz \"bo\" som nestíhal Tak v sobotu auto začalo jazdiť ako keby sa nič nestalo, kontrolka zhasla po 10km /zatial pohoda ťuk,ťuk/ Aj tak som sa vybral na dia do pažoutu Žilina A začal rébus, 3 vchody a nad každým iný napis 1vchod pre civilov: otvorené od 09-12:00 2-//- pre zakazníkov: len na objednávku 3-//- do dielne: zatvorené Tak a babo raď Aj tak som sa tam nedostal, aj keď si v dielni roboši menili gumy a neboli schopný ma napichnúť na dia:bojim Tak taký je život s autorizákom Teraz z iného súdka, neviete kde by som zohnal roletku do kufra/myslím tú na zakritie \"kufra\"/? Poprípade cenu:papa Dík Citovat
Milan+ Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Hm ,tak s těma roletkama to je problém ,moc nejsou a když se objeví je hned pryč,taky bych ji bral,když mám sedáky vyndané. Citovat
plaz Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 petis tomu nerozumim tago plus dve taga osmset ci co Citovat
Petis136 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 ne už jsem z toho strkání peněz do busu hotovej-ten co potřebuješ(černej u filtru) je za 1000,..Ta fajfka pod stěračema je za 2800,. Citovat
plaz Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 tak mam tu celou lapaliji za sebou padani do nouzoveho rezimu zapricinilo tlakove cerpadlo naftove malem me polil pot predstava te ceny cca 15OOO _ 25000 kc ale sikula sikovnej mechanik p.skrcka vse dal do kupy i s vahou vzduchu za praci a material a nastaveni dia v bratru 11000 kc a auti slape jak hodinky hezky zabira od spodu a jede jak ma :papa:papa Citovat
Brunik Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Petis136, Ďakujem pomohlo to. Závada odstránená. V tom ventile čo vypadá jak houba je gumená membrána a v nej bola dierka. Bachol som tam chemoprenu a auto fiči ako má. Ďakujem už jsem psal,to samý,když jsem zastavil a chcípnul,po 2 min.to zase jelo-nekdy den-nekdy 10km.Tak dia.-přechodná závada regulátoru tlaku turba.Jsou tam 2.Když otevřš kapotu tak přímo před tebou nahoře jsu takový 2 \"fajfky\" tak ta pravá.Ta vlevo je na přetlak nebotak něco ,ale prakticky nemá zádnou funkci.Zkus je přehodit-rada servis i můj mechanik.cena 2800-.A nebo vedle vzduch.filtru vlevo je takovej černej ventil-vypadá jak houba-nahoře tam vede hadička na podtlak-ten byl v háji-když posvítíš baterkou a přidáš plyn mělo by to táhlo zespoda jít nahoru a když pustíš tak se musí vrátit cena 1000.- Citovat
llug Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Tak mě se oběvý hláška \"ANTIPOLLUTION FALUT\" co to znamená???a k tomu se rozvítí znak čerpadla či co máte někdo s tím zkušenost nebo jeto to stejné co tu řešíte díky llug Citovat
cari Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 ANTIPOLLUTION FALUT je porucha emisniho systemu. Muze to byt cokoliv, od reg. ventilu pres ERG, cerpadlo .... nejlesi si nechat udelat diagnostiku a nacist zavadu ale muze to byt jen prechodna zavada - hlavne u slabsich motoru 66-80kw) to taky muze delat snimac v pedalu [upravil dne 6/7/11 18:51 cari] Citovat
llug Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Díky za reakci zavolám dvornímu podkonímu a uvydíme llug Citovat
llug Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Jo a ještě ta diagnostika to zjistí i když to tu závadu zrovna nehlásí?? Citovat
llug Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Jo a ještě ta diagnostika to zjistí i když to tu závadu zrovna nehlásí?? A ještě jedna hláška \"seat belt remilder\" to po mě chce co Citovat
golias Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 :D:D:Dže nemáš zapnutej pás:D:D:D:D:D Citovat
Wensdy Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Jo a ještě ta diagnostika to zjistí i když to tu závadu zrovna nehlásí?? A ještě jedna hláška \"seat belt remilder\" to po mě chce co Chtěl bych mít takové závady. To by byla paráda Citovat
Milan UL Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Tu \"houbu\" neměnte, je to pouze podtlak. ovládání vířivých klapek a když to nechodí, jsou naplno otevřené a auto normálně jede. obvykle se klapky zanesou karbonem a táhlo se ulomí. V případě, že je prasklá membrána vzniká problém, že tam dochází ke ztrátě podtlaku, který pak chybí pro ovládání Dmychadla, což způsobí tu ztrátu výkonu. Rešení: šroub M6x15 nacpat do hadičky, která přivádí podtlak do \"Houby\". Náklady: 0,1 kč:-) Citovat
llug Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Zase já. Mám další hlášku oběvuje se od dobi co sem \"péťu\" koupil.Ale všechno funguje dál tak sem na to ka...l .Mám trochu čas tak to sem dám \"4tyre pressure sensor mising\" snad to bude tak závažné jako ty pásy:aut doufám že s těma mojíma hláškama neobtěžuju když jo tak sorry:P llug [upravil dne 10/7/11 15:18 llug] Citovat
Wensdy Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Neukradnul ti někdo tu čepičku na pneumatice se snímačem tlaku? [upravil dne 10.7.2011 16:38 Wensdy] Citovat
llug Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Ještě že to forum funguje jinak bych se musel učit nějakou řeč Citovat
Wensdy Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Takové bych taky chtěl mít závady Buď za ně rád. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.