Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar, píšem až teraz \"bo\" som nestíhal Tak v sobotu auto začalo jazdiť ako keby sa nič nestalo, kontrolka zhasla po 10km /zatial pohoda ťuk,ťuk/ Aj tak som sa vybral na dia do pažoutu Žilina A začal rébus, 3 vchody a nad každým iný napis 1vchod pre civilov: otvorené od 09-12:00

2-//- pre zakazníkov: len na objednávku

3-//- do dielne: zatvorené

Tak a babo raď:D Aj tak som sa tam nedostal, aj keď si v dielni roboši menili gumy a neboli schopný ma napichnúť na dia:bojim Tak taký je život s autorizákom

Teraz z iného súdka, neviete kde by som zohnal roletku do kufra/myslím tú na zakritie \"kufra\"/? Poprípade cenu:papa Dík

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak mam tu celou lapaliji za sebou padani do nouzoveho rezimu zapricinilo tlakove cerpadlo naftove malem me polil pot predstava te ceny cca 15OOO _ 25000 kc ale sikula sikovnej mechanik p.skrcka vse dal do kupy i s vahou vzduchu za praci a material a nastaveni dia v bratru 11000 kc a auti slape jak hodinky hezky zabira od spodu a jede jak ma :papa:papa:papa

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Petis136,

Ďakujem pomohlo to. Závada odstránená. V tom ventile čo vypadá jak houba je gumená membrána a v nej bola dierka. Bachol som tam chemoprenu a auto fiči ako má.

Ďakujem :papa

už jsem psal,to samý,když jsem zastavil a chcípnul,po 2 min.to zase jelo-nekdy den-nekdy 10km.Tak dia.-přechodná závada regulátoru tlaku turba.Jsou tam 2.Když otevřš kapotu tak přímo před tebou nahoře jsu takový 2 \"fajfky\" tak ta pravá.Ta vlevo je na přetlak nebotak něco ,ale prakticky nemá zádnou funkci.Zkus je přehodit-rada servis i můj mechanik.cena 2800-.A nebo vedle vzduch.filtru vlevo je takovej černej ventil-vypadá jak houba-nahoře tam vede hadička na podtlak-ten byl v háji-když posvítíš baterkou a přidáš plyn mělo by to táhlo zespoda jít nahoru a když pustíš tak se musí vrátit cena 1000.-
Odesláno

Tak mě se oběvý hláška \"ANTIPOLLUTION FALUT\" co to znamená???a k tomu se rozvítí znak čerpadla či co máte někdo s tím zkušenost nebo jeto to stejné co tu řešíte

díky llug

Odesláno

ANTIPOLLUTION FALUT je porucha emisniho systemu.

Muze to byt cokoliv, od reg. ventilu pres ERG, cerpadlo .... nejlesi si nechat udelat diagnostiku a nacist zavadu

ale muze to byt jen prechodna zavada - hlavne u slabsich motoru 66-80kw) to taky muze delat snimac v pedalu :roker

[upravil dne 6/7/11 18:51 cari]

Odesláno
Jo a ještě ta diagnostika to zjistí i když to tu závadu zrovna nehlásí??
A ještě jedna hláška \"seat belt remilder\" to po mě chce co :roll
Odesláno
Jo a ještě ta diagnostika to zjistí i když to tu závadu zrovna nehlásí??
A ještě jedna hláška \"seat belt remilder\" to po mě chce co :roll

Chtěl bych mít takové závady. To by byla paráda :D

Odesláno

Tu \"houbu\" neměnte, je to pouze podtlak. ovládání vířivých klapek a když to nechodí, jsou naplno otevřené a auto normálně jede. obvykle se klapky zanesou karbonem a táhlo se ulomí. V případě, že je prasklá membrána vzniká problém, že tam dochází ke ztrátě podtlaku, který pak chybí pro ovládání Dmychadla, což způsobí tu ztrátu výkonu. Rešení: šroub M6x15 nacpat do hadičky, která přivádí podtlak do \"Houby\". Náklady: 0,1 kč:-)

Odesláno

Zase já. Mám další hlášku oběvuje se od dobi co sem \"péťu\" koupil.Ale všechno funguje dál tak sem na to ka...l .Mám trochu čas tak to sem dám \"4tyre pressure sensor mising\" snad to bude tak závažné jako ty pásy:aut doufám že s těma mojíma hláškama neobtěžuju když jo tak sorry:P

llug

[upravil dne 10/7/11 15:18 llug]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...