Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pěkný ... taky jsem o něm uvažoval, jelikož se dá dokoupit. Ale stojí bez mála 5000Kč. Podobné karbonové imitace pod boční prahy 2 x 2800Kč. :(

Odesláno

Tak to je docela řacha,ale jelikož s autem jezdí i manželka,předek je nízkej a obrubníky vysoký,tak nevím,jak dlouho by tam vydrželo :myslim

Odesláno
Já furt sháním u nás ten kožený volant. Nevíte někdo o nějakém???

Ten hliník na pedály bych taky chtěl... :)

to je volant z RCZ, mám ho vo svojej 308. Kvôli technickej chybe sa dali chvíľku objednať za 100 EUR (všetky sme už predali)!!! Keď na to v centrále prišli, zdraželi, momentálne ho viem zohnať za 150 EUR rovnaký, len by si si musel pre neho prísť do TT, dobierku nerobíme...

[upravil dne 21/10/10 od Modzillo]

Odesláno

Pár dotazů:

Je opravdu nový, nebo používaný?

Je už s novým logem nebo se starým (ne že by na tom záleželo).

Myslíš, že by nebyl problém se zárukou, kdybych ho třeba nechal namontovat?

Jak složitá je výměna? ... časově.

Teda za těch 150 bych měl eminentní zájem, s tím doručením bychom se nějak domluvili, nebyl by problém poslat prašule dopředu, nebo to vyřešit jinak.

[upravil dne 25/10/10 od matii]

[upravil dne 25/10/10 od matii]

Odesláno

...fungl nový zabalený v krabici (pracujem pre trnavskú predajňu BEGAM), nie som žiadny šmelinár!

...ide len o veniec, čiže airbag s krytom a so starým levíkom zostane tvoj pôvodný!

...so zárukou by bol problém jedine vtedy, ak by ti začal haprovať klaksón/airbag a v servise by zistili, že tie volanty neprehadzoval niekto v autorizovanom servise (napr. doklad o demontáži a montáži)!

...šikovný mechanik zvládne výmenu za 5 minút (v mojom prípade), ale už som videl toho istého mechanika robiť to isté asi 40 minút na inej 308-čke (mal evidentne zlý deň)!

Odesláno

...takže pre všetkých záujemcov o volant z 308GT/RCZ! Namiesto toho, aby cena zostala ľudová (cca 150 EUR) sa v Paríži rozhodlo, že tento istý volant bude stáť nezmyselných cca 380 EUR! Odkaz pre Paríž: Držím palce, určite sa výroba oplatí.....hovadá!!! :bacha

PS: všetci, ktorí sme stihli lacnejší variant, len ticho šúchajme nohami...

Odesláno

matii, nebudem reagovať na takéto nezmysly!!! Každý, kto ma tu pozná, vie, že takéto veci robím nezištne a vždy, keď sa dá, veľmi rád pomôžem (pretekar, pipistrel, buga, breny atď.)!!!

Po niekoľkých e-mailoch, ktoré sme si vymenili a v ktorých sme sa dohadovali o možnostiach platby a doručenia tovaru, mi prišiel od teba e-mail v nasledovnom znení:

Teď jsem volal znovu a řekl jim to ref. číslo, takže to tu mají dokonce se slevou (3800Kč = cca 146Euro). To sou opravdu profíci.

Pokud to bude ono a nebude ti vadit, že jsem tě do toho navrtal, tak bych to asi realizoval tady u nás.

Díky za inspiraci, ještě dám večer vědět, jak jsem dopadl.

Odpísal som ti, že u mňa žiadny problém a tým pádom u mňa táto epizóda skončila! Zašiel som za kolegom z oddelenia doplnkov, že volant predaný nie je. Tieto slová počul môj šéf, ktorý na to reagoval tak, že dal ten posledný volant namontovať do auta svojej manželky...

Nasratý buď na koho chceš, na mňa nemáš byť prečo! Skôr by si sa mal ísť spýtať tých profíkov, ktorí ti povedali, že to zmáknu, prečo ťa oklamali!!! Čo s tým mám ja?!

Áno, je pravda, že som to nemusel riešiť takto rýchlo, ale povedz mi jeden jediný dôvod, prečo by si kupoval volant za 150 EUR + 20 EUR (čo si ponúkal ako poštovné) odo mňa, keď ti za 146 EUR ponúkli ten istý volant u vás v ČR priamo v predajni?! Ja by som z tohto nášho spoločného \"obchodu\" nemal ani cent, len som chcel pomôcť!!!

[upravil dne 28/10/10 11:36 Modzillo]

Odesláno

Ehm, chci se ti omluvit, jen jsem byl frustrovaný z toho, že to tak blbě dopadlo. Každopádně jsem doufal, že ten volant do večera podržíš, než mi to opravdu klapne.

Dík za všechnu snahu, které si cením a ještě jednou se omlouvám za ten předchozí příspěvek. :mad:

[upravil dne 28/10/10 11:56 matii]

Odesláno
Ehm, chci se ti omluvit, jen jsem byl frustrovaný z toho, že to tak blbě dopadlo. Každopádně jsem doufal, že ten volant do večera podržíš, než mi to opravdu klapne.

Dík za všechnu snahu, které si cením a ještě jednou se omlouvám za ten předchozí příspěvek. :mad:

[upravil dne 28/10/10 11:56 matii]

...aby si vedel, pokúšam sa ti zohnať nejaký volant v iných predajniach... Zatiaľ mi odpísali 4 kolegovia z 20 oslovených, všetko negatívne správy...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...