Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sada dorazila. Přidávám foto, co vše se v ní nachází, kdyby příště taky někdo potřeboval. Vyšla na 300,- :)

Teď už se jen dokopat to vyměnit :aut

post-2095-14109628364202_thumb.jpg

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdravím mam p 307 sw ročník 2007 dual klima

mam snim problem klima mi zapne ale nechladi vobec klapky ozubené kolieska v poriadku klima natlakovana. Zapnem klimu a počut sičaví zvuk z prieduchov vetrania poradte prosim čo to može biť ????

Odesláno

janou mno zavada zistena vyfucala klima a zaujimave je ze deravy bude vymenik tepla alebo niektory spoj. klimu sme natlakovali a zapli detektorom presiel pri motore vsetko a nic potom sme skusili vnutri vo vyduchu zmeral a vtedy sonda skoro vybuchla cez vikend rozoberem palubku a kuknem nato a dam presnejsie vediet

:o

Odesláno

janou jak rychlo som sa pustil do toho tak richlo som skoncil vymenik rtepla je v strede kurenia a na to potrebujem vymontovat cele kurenie a to znamena ze cela palubovka musi von :( :( co sa mi fakt nechce je to moc zdlhava praca tak neviem co bude mozno ked budem na dovolenke

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak panove dnes dom dokoncil opravu klimatizacie na mojom milackovi a poviem na rovinu je to pekelne narocna praca co sa tyka demontaze palubnej dosky a ostatnich komponentov a nehovoriac este o krabici v ktorom je ulozeni vymenik tepla ktora je zvarena teplom a tazko sa rozobera ale da sa to treba trpezlivost fotky nemam bohuzial ale ak niekto potrebuje poradit ohladom demontaze palubnej dosky a demontaz klimatizacnej jednotky velmi rad pomozem poradim :)

• O 1 měsíc později...
  • O 8 měsíců později...
Odesláno

Ahojte s nastavenim teploty problem nemam ale nefunguje mi nastavenie privodu vzduchu na sklo a na nohy fuka iba na stred .MJSytic vedel by si napisat cislo tej sady ktoru si objednaval? A ktory motorcek si to rozoberal?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím, co když budu mít ulomený zuby na tom kolečku co je na servu, zatím sem viděl jen opravnou sadu na klapky a co na serva?

[upravil dne 17/5/14 21:57 od Karlosi]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Dnes jsem si z Peugeot přivezl opravnou sadu (viz. foto) je to na dvě klapky (já měl rozbitou jen jednu, tak mám ještě jednu sadičku v rezervě)... Demontujeme motorek, na ozubené kolečko klapky nasadíme bílé náhradní kolečko ze sady (je tam zářez,takže se nemůžeme splést) otočíme kolečkem (klapkou) po směru hodinových ručiček (proudí studený vzduch), nastartujeme auto a zkontrolujeme zda máme na displeji LO (motor poté můžeme vypnout) , z motorku jemně vycvakneme ozubené kolečko, nasadíme na motorek černý nástavec (taky to nejde splést a nástavec se hezky nacvakne na motorek), nacvakneme zpět kolečko na motorek a motorek s nástavcem našroubujeme na původní místo (je třeba použít delší šroubky ze sady). Nastartujeme a vyzkoušíme otáčením teplot LO - HI. Zdá se mi že by to snad mohlo i dlouho vydržet, tak uvidíme. Oprava mě stála 385,- Kč. A děkuji všem za rady a tipy! :papa

19102010034.jpg

Nemusí,stačí vyndat pouze kastlík před spolujezdcem celý ho vytáhnout,je tam 7 šroubů a pak más krásný přístup ke všem motorkum. Případně zaměn motorek číslo 1 vnitřní cirkulace za rozbitý. Nepůjde ti sice vnitřní cirkulace až pojedeš za kouřícím náklaďákem ale půjde ti plně automatická klima. Tu cirkulaci vnitřní stejně člověk skoro nepoužívá

nejako  mi  ten  kastlík  nejde  von.  šrubky  mám  vonku,  ako  si  ho  vybral???? 

• O 7 let později...
Odesláno

Čau, jde se nějak dostat do vnitřku topného systému? To jest přímo ke klapce co míchá vzduch. Na 307 předface jednozóna mi přestal topit spolujezdec a absolutně nereaguje na změnu teploty, řešil jsem to s ChouLu a mého modelu se klasický problém s klapkama netýká, vypadá to, že klapka jako taková praskla. 

Odesláno

Máš manuálnu klímu, alebo...?? Klasické topenie/manuálna klíma má klapky jedine vnútri , tzn. že opraviť sa dá jedine tak, že to vymontuješ z auta a naspäť namontuješ opravenú, resp. inú. Problém ale môže byť kľudne v ovládaní klapky, čo je otočný gombík, bowden a oceľové lanko, ktoré sa po dlhšom čase môže kľudne zalomiť (obyčajne na konci).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...