Groll Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Groll: budeš mít stejný problém... to je jen, že máš klapku na druhou stranu, foukal studený vzduch, pak se kolečko ulomilo a zůstalo to viset otevřené na studený vzduch. Dnes jsem byl v Mladé Boleslavi u Peugeotu, koukali na mě jako vyjevení co chci, nemají s tímhle prý žádnou zkušenost. Nicméně jsem jim nadiktoval číslo dílu (díl je skladem v zahraničí) zítra si pro opravnou sadu jdu, ještě mě pochválili jak jsem připraven A za jakou cenu ti to objednali, za těch 367,- ?? Citovat
kajvet Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 no za stejnou cenu... ta by měla být po celé České republice v autorizovaných servisech Peugeot Citovat
Groll Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 tak možná budu mít jinou chybku. Diagnostika vyplivla chybu motorku směšování. Nějaké zkušenosti??? Díky Citovat
kajvet Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 koupit motorek...v aut. servise stojí 1500,-Kč Citovat
kajvet Odesláno 19. říjen 2010 Autor Odesláno 19. říjen 2010 Dnes jsem si z Peugeot přivezl opravnou sadu (viz. foto) je to na dvě klapky (já měl rozbitou jen jednu, tak mám ještě jednu sadičku v rezervě)... Demontujeme motorek, na ozubené kolečko klapky nasadíme bílé náhradní kolečko ze sady (je tam zářez,takže se nemůžeme splést) otočíme kolečkem (klapkou) po směru hodinových ručiček (proudí studený vzduch), nastartujeme auto a zkontrolujeme zda máme na displeji LO (motor poté můžeme vypnout) , z motorku jemně vycvakneme ozubené kolečko, nasadíme na motorek černý nástavec (taky to nejde splést a nástavec se hezky nacvakne na motorek), nacvakneme zpět kolečko na motorek a motorek s nástavcem našroubujeme na původní místo (je třeba použít delší šroubky ze sady). Nastartujeme a vyzkoušíme otáčením teplot LO - HI. Zdá se mi že by to snad mohlo i dlouho vydržet, tak uvidíme. Oprava mě stála 385,- Kč. A děkuji všem za rady a tipy! Citovat
Groll Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 koupit motorek...v aut. servise stojí 1500,-Kč a musí se rozebírat palubka, abych se k těm motorkům dostal, nebo stačí odkrytovat jen ze strany spolujezdce?? Citovat
kajvet Odesláno 19. říjen 2010 Autor Odesláno 19. říjen 2010 Nemusí,stačí vyndat pouze kastlík před spolujezdcem celý ho vytáhnout,je tam 7 šroubů a pak más krásný přístup ke všem motorkum. Případně zaměn motorek číslo 1 vnitřní cirkulace za rozbitý. Nepůjde ti sice vnitřní cirkulace až pojedeš za kouřícím náklaďákem ale půjde ti plně automatická klima. Tu cirkulaci vnitřní stejně člověk skoro nepoužívá Citovat
Groll Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 koupit motorek...v aut. servise stojí 1500,-Kč tak jsem dneska oddělal z boku tapecírung, a první co vidím, že motorek je odpojenej, jsem si říkal, proč tam čouhá ten kablík, tak už vím proč. Tak jsem sundal motorek, a co nevím, jeden vylomenej zub. Tak se trochu ulevilo, že nemusím shánět nový motorek, zítra objednám taky tu sadu a snad se mi to povede vyměnit. Dost se mi ulevilo, a tobě děkuju za super návod. Citovat
Roman. D. Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Ahoj,můžete mi někdo poradit s topením? Mám 307sw, 1,6Hdi r.v.2006, duální klima. I když dám topení na HI, tak nic moc teplý vzduch nefouká. Když projíždím levotočivou zatáčku, je vzduch o dost teplejší a na druhou stranu zas chladnější. Můžete mi někdo poradit a nebo poslat schéma topení co mi tam může blbnout. Zima se blíží a jezdit v kulichu se mi nechce:D Citovat
Groll Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Ahoj,můžete mi někdo poradit s topením? Mám 307sw, 1,6Hdi r.v.2006, duální klima. I když dám topení na HI, tak nic moc teplý vzduch nefouká. Když projíždím levotočivou zatáčku, je vzduch o dost teplejší a na druhou stranu zas chladnější. Můžete mi někdo poradit a nebo poslat schéma topení co mi tam může blbnout. Zima se blíží a jezdit v kulichu se mi nechce:D nejsem v tom odborník, ale mě půlka klimi foukala pouze studený vzduch. Po oddělání motorku jsem našel vylomený zub na klapce, která koriguje teplotu. Oprava za 370,-. Opravný set a jeho číslo je o pár příspěvků zpět. Citovat
Roman. D. Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Na kolečka na klapce i motůrku jsem koukal a žádný zub vylomený není. Motůrky fungují na obou stranách. Jen mi je divný proč v levotočivé zatáčce to fouká o dost teplejší vzduch. Není v topení jako celku uvnitř ještě nějaká klapka která míchá teplý a studený vzduch? A ještě nevidím žádný rozdíl teploty když nastavím na display 25 nebo HI, ať už je klima zapnutá nebo ne. Fouká to stejně vlažný vzduch. Nemůže být chybka v čidle, co snímá teplotu uvnitř auta? Citovat
dyno Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Na kolečka na klapce i motůrku jsem koukal a žádný zub vylomený není. Motůrky fungují na obou stranách. Jen mi je divný proč v levotočivé zatáčce to fouká o dost teplejší vzduch. Není v topení jako celku uvnitř ještě nějaká klapka která míchá teplý a studený vzduch? A ještě nevidím žádný rozdíl teploty když nastavím na display 25 nebo HI, ať už je klima zapnutá nebo ne. Fouká to stejně vlažný vzduch. Nemůže být chybka v čidle, co snímá teplotu uvnitř auta? taky mi to fouka kdyz je v aute chladno jak se tomu chce nekdy kdyz dam max teplkotu vlazny nekdy zase horky:bojim auta si proste zijou vlastnim zivotem do ktereho my jen zasahujem Citovat
Prcek85 Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Jak jste dopadli s opravou? Mám podobný problém. Po studeným startu pod 0°C se klima chová jak má na automat bez AC. Po pár kilometrech začne ventilátor přidávat na otáčkách a postupně začíná topit. Taky OK. Po \"skoro vytopení\" auta najednou začne ventilátor ubírat na otáčkách a klesat teplota což už moc OK není. I když mam klimu nastavenou na 23°C na obou okruhách, je uvnitř auta na pořádnej vaťák, hučku a rukavice. Napadlo mě, že by mohlo být čidlo vnitřní teploty v křemíkovém nebi. Ale když zvýším teplotu na HI, tak se teplota v autě taky zvýší, ale že by to byla maximální teplota kterou to dokáže se mi nezdá. Nemáte někdo s tímhle problémem zkušenosti? Citovat
kajvet Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 Bohužel musím dnes otevřít opět toto téma.... Po tom co se mi opravnou sadou podařilo spravit spolujezdcovu stranu (dodnes bez problémů funguje) tak mě začla zlobit strana řidiče. Myslel jsem že opět použiju opravnou sadu, ale tam je motorek se šestihranem, který zapadá do bílého ovládání klapky (viz první foto). Ručně klapkou jde hýbat, ale nemohu docílit \"ledového\" vzduchu tak jako na druhé spolujezdcově straně. Horkého vzduchu o stejné intenzitě jako druhý strana ano (při otočení bílé klapky proti směru hodinových ručiček nadoraz) ale pokud otočím na druhou stranu, fouká vlažný vzduch a né studený jako ze spolujezdcovi strany . Tato bílá klapka ještě ovládá černou (viz obrázek 2) A já teď nevím v jaké poloze mám nandat zpátky motorek (který je funkční) a včem je problém že to nefouká ledový vzduch a vůbec co tyto vlastně dvě klapky dělají a ovládají? [upravil dne 7/2/11 17:53 kajvet] Citovat
kajvet Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 nikdo neví..aspon co jaká klapka ovládá?? Citovat
kajvet Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 tak dodatečně ještě doplňuji vyřešení druhé klapky... v tom mi pomohl HonzaZ s diagnostikou a mi při ní objevili motorek č. 4 , který je na řidičově straně, je k němu možná horší přístup, je přibližně ve výšce jako motorek č.2 na spolujezdcově straně... oprávárenská sada a vyřešeno, snad už nadobro:papa . Citovat
Black Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Chci Vás požádat o radu jak vymontovat kastlík před spolujezdcem. I když jsem vyšrouboval všechny šroubky a kastlík je uvolněný, přesto nejde voně vytáhnout a mám strach, aby se mi tam něco neulomilo. Nejde mi totiž ovládání rozvodu vzduchu (na okna, nohy a osoby) zřejmě jsou kolečka v háji. Prosím o radu Vás zkušenější, kdo by mi poradil nějakou vychytávku na demontáž, a který motorek podle fotek z předchozích příloh ovládá nastavení rozvodu vzduchu. Citovat
harvi_tn Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 ja len doplnim, ze opravna sada ma nove PSA cislo: 1607044080, dnesna cena 16.54Eur Citovat
MJSytic Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Nevíte náhdou někdo, který ten motorek řídí směr proudění vzduchu? Jestli to mám rozebírat ze strany spolujezdce, nebo ze strany řidiče? Podle obrázku by to mělo být u spolujezdce, ale chtěl bych jít najisto:roll [upravil dne 29.10.12 09:07 od MJSytic] Citovat
MJSytic Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Tak jsem se do toho dnes pustil. Problém je ve vyčvachtané imbus díře na takovém světlém plastovém kurvítku. Nastavil jsem to zatím provizorně víc na skla, trochu na nohy, zbytek na střed a motorek jsem odpojil. Teď akorát nevím, jestli objednat tu náhradní sadu, nebo jestli to něčím nezalepit natvrdo - nějakým kvalitním lepidlem na plast Jinak ještě pár fotek: http://mjsytic.rajce.idnes.cz/Klapky307 EDIT: Tak ještě jsem narazil na tohle téma ale pořád nevím, jakou tu sadu mám objednat [upravil dne 5.11.12 13:56 od MJSytic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.