Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tož jsem na Kokoříně mluvil s pár klubákama o tempomatu na 307 před face., a asi to vypadá takto -

- páčka bez limitéru = nezobrazuje rychlost mezi budíkama

- páčka s limitérem = zobrazuje rychlost mezi budíkama

I v manuálu to tak je.

Já chtěl vždy bez limitéru, páč limit. nevyužiji. Nakonec jsem objednal s limit. a ona došla bez limit.

Přemýšlím, jestli to mám řešit. Zobrazování mezi budíky by se mě líbilo. Mohl bych tuhle prodat a koupit s limit., ale nevím, jestli ta bude zobrazovat rychlost. Máte s páčkami a zobrazováním rychlosti nějaké zkušenosti.

Odesláno

Na packe nezlezi ci bude zobrazovat na budikoch to zalezi od roku kedy to zacali budiky a bsi podporovat.Mozes mat packu bez limiteru a ked tvoje auto bude podporovat zobrazovanie tak ti to pojde.

[upravil dne 21/6/12 12:25 od pito.za]

Odesláno

Byl to první pokus, mechanik to nemohl nastavit v motoru, jinak páčka funguje. Asi by to chtělo jinou diagnostiku, ale nevím za kým jet. On má nějaký univerzál. Těšil jsem se jak malé děcko, a ono nic.

Odesláno

Tož toto, ty ma prekvapuješ.:D Zatiaľ nie je isté, či pojdeme, tak na 89.5%.

Jazdím teraz často dialnici, čaká ma cesta za Prahu, tempomat by sa hodil už budúci týždeň. Snád to nejako vymyslim.

Odesláno

Škoda, že čtu tohle vlákno až teď. Jsem od pátka v Brně a mohl jsem dia vzít ssebou. :(

No pokud Ti to nikde nevyjde tak tu budu tak za 3 týdny. Možná i dříve.

Odesláno

Gabrieli - dobrý nápad:super, ale jedeme s Matyáškem a ten by měl průjezd kolem Prahy prospat, a nerad bych ho budil. Ještě o tom popřemýšlím.

Dave_k - kdybych nikoho nenašel, tak Ti napíšu, díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...