Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový dojem, že tam asi Petr bude u stánku či něco podobného? Aspoň podle toho co píšou na stránkách Incheby . . . \"Během letošní Autoshow bude Střední hala Průmyslového paláce zaplněna nejnovějšími modely značek Peugeot, Citroen a Hyundai. Vystavovatelem zde bude autorizovaný dealer společnost Domanský s.r.o.

Návštěvníci se mohou těšit na prezentaci dvou novinek - Peugeot RCZ a Citroen DS3.\"

. . . tak co Péťo?

Jinak když půjdu, tak v Ne 24.10. Jindy není holt čas.

Odesláno

Já tam byl v loni prvně a celkem se mi to líbilo. Německej AMI autosalon to sice neni, ale v čr nic moc lepšího než autoshow neni. Nebo je? Ještě něco bývalo v Brně :myslim

Scratch: jj ale nebyl sem si jistej, tak sem se nehlásil :D bylo to někde u novýho SuperBa

Odesláno

jojo, to jsme dost ocumovali, v ty dobe se nam strasne libil, ale rozhodli jsme se pro chalupu, ma vetsi kufr a luzkovou upravu v cene :D

Odesláno

tak sem tam dneska zavítal, za hodinku sem to celý prošel a to sem dobrou půlhodinu blbnul u peugeotů :D a zase se zamiloval do 407...

oproti lonsku to bylo slabý, minimálně tam chybělo vw a audi a celkově málo vystavovaných. Peugeot a Citroen to měli nejlepší ;)

Zato tuningovejch a chip tuningovejch firem tam bylo dost

Odesláno

Měl jsem lupen \"volňásek\" a tak jsem i s prckem na výstavu zavítal. Po ranní návštěvě Trabantiády na Džbáně buď už těch aut bylo na nás moc nebo nám Autoschow neměla co nabídnout - ve zkratce: Příští rok si akci odpustím i zadara - volný čas jde prožít zajímavěji.

[upravil dne 23/10/2010 od Medvěd]

Odesláno

Já vím, že jste mě varovali, ale tak jsem si to jako automobilový fanda nenechal ujít a .... za hodinku a půl jsem byl venku s nealko pivem a dvěma časákama v ruce docela zklamaný. Jediné co mě překvapilo byla Fábijka RS. Kdyby nebyla tak drahá, tak bych si jí koupil na blbnutí. Ani se mi z ní nechtělo ven, ten volant a atmosféra za ním byly super. Kromě stánků Škodovky a Peugeota docela slabá účast. Až to budou pořádat příště tak já .... už pojedu raději na výlet a za tu stovku si koupím pořádnej zmrzlinovej pohár. :P.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...