Mik.e Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 ano, já se tam chystám, v loni sem tam potkal Scratche s manželkou Citovat
Honza z Nera Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 . . . docela bych šel, ale před lety to stálo za velký kulový, snad to bude lepší . . . Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Mik.e, fakt? loni to nbylo nejlepsi, taky to zvazuju Citovat
wooody Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 myslim si že je to rok od roku horší a horší, zvažuju jestli tam má cenu vůbec jet Citovat
Honza z Nera Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Mám takový dojem, že tam asi Petr bude u stánku či něco podobného? Aspoň podle toho co píšou na stránkách Incheby . . . \"Během letošní Autoshow bude Střední hala Průmyslového paláce zaplněna nejnovějšími modely značek Peugeot, Citroen a Hyundai. Vystavovatelem zde bude autorizovaný dealer společnost Domanský s.r.o. Návštěvníci se mohou těšit na prezentaci dvou novinek - Peugeot RCZ a Citroen DS3.\" . . . tak co Péťo? Jinak když půjdu, tak v Ne 24.10. Jindy není holt čas. Citovat
matii Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Co to je za akci? Nějaký autosalon? Jestli je to tohle: autoshow tak určitě jedu. [upravil dne 14/10/10 od matii] Citovat
Honza z Nera Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 http://www.autoshowpraha.cz/main.php?pageid=319&page_content_id=11752 Ale posledních pár let to nestojí za nic. Citovat
matii Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Díky, na něčem podobném jsem byl v Lounech a bylo to super. Určo pojedu. Citovat
Honza z Nera Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 . . . aby jsi nebyl zklamaný Ale třeba to bude lepší. Citovat
Mik.e Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Já tam byl v loni prvně a celkem se mi to líbilo. Německej AMI autosalon to sice neni, ale v čr nic moc lepšího než autoshow neni. Nebo je? Ještě něco bývalo v Brně Scratch: jj ale nebyl sem si jistej, tak sem se nehlásil bylo to někde u novýho SuperBa Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 jojo, to jsme dost ocumovali, v ty dobe se nam strasne libil, ale rozhodli jsme se pro chalupu, ma vetsi kufr a luzkovou upravu v cene Citovat
Mik.e Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 chalupa je lepší no, já si popravdě toho superba ani moc nevšim, měl sem to za octavii, jak tam bylo nacpáno viděl jsem z něj jenom kousek Citovat
Mik.e Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 tak sem tam dneska zavítal, za hodinku sem to celý prošel a to sem dobrou půlhodinu blbnul u peugeotů a zase se zamiloval do 407... oproti lonsku to bylo slabý, minimálně tam chybělo vw a audi a celkově málo vystavovaných. Peugeot a Citroen to měli nejlepší Zato tuningovejch a chip tuningovejch firem tam bylo dost Citovat
Medvěd Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Měl jsem lupen \"volňásek\" a tak jsem i s prckem na výstavu zavítal. Po ranní návštěvě Trabantiády na Džbáně buď už těch aut bylo na nás moc nebo nám Autoschow neměla co nabídnout - ve zkratce: Příští rok si akci odpustím i zadara - volný čas jde prožít zajímavěji. [upravil dne 23/10/2010 od Medvěd] Citovat
matii Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Já vím, že jste mě varovali, ale tak jsem si to jako automobilový fanda nenechal ujít a .... za hodinku a půl jsem byl venku s nealko pivem a dvěma časákama v ruce docela zklamaný. Jediné co mě překvapilo byla Fábijka RS. Kdyby nebyla tak drahá, tak bych si jí koupil na blbnutí. Ani se mi z ní nechtělo ven, ten volant a atmosféra za ním byly super. Kromě stánků Škodovky a Peugeota docela slabá účast. Až to budou pořádat příště tak já .... už pojedu raději na výlet a za tu stovku si koupím pořádnej zmrzlinovej pohár. . Citovat
kajvet Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 tak jsem se byl podívat a hooodně slabý, vstupné 100,-Kč...Myslím si že za 50,-Kč by to bylo odpovídající. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.