Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak kdy začnete přezouvat,ráno -2 odpoledne +14 a na příští týden hlásí na odpoledne jenom tak +7-9,asi to přezuji už tento týden, ať mám pokoj a nemusím to dělat na poslední chvilku,zima:bacha

Odesláno

pokud mužu se přidat i ja a z pohledu majtele pneuservisu neni na co čekat už i moje bondovske auto 007(807) včera dostalo zimatory a už mam přezuto vic než 20aut na zimu ono zaleži zase jake sou teploty u jednotlivych členu že třeba na ostravsku pořad okolo 0 a pžes den max 8 takže idealni stav pro gumy:aut

Odesláno

tady je -2 a tak chci přezout do konce týdne. Loni touhle dobou jsme tu měli půl metru sněhu.

Odesláno
pokud mužu se přidat i ja a z pohledu majtele pneuservisu neni na co čekat už i moje bondovske auto 007(807) včera dostalo zimatory a už mam přezuto vic než 20aut na zimu ono zaleži zase jake sou teploty u jednotlivych členu že třeba na ostravsku pořad okolo 0 a pžes den max 8 takže idealni stav pro gumy:aut

Má pravdu:super

Odesláno

Unás je to na hlavu /aj počasie/, ráno oškrabávam a cez deň je 14*c:mrk Našťastie auto som kúpil s celoročnými gumami, viem že to není ani ryba ani rak:myslim, ale prezúvať budem až keď bude aspoň 3 dni pod 8*c

Týmto by som chcel upozorniť, že predávam zimaky aj s diskami /al/ je to v sekcii predaj gúm:roll

Odesláno

Poslušně hlásím, právě jsem přezul. Ale radost z toho nemám. Spotřeba půjde nahoru, hluk v autě také, ale nedá se nic dělat. Tady u nás na horách když to začne padat tak to je pak hned.

Odesláno

chtěl jsem se zeptat,jestli převažujete kola při každém přezouvání?:myslim Já teda převažuji,ale slyšel jsem ,názor ,že je to zbytečné. Co vy nato?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...