Haryk Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 tak kdy začnete přezouvat,ráno -2 odpoledne +14 a na příští týden hlásí na odpoledne jenom tak +7-9,asi to přezuji už tento týden, ať mám pokoj a nemusím to dělat na poslední chvilku,zima:bacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tango C8 Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 No, asi tak nějak, koncem měsíce počítám že to přehodím. Možná dřív několik dní. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 a nebo i dýl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 už přehozeno , na nově laknuté alu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haryk Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 kurňa to je ale fofr,asi bude zima dost brzo ,předseda má konexe nahoře,tak hoši do přezouvání Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazimir Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Já posečkám až na první sníh:cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 no třeba loni jsem 406 přezul až 12.12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoferik Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Taktez vyckavam na prvni snih, jelikoz mam gumy krasne, nechce se mi sjizdet zbytecne vzorek:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibo807 Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 pokud mužu se přidat i ja a z pohledu majtele pneuservisu neni na co čekat už i moje bondovske auto 007(807) včera dostalo zimatory a už mam přezuto vic než 20aut na zimu ono zaleži zase jake sou teploty u jednotlivych členu že třeba na ostravsku pořad okolo 0 a pžes den max 8 takže idealni stav pro gumy:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 tady je -2 a tak chci přezout do konce týdne. Loni touhle dobou jsme tu měli půl metru sněhu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tango C8 Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 pokud mužu se přidat i ja a z pohledu majtele pneuservisu neni na co čekat už i moje bondovske auto 007(807) včera dostalo zimatory a už mam přezuto vic než 20aut na zimu ono zaleži zase jake sou teploty u jednotlivych členu že třeba na ostravsku pořad okolo 0 a pžes den max 8 takže idealni stav pro gumy:aut Má pravdu:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajza206 SW Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 no nejlepší je počkat na první sníh a pak stat u krajnice a divit se proč to nejede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudko Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Unás je to na hlavu /aj počasie/, ráno oškrabávam a cez deň je 14*c:mrk Našťastie auto som kúpil s celoročnými gumami, viem že to není ani ryba ani rak:myslim, ale prezúvať budem až keď bude aspoň 3 dni pod 8*c Týmto by som chcel upozorniť, že predávam zimaky aj s diskami /al/ je to v sekcii predaj gúm:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 no meteorologove začali strašit se sněžením , doufám že jim to opět nevyjde ale pravda je ža rano je kosa už řádná brrrrrrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Poslušně hlásím, právě jsem přezul. Ale radost z toho nemám. Spotřeba půjde nahoru, hluk v autě také, ale nedá se nic dělat. Tady u nás na horách když to začne padat tak to je pak hned. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haryk Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 svatá pravda, zítra přezouvám a nebudu čekat už na nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandan Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 chtěl jsem se zeptat,jestli převažujete kola při každém přezouvání? Já teda převažuji,ale slyšel jsem ,názor ,že je to zbytečné. Co vy nato? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haryk Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 jedině když upadne závaží Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek 306 Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 v neděli přezouvám,ráno mrzne,o těch pár dní se to už neušetří a jinak nepřevažuji,muselo by jak je psáno výše upadnout závaží nebo se divně chovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandan Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Mám obě sady elektrony,a nanich jsem nepočítal,kolik jich je tam nalepených . Tak nevím:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts