winco Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 ked som angličtinu dal ja čo som z nej ledva prechadzal tak to musi dať každy a u nas na SR to bolo tak, že počas testu odisť možeš ale musiš všetko odovzdať osobe čo robi dozor a to sa týka aj mobilu a všetkeho a niekto ťa musi doprovodiť na WC a potom zase spatky a možeš pokračovať a nevyhodou je, že straveny čas mimo miestnosť si stratil uplne a držím palce aby to dobre dopadlo Citovat
Pepito Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 S tím opuštěním učebny během hodiny to u nás museli dodržovat,ale já jsem měl vyjímku,protože ještě nemám ty střeva po operaci úplně v pořádku,tak mne to tolerovali.Mám během dne období že chodím na \"velkou\" co půl hodiny Ale je to podle mne dost přísné a taky jak bych to asi mohl podvádět když se to téma stejně dozvím až po obdržení v hodině Citovat
CelticGirl Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 pepito, hodně štěstí! U nás se na záchod mohlo, jak se tu již psalo - vše se zapisovalo do nějakého deníku či co.. většinou to ale byla nevýhoda, člověk ztratil nějaký čas a podvádění se po zkušenostech z minulosti tak, že na záchodě byl dozor, stejně jako na chodbách Ad státní maturita.. tu posouvali, posouvali a jelikož už to bylo blbý, tak to teď zavedli. Na nás jí zkoušeli a tehdy mi přišla (1999-2000) naprosto v pohodě, nevím, co se od té doby změnilo. Taky se se chystám na \"stará\" kolena při zaměstnání studovat stavařinu na čvut, tak doufám, že se dostanu do finální fáze jako ty Citovat
Pepito Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 Děkuji CelticGirl a ať se Ti taky daří a hodně štěstí a hlavně zdraví Citovat
Mishanthrope Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Už víš aspoň dílčí výsledky? U nás většina neudělala . Citovat
Pepito Odesláno 20. říjen 2010 Autor Odesláno 20. říjen 2010 Zatím nic nevím jelikož jsem od té doby nebyl ve škole,můj zdravotní stav to zatím nedovoluje,ale až něco budu vědět tak to napíšu Citovat
ondra123 Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 no taky to máme hotové.. jsem zvědav jak žáčci dopadnou Citovat
Pepito Odesláno 16. červen 2011 Autor Odesláno 16. červen 2011 Ahojte už jsem tu dlouho nebyl,tak se musím pochlubit že jsem se dnes dozvěděl že jsem maturitu na stará kolena udělal Citovat
HonzaZ Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Velká gratulace a hlavně hodně zdraví Citovat
Pepito Odesláno 16. červen 2011 Autor Odesláno 16. červen 2011 Děkuji Jinak co se týče zdraví tak je to mnohem lepší,jen mám občas bolesti při \"kakání\" Už začínám pomalu sportovat abych zase nabral fyzičku i když vím,že už nebude jako dřív,ale hlavně že jsem se s pomocí lékařů z toho dostal Užívejte života a každý den jako by byl poslední.Já to taky tak dělám a jsem šťastný.Vždyť na světě je krásně i když jsou někdy špatné dny... Citovat
Pepito Odesláno 16. červen 2011 Autor Odesláno 16. červen 2011 Teď jdu s Kubíkem do pizzerie \"oslavit\" tu maturitu Citovat
aka Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 jeeeee, to mam velkou radost! blahopreju :)v podstate k obema radostem Citovat
punkac Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 No Pepito, rád tě vidím a jsem moc rád, že jsi v pohodě a zase si se tu ukázal. Jinak k maturitě gratuluji:super:potlesk Citovat
Benžík Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Gratuluju k maturite i ostatnim uspechum. Citovat
MilanF1 Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Užij oslavy a věřím, že i zdraví bude stejně veselé jako ta matura Citovat
Neon Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Gratulace!!! Můj táta maturoval o rok později, než já, tak vím, jaký to je to do sebe mahustit v pokročilejších (více než 20) letech ... Pořádně to oslav a můžeš směle pokračovat dál ... Citovat
Pepito Odesláno 19. červen 2011 Autor Odesláno 19. červen 2011 Gratulace!!! Můj táta maturoval o rok později, než já, tak vím, jaký to je to do sebe mahustit v pokročilejších (více než 20) letech ... Pořádně to oslav a můžeš směle pokračovat dál ... Děkuji No já myslím že už si dám od učení pokoj i když se říká že se \"člověk učí celý život\" :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.