Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ked som angličtinu dal ja čo som z nej ledva prechadzal tak to musi dať každy :D a u nas na SR to bolo tak, že počas testu odisť možeš ale musiš všetko odovzdať osobe čo robi dozor a to sa týka aj mobilu a všetkeho a niekto ťa musi doprovodiť na WC a potom zase spatky a možeš pokračovať a nevyhodou je, že straveny čas mimo miestnosť si stratil uplne

a držím palce aby to dobre dopadlo :)

Odesláno

S tím opuštěním učebny během hodiny to u nás museli dodržovat,ale já jsem měl vyjímku,protože ještě nemám ty střeva po operaci úplně v pořádku,tak mne to tolerovali.Mám během dne období že chodím na \"velkou\" co půl hodiny :D

Ale je to podle mne dost přísné a taky jak bych to asi mohl podvádět když se to téma stejně dozvím až po obdržení v hodině :myslim:papa

Odesláno

pepito, hodně štěstí! U nás se na záchod mohlo, jak se tu již psalo - vše se zapisovalo do nějakého deníku či co.. většinou to ale byla nevýhoda, člověk ztratil nějaký čas a podvádění se po zkušenostech z minulosti tak, že na záchodě byl dozor, stejně jako na chodbách :o:D

Ad státní maturita.. tu posouvali, posouvali a jelikož už to bylo blbý, tak to teď zavedli. Na nás jí zkoušeli a tehdy mi přišla (1999-2000) naprosto v pohodě, nevím, co se od té doby změnilo.

Taky se se chystám na \"stará\" kolena při zaměstnání studovat stavařinu na čvut, tak doufám, že se dostanu do finální fáze jako ty ;):papa

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Děkuji :super Jinak co se týče zdraví tak je to mnohem lepší,jen mám občas bolesti při \"kakání\" :( Už začínám pomalu sportovat abych zase nabral fyzičku i když vím,že už nebude jako dřív,ale hlavně že jsem se s pomocí lékařů :potlesk z toho dostal :super

Užívejte života a každý den jako by byl poslední.Já to taky tak dělám a jsem šťastný.Vždyť na světě je krásně i když jsou někdy špatné dny... :myslim:papa

Odesláno

No Pepito, rád tě vidím a jsem moc rád, že jsi v pohodě a zase si se tu ukázal. Jinak k maturitě gratuluji:super:potlesk

Odesláno

Gratulace!!! Můj táta maturoval o rok později, než já, tak vím, jaký to je to do sebe mahustit v pokročilejších (více než 20) letech ... :)

Pořádně to oslav a můžeš směle pokračovat dál ...:)

Odesláno
Gratulace!!! Můj táta maturoval o rok později, než já, tak vím, jaký to je to do sebe mahustit v pokročilejších (více než 20) letech ... :)

Pořádně to oslav a můžeš směle pokračovat dál ...:)

Děkuji :super

No já myslím že už si dám od učení pokoj i když se říká že se \"člověk učí celý život\" :myslim:D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...