Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo původní majitel jí inzeroval na netu..a tohle zbarvení má páč je to původně španělskej taxík , nevím proč španěly napadlo taxíky takhle stříkat :nevim,ale zase je to celkem originální a jak sem tu už zmiňovala, tak s tímhle autem se bohužel nezapřu a každej hned o mě ví..:D

post-32288-14109613092954_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj, Kari. Taky tě vítám v klubu. :) Já bych se přikláněl nejvíc k té páčce stěračů. Být to motorkem, tak by to asi nestíralo stále stejnou rychlostí a vždy desetkrát, ale bylo by to nahodilé. Dešťový senzor obvykle blbne jinak - pouze v rychlosti stírání, ale ne v dojezdu do výchozí polohy. Ten dojezd setady na fóru kdysi před lety řešil relátkem z Felicie, ale bylo to, tuším, u 306ek a bez dešťového senzoru. Podle mě v tvém případě to bude něco jiného a relátko ať už z jakýhokoliv vozu by nepomohlo. Prostě shrnuto a podtrženo: stírá to vždy přesně 10x, stírá to stejnou rychlostí v každé poloze páčky, stěrače se nevracejí do výchozí polohy...vychází mi z toho porucha v elektrice, což bych začal řešit u páčky a až kdyby se tohle nepotvrdilo, tak bych hledal závadu v motorku stěračů.

P.S.: Jinak chválim výběr vozu i motorizaci. ;)

Odesláno

Vim že všichni píšou páčka ale ja si myslim že v páčce to nebude, protože pokud by to bylo v páčce tak by se stěrače vrátili do puvodní polohy, na doběhové kontakty jde proud i když je páčka vypnutá, tipuju spíš relé nebo doběhový kontakt v převodovce stěračového motorku.

Odesláno
Vim že všichni píšou páčka ale ja si myslim že v páčce to nebude, protože pokud by to bylo v páčce tak by se stěrače vrátili do puvodní polohy, na doběhové kontakty jde proud i když je páčka vypnutá, tipuju spíš relé nebo doběhový kontakt v převodovce stěračového motorku.

No huraaa.:super:super:super

Vecer sem hodim komplet postup.Je to na 99% v moturku.

Odesláno

Takze nejdriv demontaz.

Tu jsem nenafotil protoze jsem dnes nemel 406.

Postup je jednoduchy.

Povolit 2x 10 matici na steraci 16 klicem.Trhavym pohybem za spodni cast raminka smerem k plastu a nahoru vytahnout raminka.

Demontovat plasty a vysroubovat moturek.....

post-14645-14109613149284_thumb.jpg

Odesláno

Tady je duvod...

Je mu docela teplo a ten plast se na konci vyhreje a udela se tam dira.Do te diry pak vlitne kontakt a jde do p....ryc....

[upravil dne 12.10.2010 od straki007]

post-14645-14109613151375_thumb.jpg

Odesláno

Takze venku s nim.........

Sedive kolecko jde venku blbe protoze je tam ta civka.

Nebat se civky vic vyhnout a silneji zabrat za kolecko...

[upravil dne 12.10.2010 od straki007]

post-14645-14109613151818_thumb.jpg

Odesláno

Takhle to vypada kdyz je venku...

Medeny pojezd opatrne pacit a vybrat venku...

TAKY NEMUSITE!!!!!!Jde to udelat i bez toho.Chce to tu diru proste zalejt plastem...Nebo dvouslozkovym lepidlem...

post-14645-14109613152536_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...