Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám 406 2.0HDi , novou tvář (rv.2000) a začli mi zlobit štěrače -na všechny polohy včetně senzoru deště (kterej kdysi fungoval tak jak měl) mi stěrače setřou cca 10x a pak se zaseknou většinou v půlce okna, takže musim máčknout znova zase 10x setřou a seknou se a cca. po 8 takovýchle setřeních se trefí že zůstanou dole... takže občas frčím se stěračema kolmo, nebo v půli okna, což mě už vytáčí (už jen díky komentářům okolí):grr anebo po zastavení musím vychytat a chcípnout auto tak,když stěrače slítli zrovna dolů... navíc stírají jen na jednu rychlost což bylo taky nepříjemný,když byli ty průtrže ..:nevim Pár lidí mi tvrdí že je to vadným senzorem, někdo tvrdí, že jen páčkou a mě zkoušení typu pokus x omyl nějak neláká tak prosím o radu vás zkušený \"pežoťáky\" :D předem díky Kari

post-32288-14109613092748_thumb.jpg

Odesláno

:papa:papa

pripajam sa... vitaj v klube

napr. ja som mal podobny problem s mojou starou 405-kou a kamosi mi vraveli aby som ocistil kontakty na packe a ze ked to nepomoze tak potom sa vrhnut na motorcek na stierace. ale nakoniec som to nerobil vobec lebo som medzitym kupil 406. dufam ze ti niekto pomoze

vela stastia a vela kilometrov bez nehody

Odesláno

Myslim ze reseni bude kdyz vyberes moturek steracu a vycistis a namazes dobehove kontakty v prevodovce.

Je to takove plastove kolecko s kolejnicema ktere se spojuji a rozpojuji.

Po nich bezi stiratka ktere jsou napojene do konektoru moturku.

Zvladnes to,nebo chces postup?

Myslim ze to bude nejlevnejsi a nejrychlejsi.

PS: Vitej tady.:papa

Odesláno

děkuju za radu a pokud bys mi poskytl i postup budu jen ráda..nejsem žádný odborník,ale ráda se přiučím a o to víc pokud jde o mýho lva, pokud to jde tak se ptám a pak zkouším :) a když to nejde nezbyde to nechat na odbornících :cool:

Odesláno

Ahoj kari predom ta tu vitame a teraz k tovjmu problemu.Neviem ako si na tom s zrucnostou a co si vies vsetko spravit ale rve by som si skontroloval ovladanie teda packu ako tu hore kolega spomenul potom omrknut motor a ked aj to bude v poriadku tak potom je tam taka zaludna vecicka ciklovac pre sterace a ta ovlada chod stieracov. Predpokladam ze ta bude vadna ale takto na dialku je to len hadanie. Inac mam pocit ze sa to nahradit so 605. INac nove to stoji okolo 3000 kc

Inac pekna fotka!!

Krasne auto krasna holka, pani to je velmi nebezpecna kombinacia. :P

[upravil dne 11.10.10 od comm]

Odesláno
děkuju za radu a pokud bys mi poskytl i postup budu jen ráda..nejsem žádný odborník,ale ráda se přiučím a o to víc pokud jde o mýho lva, pokud to jde tak se ptám a pak zkouším :) a když to nejde nezbyde to nechat na odbornících :cool:

Tak mam jeden venku,tak ho rozdelam s fotodokumentaci.

Ale na jeho demontaz budes muset rict nekomu s vetsima prackama,asi:D

PS: Mam docela velky pocit ze tohle auto jsem mel v planu kupovat nekdy pred cca 3 rokama pro znameho.

[upravil dne 11.10.2010 od straki007]

Odesláno

Tak mam jeden venku,tak ho rozdelam s fotodokumentaci.

Ale na jeho demontaz budes muset rict nekomu s vetsima prackama,asi:D

PS: Mam docela velky pocit ze tohle auto jsem mel v planu kupovat nekdy pred cca 3 rokama pro znameho.

[upravil dne 11.10.2010 od straki007]

Tak teda to zírám, to je servis :potlesk že to budu mít i s fotodokumentací :)

někdo s většíma prackama se v mým okolí najde, ale jak se znám tak stejnak mi to nedá to nezkusit nejdřív sama :) nechápu,že sem na tenhle klub nenarazila už dávno..:mad: ale vím čím to bude, lev mi nezlobil tak nebylo potřeba hledat pomoc :)

ps: nu v listopadu to bude rok co jí mám a předtím jezdila ve Stodě..a navíc kousek ode mě jezdí stejnej \"španělskej taxík\",ale je to pašík v sedanu.. :cool:

Odesláno

Tak to Ti rozumím. Několik let jsem měl 309tku a o klubu jsem netušil. Koupil jsem 406tku (to uže je taky hromada let) a klub jsem našel poměrně rychle... A od té doby tady jsem furt. Vítej!

Odesláno
Tak to Ti rozumím. Několik let jsem měl 309tku a o klubu jsem netušil. Koupil jsem 406tku (to uže je taky hromada let) a klub jsem našel poměrně rychle... A od té doby tady jsem furt. Vítej!

teda to nezní zrovna davkrát lichotivě vůči 406tkám..:myslim to sou tak problémový či co?? jediný co sem dělala byl alternátor (jeho střeva jak mi bylo řečeno) a ted začli ty stěrače..jinak zatím bez problémů..:)

Odesláno
Je to problem ciklovaca tu je aj link c som nasiel

nu jestli sem pochopila správně mohlo by to být rele cyklovače - modré někde za pojistkovou skříní s přístupem jako k penězům :D a udajně by tam mohlo jít i z felicie? nebo je to blbost? nu to se mám na co těšit :nevim

takže první se vyhnu na kontakty v moturku , jak radí straki007 a když to nepomůže vlítnu na cyklovač..

teda kluci díky za všechny rady :super

Guest servisman
Odesláno

tak já potkal Peuclub až po koupi druhého 406

jinak měl jsem podobný gulášek se stěrači ale mám starý model a za vinu byla svorkovnice u motorku stěračů,byly zoxidovaný kontakty,pomohlo očištění a prostříknutí olejíčkem na kontakty.

Jinak super zbarvení kdysy jsem podobnou 406 viděl i u nás v ČB

Odesláno
tak já potkal Peuclub až po koupi druhého 406

jinak měl jsem podobný gulášek se stěrači ale mám starý model a za vinu byla svorkovnice u motorku stěračů,byly zoxidovaný kontakty,pomohlo očištění a prostříknutí olejíčkem na kontakty.

Jinak super zbarvení kdysy jsem podobnou 406 viděl i u nás v ČB

nu podle zbarvení mě každej hned pozná :D nu kdo ví, možná sem to byla zrovna já, jelikož sem téměř celej rok tak 2x týdně jezdila pracovně do ČB :cool:

tak to sem sama zvědavá kde je u mých stěračů zakopanej pes..:nevim

Odesláno

Ked tak posleme aj nejaku schemu :)

Inac musim uznat ze toto forum je naj forum na svete a to myslim vazne. vdaka tomuto som spoznal par dobrych ludi ktorach vzdy rad stretnem a pokecam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...