Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Má někdo podobnou smůlu ? :D (vyřešeno, tuk, tuk :)

Recommended Posts

Odesláno

Čoveče píšu že ty díly už ale jako nový blbli... :) Komp fungoval v klidu skoro rok, než jsem tam tetko dal to SSD kvůli rychlosti a uř to zase nefunguje jak má..... Jen vychytat to trvalo skoro dva měsíce, než se to všechno vyreklamovalo, vrátilo a podobně... Za provozu neodešlo nic, všechno už bylo špatné jako nové a zjevné to bylo hned,nebo během chvíle.... :)

Tetko to samé řeším zase s diskem, co jsem ho tam dal tak to dělá problémy, než před pár dny konečně odešel.... Všera jsem dal jiný od patriotu a zase jiné problémy.... zkusím ho ještě dneska zformátovat a natáhnout nový widle a pak se uvidí jestli bude v pohodě nebo ne....

Odesláno
Jak jsem psal výš, deska muže být funkční (ne dobrá) a mršit jiné komponenty. Ten SSD disk zapojuješ na stejný kabel a řadič? Zkus se podívat jestli není pro tvoji desku nový bios.

Zkoušel jsem to zapojit i jinam, problém stejný bios sem samozřejmě zkoušel .....

Odesláno

sedmičky samozřejmě, přece nebudu mít kompa za čtyřicet litrů a na tom XP.... :D Sedmy už mám od první testovací verze pro programátory co vyšla a už jsem na tom zůstal.... :) Ty desky od MSI byly šmejdy na 100% taky je všechny vyreklamovali bez problémů, tahle ASUSka je i s wifinou a je v perfektní, dá se na tom suprově taktovat a dělat spoustu věcí , navíc to má mraky PCI slotů a hlavně 8x sata.....

s ovladačema problém být může i když jsou aktuálně většina z nich je pro vistu, ale mělo by to být kompatibilní se sedmama,takže v tom bych problém neviděl... :)

Odesláno

To z hlavy nevím... :) Nejsem u kompu, jsem tetko v práci komp budu řešit až tři hodiny.....

Asus si myslím je pro AMD nejlepší kombinace,měl jsem i gigabite, ale tam je problém že jsou výkonově nedostačující a většinou mají málo PCI a jen 6x SATA..... MSI už nikdy po těch problémech a jinak už nevím no... :)

Odesláno
Ja len či nebude problém medzi stoličkou a klávesnicou...

Helpline (telefonicky)

klient:sedím u pc a nejde mi psát.Píšu na klávesnic a nic se neděje.

Helpline:máte klavesnic na šňuru či bezdrátovou?

klient:se šňůrou.

Helpline:postavte se s klávesnicí a udělejte s ní 5kroků zpět.Udělal jste je?

klient:ano

helpline:tak si zapojte klávesnice

Odesláno
Ja len či nebude problém medzi stoličkou a klávesnicou...

Ano to je vyloženě důvod toho že nové komponenty odcházejí nebo vůbec nefungují.... :super

Stačí zle chytiť do ruky ;)

Odesláno

AnotherOne : Dělám s tímhle od mala přece nejsem tak blbej abych ty komponenty zničil sám, navíc kdyby tomu tak bylo tak by mi ty reklamace asi neuznávali :)

John_Ice : Jak na co to používám ? Na práci na filmy, na televizi na život, prostě na všechno, já mám doma jen počítače, nic jinýho..... Běží mi jich tu několik nonstop 24 hodin denně, mám tu dva servry a další mašinky.... Prostě k tomu ráno vlezu vyřídím si práci co potřebuju, pustím si na tom hudbu a televizi, případně filmy, pohraju si s photoshopem, občas zapařím nějakou hru když potřebuju a mám náladu, prostě asi jako každej jinej uživatel kompu, nevím jak jsi to myslel :D

Odesláno

no znám lidi co maj pc za ty prachy co uvádíš a mají to jako psací stroj a kdyby jsi to takle používal tak by to bylo nesmyl,že?

Ale když ti běžej 24h denně,tak to potom jo a že to odchází,tak se tomu taky nedivím,dnes už nic nevydrží a když to takle běží a vydrží ti to rok,tak to je i úspěch...ale ne,chci se zeptat teda a nepřehřívá se ti to,dva servry vedle sebe to musí bejt pěkné teplo.Ale asi se v tom vyznáš,tak asi by jsi to věděl,jestli to není ,,uškvařený,,.

Ale právě proto,že ti to jede 24h a za ty prachy bych si tam šoupnul UPS?to ty ji tam nemáš,když je to server? :myslim ...to já bych to bez ní ani nezpouštěl,ale každej dělá nějak jinak,jak je na co zvyklej

Odesláno

Servery jsou tu dva,ale nejsou vedle sebe, respektivě jsou v boxech dole pod stolem.... Teploty mají naprosto v klidu, je tam spousta chlazení... A proudění vzduchu je v pořádku.... V kompu taky není problém taploty suprový.....

Tak stejně i kdybych to používal jako psací stroj to neznamená že člověk musí mít nějakej aušuš za pár korun kde když klikneš na něco tak systém reaguje pomalu a třeba otevřít složku mu trvá vteřinu nebo dvě.... Reakce kompu musí být okamžitá a ne na něco čekat a něčím se nechat brzdit.... :) Něco takového bych nesnesl, na tohle jsem docela detailista, asi jako na auta, prostě chci aby vše fungovalo minimálně tak jak má, spíš ještě lépe :)

Odesláno

Tak chlapci snad vyřešeno.... Ani druhý SSD disk se mi nepovedlo rozběhat tak jak má.... Takže jsem se odpoledne naštval a sebral se a zajel jsem do prahy pro SSD OCZ Agility 2 Series 60GB rychlost čtení až 285 MB/s. a zápisu až 275 MB/s. a ten už opravdu běhá jak má (alespon zatím) .... :)

Jinak jsem se poptával na to SSD patriot co jsem měl a z 28 prodaných kusů se jich šest reklamovalo, takže v tom to asi bude.... Těhle se prodalo zatím 40ks a nereklamoval se zatím žádný, takže je tu určitá šance že by to mohlo běhat.... :)

Pokud někdo touží po rychlejším kompu tak tohle mohu jen doporučit, běhá to perfektně a odezva systému neskutečně rychlá.... systém nabíhá od zmáčnutí tlačítka cca 20sec. kopírování je pořád okolo 100MB/s.... a prostě vše reaguje ihned, naprostá spokojenost.... :super

Odesláno

Čo sa týka tých komponentov tak: MSI dosky, tomu sa vyhýbam, s nimi sú len trable, BENQ monitory - videl som veľa kúskov, na ktorých odišlo podsvietenie displeja...., čo sa týka HDD tak odíde takmer každý, otázka je iba že KEDY :grr , pamäte tie sa tiež kazia, hlavne pokial majú zabezpečené zlé chladenie. Čo sa týka cpu, tak na AMD mi nešahajte :bacha v živote som nevidel zlý cpu od AMD, zato intel cpu zakapal tesne po skončení záruky :D AMD zostavy vacsinou fungujú systémom zložíš, používaš, u intelu to neplatilo takmer nikdy, vždy sa muselo laborovať, ja osobne sa Intelu vyhýbam a mne už do domu nesmie. Od Asus základných dosiek som už tiež upustil, síce super prevedenie, možnosti, bohatá výbava, len jedno mi vžydy chýbalo - stabilita.... Gigabyte môžem doporučiť :super Grafika je uplne jedno či nvidia alebo ati, čím výkonnejšia, tým skôr odíde :)

Odesláno
Čo sa týka cpu, tak na AMD mi nešahajte :bacha v živote som nevidel zlý cpu od AMD, zato intel cpu zakapal tesne po skončení záruky :D AMD zostavy vacsinou fungujú systémom zložíš, používaš, u intelu to neplatilo takmer nikdy, vždy sa muselo laborovať, ja osobne sa Intelu vyhýbam a mne už do domu nesmie.

Tak tomu mi nezostáva len sa smiať. :nevim

Odesláno

Jak vidíte může odejít cokoli a po mých zkušenostech všichni výrobci dělají zmetky.... Nevím proč asus by neměl stabilní desky,ale s ohledem na potřebnou výbavu co já minimálně v kompu potřebuju je používat stejně musím a nikdy s tím problém nebyl.... :)

Odesláno
Čo sa týka cpu, tak na AMD mi nešahajte :bacha v živote som nevidel zlý cpu od AMD, zato intel cpu zakapal tesne po skončení záruky :D AMD zostavy vacsinou fungujú systémom zložíš, používaš, u intelu to neplatilo takmer nikdy, vždy sa muselo laborovať, ja osobne sa Intelu vyhýbam a mne už do domu nesmie.

Tak tomu mi nezostáva len sa smiať. :nevim

To som písal moje osobné skúsenosti a skúsenosti mojich kolegov... Pracoval som 5 rokov ako servisný technik PC, tak aké také skúsenosti mám. Ono počas tej doby som si vybudoval imunitu voči intelu, lebo u nich ešte zďaleka neznamená, že keď cpu pasuje do dosky, že tam aj bude fungovať. Doma som mal s intelom len samé problémy, možno bola na vine doska od asusu, je to jedno, ani asus ani intel už nechcem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...