Haryk Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 http://domaci.ihned.cz/c1-46598990-poslanci-vi-jak-vyresi-osobu-blizkou-pokuty-bude-platit-majitel-auta zatím je to jenom návrh,plně stím ale souhlasím [upravil dne 29/9/10 od Ferry] Citovat
peugeot09 Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Myslím, že by to chtělo ještě přitvrdit. Na kolenou prosím, aby nám všem dali pod kůži čip, díky kterému budou moct sledovat cokoliv včetně uprdnutí každého jedince. Citovat
ThorR Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 A co takhle blízká? Jinak jsem pro, pokuta tak neboli jako přijít o body, takže dá se říct že je to ještě dobře než aby brali i body. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Hmm to bude gut až všichni řidiči z povolání a řidiči služebních vozů budou házet pokuty na majitele Citovat
aka Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 no hele, ale majitel ma snad knihu jizd cili dukaz, ze neridil ne? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 No to sice má, ale to snad neřídí nikdy když se řidič odkaže na osobu blízkou. Ono to třeba bude fungovat i tak že majitel pokutu zaplatí, s řidičem se vyrovná a body budou ušetřeny, v tom se dá čarovat..................... Citovat
kujon106 Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Kdo čte D-F (a nejen ten), tak si o utahování šroubku, bodovém systému a dalších vyfičurách myslí své Mě v poslední době třeba hodně rozesmála snaha o ušetření vypnutím svícení na dálničních nájezdech, která se v konečném důsledku podle všeho prodražila ještě víc, než kdyby bylo rozsvíceno Citovat
BV406 Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 s navrhem nesouhlasim, uz tak jsem, jako ridic, sikanovan a vydiran statem ze vsech stran, jen namatkou, vysoka spotrebka na phm, dalnicni znamka, povinne ruceni, zapis vozidla, pokuty, povinne zimni gumy ... a ted jeste bych mel platit za neco, co jsem neprovedl .... to uz je moc i na me ... Citovat
Dundee Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Já s tim vcelku souhlasim. Mám doma dvě auta a když jedním budu v práci a s druhým někde Monču vyfotěj, tak já to platit nebudu, navíc mi cca 80 lidí potvrdí, že v tu dobu jsem opravdu řídit nemohl. BV406: Ty běžně jezdíš na letních i v zimě? Jak často platíš za zápis auta? Co neprovedeš, za to platit nebudeš, jen musíš dokázat, že jsi opravdu neřídil ty. P.S.: Řídim se timhle pravidlem: Pokud nemám na provoz určitýho auta (ND, PHM, ručení apod.), tak si takový auto nekoupim a kouknu se po \"levnějšim\";) Citovat
BV406 Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 jezisi, to vis, ze nejezdim v zime na letnich ... to byl priklad na provoz sve 406 a opravy stale v pohode mam ... ale vadi mi, ze budu muset ja dokazovat neco, co jsem ja neudelal ... at si prestupek zaplati ten, kdo ho udelal [upravil dne 29/9/10 od BV406] Citovat
jozefsv Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 mne pride komicke ako by sa chcel niekto najradsej do smrti vyhovarat a neniest zodpovednost. Citovat
olaff Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Je to blbost...\"dej sem prachy občane a bez zbytečnějch keců\".... Citovat
Dundee Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 BV406: Kdyby náš národ nebyl národem vychcánků, tak se nic takovýho zavádět nemusí. Jenže u nás je v oblibě nacházet v zákonech kličky a nedokonalosti a pak je zneužívat. A jak je to s odpovědností za provoz vozidla, kdo ji nese? Citovat
godzila.01 Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Podle mně je to to nejlepší co se dá udělat.... O pokutu vesměs nikomu nejde, každý se bojí o body, takže když zaplatím dva tisíce, nebo kolik to stojí a body mi zůstanou tak bych to vůbec neřešil.... Citovat
marQo Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Tak určite aj v tomto zákone ako v každom inom budú zase niake tie cestičky Myslím však, že pokutu by mal platiť ten kto šoféruje ... Citovat
Dundee Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 marQo: To by měl, ale i ten se bude vymlouvat (i když nepojede vlastním autem)... Citovat
godzila.01 Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Tak on by to ale při tomhle systému vesměs zaplatit měl... V 90% případů (podle mně) je viník vlastní a jen se vymlouvá na osobu blízkou, kvůli bodům.... No a ten zbytek at zaplatí majitel auta a vymůže si to na tom kdo s tím autem jel, celkem jednoduchá věc Citovat
ozzy56 Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 bude to OK, majitel si zjistí,kdo řídil...,i když v této republice vychcánků nevím,nevím (Klaus) Citovat
marQo Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 beztak to nedáva zmysel ... veď pokutovaný je ten kto spravil priestupok a nie ten koho je auto či ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.