Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to sice má, ale to snad neřídí nikdy když se řidič odkaže na osobu blízkou. Ono to třeba bude fungovat i tak že majitel pokutu zaplatí, s řidičem se vyrovná a body budou ušetřeny, v tom se dá čarovat.....................

Odesláno

Kdo čte D-F (a nejen ten), tak si o utahování šroubku, bodovém systému a dalších vyfičurách myslí své :)

Mě v poslední době třeba hodně rozesmála snaha o ušetření vypnutím svícení na dálničních nájezdech, která se v konečném důsledku podle všeho prodražila ještě víc, než kdyby bylo rozsvíceno :)

Odesláno

s navrhem nesouhlasim, uz tak jsem, jako ridic, sikanovan a vydiran statem ze vsech stran, jen namatkou, vysoka spotrebka na phm, dalnicni znamka, povinne ruceni, zapis vozidla, pokuty, povinne zimni gumy ...

a ted jeste bych mel platit za neco, co jsem neprovedl .... to uz je moc i na me ...:bacha

Odesláno

Já s tim vcelku souhlasim. Mám doma dvě auta a když jedním budu v práci a s druhým někde Monču vyfotěj, tak já to platit nebudu, navíc mi cca 80 lidí potvrdí, že v tu dobu jsem opravdu řídit nemohl.

BV406: Ty běžně jezdíš na letních i v zimě? Jak často platíš za zápis auta? Co neprovedeš, za to platit nebudeš, jen musíš dokázat, že jsi opravdu neřídil ty.

P.S.: Řídim se timhle pravidlem: Pokud nemám na provoz určitýho auta (ND, PHM, ručení apod.), tak si takový auto nekoupim a kouknu se po \"levnějšim\";)

Odesláno

jezisi, to vis, ze nejezdim v zime na letnich ... to byl priklad

na provoz sve 406 a opravy stale v pohode mam ...

ale vadi mi, ze budu muset ja dokazovat neco, co jsem ja neudelal ...

at si prestupek zaplati ten, kdo ho udelal

[upravil dne 29/9/10 od BV406]

Odesláno

BV406: Kdyby náš národ nebyl národem vychcánků, tak se nic takovýho zavádět nemusí. Jenže u nás je v oblibě nacházet v zákonech kličky a nedokonalosti a pak je zneužívat.

A jak je to s odpovědností za provoz vozidla, kdo ji nese?

Odesláno

Podle mně je to to nejlepší co se dá udělat.... :) O pokutu vesměs nikomu nejde, každý se bojí o body, takže když zaplatím dva tisíce, nebo kolik to stojí a body mi zůstanou tak bych to vůbec neřešil.... :)

Odesláno

Tak určite aj v tomto zákone ako v každom inom budú zase niake tie cestičky :)

Myslím však, že pokutu by mal platiť ten kto šoféruje ...

Odesláno

Tak on by to ale při tomhle systému vesměs zaplatit měl... V 90% případů (podle mně) je viník vlastní a jen se vymlouvá na osobu blízkou, kvůli bodům.... No a ten zbytek at zaplatí majitel auta a vymůže si to na tom kdo s tím autem jel, celkem jednoduchá věc :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...