Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fotku nemám, nefotím si auto. Atest na sklech je, malá samolepka pod tou fólií, s uvedením typu a té propustnosti (popravdě). kartičku nemám, resp., mám nevyplněnou a bez razítka, nějak byla lenost jí vyplnit, ale on ji stejně nikdy nikdo nikde nechtěl, ani se nedíval na ta okna, prostě vzadu to nikoho nezajímá.

Odesláno

Propustnost nevím, jsou to ty druhé nejtmavší (dark black) z Globusu za pár korun:D Dovnitř je vidět hodně blbě a ven krásně;) Teď půjdu dát folii na zadní okno Pikulína, tak to pak blejsku a pokusim se vyčíst propustnost...

Odesláno

Já je mám přes aukro, zatmavení má být 75%. Přikládám půl roku staré foto (asi rok po instalaci folií). Za rok provozu nikdo nic nezkoumal.

post-15148-14109612971224_thumb.jpg

Odesláno

Mě to zase přijde jako málo zatmavené. Vidět ven naprosto v pohodě. Klidně zítra vyfotím digitálem - ta co je výše je mobilem.

Odesláno

No neviem ako je to u Vas v CR ale z osobnej skusenosti ti mozem povedat, ze moj znamy nemal karticku na folie na zadnych oknach a ak nechcel platit pokutu museli sme dat folie na mieste okamzite dole a hotovo. :roker

[upravil dne 29/9/10 od lubikpo]

Odesláno

no to je pěkný, já kartičku neměl. Navíc ted mě to netrápí, auto je odstaveno ;) Ale myslím, že i na aukru byly nabídky s nějakou kartičkou ;)

Odesláno

Na aukru jsou jen s nálepkou o Atestu. Bez kartičky (typový list, certifikát nebo jak se tomu říká) to je černota, ale vzadu to fakt asi nikdo neřeší.

Dundee: dělal sis šablonu nebo si to pak ořezával? Za chvilu si mužeš založit firmu a lepit to profi;).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...