dzavel Odesláno 29. září 2010 Autor Odesláno 29. září 2010 Máš nějaké foto aut se zatmavení 80%? Atest a kartičku si taky neměl? Citovat
oddie Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Fotku nemám, nefotím si auto. Atest na sklech je, malá samolepka pod tou fólií, s uvedením typu a té propustnosti (popravdě). kartičku nemám, resp., mám nevyplněnou a bez razítka, nějak byla lenost jí vyplnit, ale on ji stejně nikdy nikdo nikde nechtěl, ani se nedíval na ta okna, prostě vzadu to nikoho nezajímá. Citovat
Dundee Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Propustnost nevím, jsou to ty druhé nejtmavší (dark black) z Globusu za pár korun:D Dovnitř je vidět hodně blbě a ven krásně Teď půjdu dát folii na zadní okno Pikulína, tak to pak blejsku a pokusim se vyčíst propustnost... Citovat
MilanF1 Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Já je mám přes aukro, zatmavení má být 75%. Přikládám půl roku staré foto (asi rok po instalaci folií). Za rok provozu nikdo nic nezkoumal. Citovat
dzavel Odesláno 29. září 2010 Autor Odesláno 29. září 2010 Vypadají tmavěji. Jak šlo vidět ven? Citovat
MilanF1 Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Mě to zase přijde jako málo zatmavené. Vidět ven naprosto v pohodě. Klidně zítra vyfotím digitálem - ta co je výše je mobilem. Citovat
lubikpo Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 No neviem ako je to u Vas v CR ale z osobnej skusenosti ti mozem povedat, ze moj znamy nemal karticku na folie na zadnych oknach a ak nechcel platit pokutu museli sme dat folie na mieste okamzite dole a hotovo. [upravil dne 29/9/10 od lubikpo] Citovat
MilanF1 Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 no to je pěkný, já kartičku neměl. Navíc ted mě to netrápí, auto je odstaveno Ale myslím, že i na aukru byly nabídky s nějakou kartičkou Citovat
Dundee Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Tak folie je v Pikulínovi:D Ale míru zatmavení jsem na krabičce nenašel:( Citovat
dzavel Odesláno 29. září 2010 Autor Odesláno 29. září 2010 Na aukru jsou jen s nálepkou o Atestu. Bez kartičky (typový list, certifikát nebo jak se tomu říká) to je černota, ale vzadu to fakt asi nikdo neřeší. Dundee: dělal sis šablonu nebo si to pak ořezával? Za chvilu si mužeš založit firmu a lepit to profi;). Citovat
Dundee Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Folii jsem si přiložil o oknu, nahrubo ostříhal, pak sundal \"slídu\", plácl na okno a ořízl podle gumy. No a pak jen vytlačoval bubliny... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.