Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Poradíte prosím ?: v tahu na třetí převodový stupeň okolo 1800ot/min motor lehce vibruje,při překonání 2000ot/min vibrace mizí.Na volnoběh nevibruje,při protáčení bez zařazeného stupně a plynulém nárustu otáček taky nevibruje.:rokerPo přečtení příspěvků jsem zúžil přičiny na tři možnosti: EGR,vstřiky,dvojhmotový setrvačník.Která z možností je podle vás prosím nejblíže?nebo je to jinak?

Odesláno

díky Přemo... nemáš zkušenost,jak se ještě projevuje odcházející dvojhmotový setrvačník?Na volnoběh se žádné vibrace nepřenášejí ani do volantu ani do spojkového pedálu.Ta vibrace vypadá jako by byl motor podtočen,ale to snad při 1800 na trojku není.....někde bylo uvedeno,že vibrace se v tahu neprojevují,jen na volnoběh...tak jsem zmaten

• O 2 týdny později...
Odesláno

Aké mám vstrekovače (značka) keď podľa vinka mám v serviceboxe uvedené \"vstrekovací systém delphi\" ...myslel som že všetky 407 majú SIEMENS

• O 4 měsíce později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

dvouhmota se projevuje často tak že na volnoběch ti jakoby slabě \"mlátí\"...teda aspon mě to dělalo...tak půl roku...pak to mlátilo i za jízdy ale to už sem byl doslova na cestě do peugeotu na výměnu :D...jinak taky mi často dělá auto že na tempomat v cca 1800-2000 otáčkách při konstantní jízdě auto začne cukat víc a víc...když přidám je to v pohodě...takže asi ultrazvuk na vstřiky a mrknu na egr :) uvidíme co to bude, rozhodně mrknu na tu firmu z kladna, je to asi nejblíž pro mě, ikdyž jsem našel peugeot kly a tam maj za 4 vstřiky cenu 1500 čištění + věc kterou jsem chtěl a to jsou plynový vzpěry kapoty :) to musim mít :D

[upravil dne 26/1/14 13:06 od Aleki]

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...