Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tento týden jsem měl možnost projet se s 407 2.7 s 6stup. automatem. Při rozjezdech mě překvapily citelné vibrace z přední části. To na 1 i 2 stupeň, možná i na 3. S otáčkami motoru nad 2000-2500? se to ztrácelo. Na vyšší stupně vše v klídku. Při lehkém rozjezdu byly vibrace male. U plného plynu jsem si nevšim, protože to vypálilo dopředu. Dle prodejce je to normální u takhle velkých motorů. Měli tam i 607 a ta to údajně dělá taky. Převodovka řadila a rozjížděla se perfektně. Co si o tom myslíte?

Odesláno

Dívám se ,že máš asi to samé, Kdyby to byl disk ,nebo guma tak by to dělalo pořad, tam to dělalo jen při akceleraci. Při ustálené rychlosti ne. Do 130 pohoda. Víc jsem nejel. A za těch 30 minut toho člověk moc nezjistí. Ještě nejaký nápad. Nebo zkušenost. Mě třeba napadl ten automat.

Odesláno

Byl jsem se tam ještě jednou podívat a na straně řidiče je jeden silentblok takový divný. Moc se v tom nevyznam, ale je na bocích krytý? takovými placatymi vroubkovanými gumami (čtvercové výřezy) a ty šly normálně na obou stranách trochu otáčet na obě strany? Šahal jsem tam jen rukama, vidět na to moc není. Jak vlastně mají ty silentbloky vypadat a kde vlastně jsou. Díky.

Odesláno

Byl jsem se tam ještě jednou podívat a na straně řidiče je jeden silentblok takový divný. Moc se v tom nevyznam, ale je na bocích krytý? takovými placatymi vroubkovanými gumami (čtvercové výřezy) a ty šly normálně na obou stranách trochu otáčet na obě strany? Šahal jsem tam jen rukama, vidět na to moc není. Jak vlastně mají ty silentbloky vypadat a kde vlastně jsou. Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...