Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
A nechal sis to hned opravit a teď jezdíš s opraveným autem,že:D

Samozřejmě... :D

Žárovky jsem si vyměnil doma, na tlumiče se chystám po zimě a kotouče mi dva mechanici říkali, že ještě 5tis km vydrží, což je pro naši 307 cca 6měsíců... I ten mechoš v Peugeotu mi říkal, že vydrží, ale podle jejich měřítek by mi je vyměnili... Tak je udělám s těmi tlumiči po zimě.

Odesláno
panova a damy to co je zaskrtnute v protokolu kontroly by zvladlo skontrolovat i odrostlejsi dite ma to smysl tam jezdit ??? :D

a ha lekarna !!! lakadlo :mrk

ja ji koupil za 117kc a je tam vse potrebne

Odesláno

dyno:

V srpnu jsem byl na servisce.

Ptal jsem se kamaráda ze Peugeotu a ten mi řekl, že je podzimní prohlídka zbytečná (vše mi totiž kontrolovali) a lékárničku jsem sehnal v akci levněji.

Odesláno
panova a damy to co je zaskrtnute v protokolu kontroly by zvladlo skontrolovat i odrostlejsi dite ma to smysl tam jezdit ??? :D

No tak každý si to nedokáže zkontrolovat, ale hlavně nemám doma žádnou rampu, abych se podíval i pod auto a od koupě jsem ho ještě neviděl, tak jsem chtěl vidět, jak je na tom výfuk a jiné podvozkové díly a ještě jsem si říkal, že by mohla být součástí prohlídky diagnostika... Ani hustoměr nemám... Takže mě těch cca 150,- nepřijde jako vyhozené z okna ;)

Odesláno

to smety: dal jsem to tam ze stejného důvodu jako ty (auto jsem měl 2 měsice)....z těch úkonů toho půlku stejně nedělali, nicméně mi našli prý prorezlý výfuk, brzdy na výměnu a klíňák........brzdy jsem si druhý den měřil - na výměnu nejsou, a výfuk stačil přetěsnit....klíňák mi měnili v jiném, ale neautorizovaném servisu, protože do Litoměřic ho těm umělcům už nedám.

U stavu stírátek závada nenalezena - přitom to pořádně nestírá.....Co bych za těch 290Kč taky chtěl,že jo :P ?

Jinak vidím dobře,že na tom protokolu je psáno \"kotouče pod minymem\" ?:D

Odesláno

Jelikož jsem chtěl po roce provozu vyměnit olej a vymazat špatně nastavený servisní interval, byl jsem na prohlídce také. Dostal jsem lékárničku a účet na 3800Kč. Litr sudového oleje o 100% dražší než na NETu. Mor aby jich ...

Odesláno

nazdárek já jsem byl na prohlídce , dostal jsem lékárničku a řekli mi co tam mam za závady a i mi spočítali kolik by to stálo, když bych si to nechal u nich opravit a nabýdli mi i neznačkové díli, které jsou o poznání levnější . já byl s prohlídkou spokojen. jo a trvalo to 1 hodinku.

Odesláno

Rovněž jsem absolvoval prohlídku - spokojenost sama. Nechal jsem si hned nahodit zimní gumky. Nad čím přemýšlíte a kalkulujete. Není nad pocit, že jsou základní věci v pořádku -o těch penězích ani nemluvím.:papa:papa

[upravil dne 3/11/10 13:15 Otan]

Odesláno

Tak já se tenhle týden tam konečně zajedu objednat (Peugeot Domanský Praha 9) tak jsem zvědav :) Podám zprávu. Btw já mám příští výrobcem nastavenou prohlídku až za 9000km takže teď ať je nenapadne nějaký olej řešit, s tím mě natáhli už na jaře. Koupil jsem pěkně olej na benzínce a dolil takže to mám OK :roker Spíš jsem zvědav na další věci ale tlumiče i brzdy by měly být OK na to jsem koukal ..

[upravil dne 3/11/10 14:42 Stibto]

Odesláno

tak jsem byl taky trvalo to jeden a půl hodiny a jsem spokojen aspon vím že mám mrtvou brzdovou kapalinu :o-výměna by vyšla na 800kč tak to zkusím sám -nevíte někdo jak to nejlépe udělat:myslim: diky:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno
nazdarek ja sem byl tez v peugeota a dostal sem ucet na 11400 a lekarnicku zadnov a stejne my klepe predek aj po prohlice:myslim

11400 ??? :( Co Ti s tim provadeli umelci ?..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...