Smety Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 A nechal sis to hned opravit a teď jezdíš s opraveným autem,že:D Samozřejmě... Žárovky jsem si vyměnil doma, na tlumiče se chystám po zimě a kotouče mi dva mechanici říkali, že ještě 5tis km vydrží, což je pro naši 307 cca 6měsíců... I ten mechoš v Peugeotu mi říkal, že vydrží, ale podle jejich měřítek by mi je vyměnili... Tak je udělám s těmi tlumiči po zimě. Citovat
nikol Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Taky říkaly po jarní že kotouče vydrží min. 5000 km (zadní) tak jsem poslechl a po ujetí cca 500 km jsem dřel železo.To se stává Citovat
Bohumil Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Podzimní prohlídky u Jeana a Berušky jsou hotové a vše je OK. :super:super Citovat
dyno Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 panova a damy to co je zaskrtnute v protokolu kontroly by zvladlo skontrolovat i odrostlejsi dite ma to smysl tam jezdit ??? Citovat
dyno Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 panova a damy to co je zaskrtnute v protokolu kontroly by zvladlo skontrolovat i odrostlejsi dite ma to smysl tam jezdit ??? a ha lekarna !!! lakadlo ja ji koupil za 117kc a je tam vse potrebne Citovat
Lví-ček Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 dyno: V srpnu jsem byl na servisce. Ptal jsem se kamaráda ze Peugeotu a ten mi řekl, že je podzimní prohlídka zbytečná (vše mi totiž kontrolovali) a lékárničku jsem sehnal v akci levněji. Citovat
Smety Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 panova a damy to co je zaskrtnute v protokolu kontroly by zvladlo skontrolovat i odrostlejsi dite ma to smysl tam jezdit ??? No tak každý si to nedokáže zkontrolovat, ale hlavně nemám doma žádnou rampu, abych se podíval i pod auto a od koupě jsem ho ještě neviděl, tak jsem chtěl vidět, jak je na tom výfuk a jiné podvozkové díly a ještě jsem si říkal, že by mohla být součástí prohlídky diagnostika... Ani hustoměr nemám... Takže mě těch cca 150,- nepřijde jako vyhozené z okna Citovat
milhaus Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 to smety: dal jsem to tam ze stejného důvodu jako ty (auto jsem měl 2 měsice)....z těch úkonů toho půlku stejně nedělali, nicméně mi našli prý prorezlý výfuk, brzdy na výměnu a klíňák........brzdy jsem si druhý den měřil - na výměnu nejsou, a výfuk stačil přetěsnit....klíňák mi měnili v jiném, ale neautorizovaném servisu, protože do Litoměřic ho těm umělcům už nedám. U stavu stírátek závada nenalezena - přitom to pořádně nestírá.....Co bych za těch 290Kč taky chtěl,že jo ? Jinak vidím dobře,že na tom protokolu je psáno \"kotouče pod minymem\" ? Citovat
Smety Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 Jo jo, vidíš dobře, pod \"minymem\" a ještě k tomu \"praví \" Citovat
matii Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 Jelikož jsem chtěl po roce provozu vyměnit olej a vymazat špatně nastavený servisní interval, byl jsem na prohlídce také. Dostal jsem lékárničku a účet na 3800Kč. Litr sudového oleje o 100% dražší než na NETu. Mor aby jich ... Citovat
smory Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 nazdárek já jsem byl na prohlídce , dostal jsem lékárničku a řekli mi co tam mam za závady a i mi spočítali kolik by to stálo, když bych si to nechal u nich opravit a nabýdli mi i neznačkové díli, které jsou o poznání levnější . já byl s prohlídkou spokojen. jo a trvalo to 1 hodinku. Citovat
Otan Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Rovněž jsem absolvoval prohlídku - spokojenost sama. Nechal jsem si hned nahodit zimní gumky. Nad čím přemýšlíte a kalkulujete. Není nad pocit, že jsou základní věci v pořádku -o těch penězích ani nemluvím.:papa [upravil dne 3/11/10 13:15 Otan] Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Tak já se tenhle týden tam konečně zajedu objednat (Peugeot Domanský Praha 9) tak jsem zvědav Podám zprávu. Btw já mám příští výrobcem nastavenou prohlídku až za 9000km takže teď ať je nenapadne nějaký olej řešit, s tím mě natáhli už na jaře. Koupil jsem pěkně olej na benzínce a dolil takže to mám OK Spíš jsem zvědav na další věci ale tlumiče i brzdy by měly být OK na to jsem koukal .. [upravil dne 3/11/10 14:42 Stibto] Citovat
jirka307 Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 tak jsem byl taky trvalo to jeden a půl hodiny a jsem spokojen aspon vím že mám mrtvou brzdovou kapalinu -výměna by vyšla na 800kč tak to zkusím sám -nevíte někdo jak to nejlépe udělat:myslim: diky:papa Citovat
honza-v Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Tak jsem dneska byl na prohlídce u Federal Cars Liberec a naprostá spokojenost. Všem doporučuji. A lékárna do 2015 doma:) Citovat
michal 307 sw Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 nazdarek ja sem byl tez v peugeota a dostal sem ucet na 11400 a lekarnicku zadnov a stejne my klepe predek aj po prohlice:myslim Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 [upravil dne 25/11/10 16:33 Stibto] Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 nazdarek ja sem byl tez v peugeota a dostal sem ucet na 11400 a lekarnicku zadnov a stejne my klepe predek aj po prohlice:myslim 11400 ??? Co Ti s tim provadeli umelci ?.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.