longstarr Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Mám Peugeot 405 1,6 GL + LPG.Když jsem se vrátil z dovolené(cca 10dní),měl jsem vybitou baterii.Na chatě jsem to proměřil a zjistil,že to bere kolem 200mA.Metodou pokusu jsem přišel na to,že 150mA bere nějaký bitron viz. foto.Zbytek jsou nějaká LED a hodiny.Počítal jsem,že těch 200mA vydrží cca 10dní,což přesně odpovídá(baterie 54Ah).Nevíte,jestli je ta součástka špatná nebo to tak má být?? Citovat
P607Olda Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 No, takže bitron dát na stůl a měřit. Tipuju na svod kondenzátoru. Elektronik to má za chvilku, navíc ta součástka bude hřát, anebo je proražený tranzistor a je stále seplé relé. Citovat
longstarr Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 Můžete mi někdo prosím poslat návod,jak to proměřit??Baterku jsem sice měřil,ale nejsem elektrotechnik:DDíky Citovat
MrVain Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 najskor treba zistit co ta suciastka na foto presne ovlada, ktory obvod po vypnuti ostava ativny, skus to odpojit a zistit co potom na aute nefunguje? Citovat
P607Olda Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 Pokud nejsi elektrotechnik, tak navštiv elektrotechnika. Citovat
longstarr Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 Nejsem zase manuálně úplně neschopný,a kdyby každý věděl co s tím autem má nebo byl v tom oboru vzdělaný,nebyl by tady na fóru ani jeden člen:D Když to vypojím a chci nastartovat,tak se první rožnou kontrolky,ale při nastartování nic(netočí ani startér).Pak už se nerožnou ani kontrolky.Po opětovném nasazení je zase vše ok. Citovat
Y2K Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 asi troska ine...ale problemy s baterkou mam aj ja... no zistili sme ze ona svina ma v sebe nejaky vnutorny skrat a vybija sama seba Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.