Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Peugeotaci opet problem z mim autickem :bojim dneska po nocni jedu z prace venku bylo docela chladno 3 stupne.Nastartuju vse ok ujedu cca 4 kilometry a auto najednou za jizdy pri rychlosti cca 60km/h zacne chcipat ručička otackoměru pada na nulu a vraci se se zpět jako blazen.No proste orchestr a projevovalo se to i na chodu větraku a osvětleni palubni desky v momente kdyz padla rucka na nulu vetraky a osvetleni ,,zeslablo´´ Vym o tom ze mam pravdepodobne rozsypanej katalizator jenze se mi nechce věrit ze by to delalo az takove veci s motorem nebo myslite ze jo?dyk za rady

Odesláno

Ahoj, Praskliny jsou na rampě normálně, ta \"pryskyřice\" praská velmi rychle. Osobně myslím že to nemá na nic vliv. Někdo to tady dlabal a znovu zaléval nějakým lepším materiálem (vícesložková pryskyřice), já to po vyčištění (mám ji od oleje) zaliji nějakou \"kaučukovou\" barvou, aby se do těch prasklin nic nedostalo. Viděl jsem na V6ce praskliny na rampě, kdy byly vidět uvnitř vedoucí dráty a rampy jely bez závad. Myslím že vizuálně nejde poznat jestli je lišta v pořádku. Ale jestli je to jinak, ať mne někdo doplní, rád se přiučím :papa...

Odesláno

Tom 406 měl krásné svíčáky na svém coupe, zkus mu napsat SZ, mám podezření že byly dělané na objednávku. Jestli zjistíš jak se k nim dostal dej sem prosím vědět :papa Jinak zapalovací kabely jsem cca před rokem kupoval v Autotechu v Jablonci nad Nisou bez problémů je objednali a dodali...

Odesláno

Zkusil bych vypnout veškerou elektriku... světla větráky apod. a pokud to nebude dělat a nebo míň, tak je to alternátor. Nestíhá pak dobijet a neni ele na zapalovani.

Odesláno
no ja jsem prave premyslel ze tam dam originaly...podle serviceboxu tam maji byt nejake Bosch-ky ted tam mam NGK-BKR6EK

Mám ty samé svíčky + origo kabely a bez závad.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...