Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Info o Vasich autech primo od vyrobce (info z VIN kódu)

Recommended Posts

Odesláno

pise tam euro ale mysli sa sk.k cenam co su tam si odpocitaj 10 % a mas cenu ktoru ti peugeot je ochotny dat.dnes som takto kvoli jednej suciastke telefonoval a bez problemov mi dali dole 10% z ceny

Odesláno

Kurňa asi půl hodiny tam hledám zadní nápravu na 307 a ani za boha. Buď to tam není, nebo to neumím:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: bigoš

Kurňa asi půl hodiny tam hledám zadní nápravu na 307 a ani za boha. Buď to tam není, nebo to neumím:myslim:myslim

neumiš:P:D

post-0-1410959999166_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: bigoš

neumiš:P:D

Což toto jsem našel taky, ale potřeboval jsem vědět cenu:mad: Jen nápravu beze všeho.

Guest servisman
Odesláno

poz 1 jen náhodou

Referenční číslo Označení Množství Cena bez DPH Cena s DPH Celkem s DPH Volba

00005148K5 PŘÍČNÍK ZAD PÉR 9 476,62 CZK 11 277,18 CZK 11 277,18 CZK

Odesláno
Původně zaslal: honza406

poz 1 jen náhodou

Referenční číslo Označení Množství Cena bez DPH Cena s DPH Celkem s DPH Volba

00005148K5 PŘÍČNÍK ZAD PÉR 9 476,62 CZK 11 277,18 CZK 11 277,18 CZK

Díkes,díkes.:cool:

Guest servisman
Odesláno

prostě klikneš ta obj díl a pak koukneš do košíku na cenu,pak to odstraníš z košíku:papa

Odesláno
Původně zaslal: honza406

prostě klikneš ta obj díl a pak koukneš do košíku na cenu,pak to odstraníš z košíku:papa

Jasně už vím. Jen jsem se toho košíku trochu bál. To víš mládí v pr*** a na starý kolena se člověk trochu víc bojí do něčeho kliknout jen tak:papa:papa

Guest servisman
Odesláno

to mi povídej kdepak je to naše mládí:D

Odesláno

Cawte, nevie mi tu niekto poradit... potrebujem zistit otáčkovú charakteristiku 1,4l motora co sa montuje do 206 (výkon 55kW, krút. moment 120Nm )

Dik moc:super

Odesláno

Ahoj lidi,nedaří se mi do toho infa od vyrobce dostat:(zaregistroval jsem se a zadal jsem ten kod co poslali a moje zvolene heslo a nic.piše to pořad nějake chyby.pokud někdo sem napiše postup,kam co zadat,tak budu vděčný.diky

• O 4 týdny později...
Odesláno

kdyztak se juknete na ten www link, tak se stale objevuji nove a nove, ale jak je to s tema predplacenyma vecma nevim... ten co jsem uvedl mi 100% fungoval

• O 3 týdny později...
Odesláno

funguje, akorat nevim co tam je navic, nic co by tam normalne nebylo tam neni, mozna ty predplaceny, ale co s tim?

raci bych nasel info o aute jako ze kdy odkud komu kam a tak :)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: buml

Pro vsechny, kdo shani informace o svem Peugeotim auti, automobilka pripravila webovou aplikaci nazvanou service box, kde se vsichni dozvedi vybavu, cisla motoru, prevodovek a v neposledni rade i kompletni seznam nahradnich dilu i s jejich grafickym vyobrazenim.

Tato sluzba je v zakladni verzi zdarma a staci se jen zaregistrovat;)

noo teda pozeram tu dokumentaciu,poviem fakt super,vsetko pekne popisane,hmm teda takto to ma byt pred kupou auta :)vsetko si pozret z pohodlia domova

S E R V I C E B O X

Verim, ze zde naleznete odpovedi na spoustu otazek a mozna i to co jste vlastne vubec nehledali:D

hmm tak som sa zaregistroval na tej stranke,teda fakt dik,pokial je to tak ako sa tu pise ze mi tam odpovie na otazky atd tak to by bolo super :) fakt genialna stranka, :)idem to tam pozret:D

[upravil dne 25.6.2008 cezar]

Odesláno

Chcel by som poprosiť o informácie o mojom aute - 407 sw. Vzhladom na to že nám dva vadné vstrekovače chcel by som vediet niečo o pravej histórii auta. Tu je moje vin VF36E9HZC21325594.Ďakujem

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...