godzila.01 Odesláno 4. říjen 2011 Autor Odesláno 4. říjen 2011 Benžík : Ale tak vyznám, už tam chvilku jsem, tak si pamatuju kde co je ... Je fakt že je toho dost a místa málo, ale co nadělám.... Vvitty : Ještě to by mi chybělo aby přišla nějaká kontrola .... :D:D Citovat
jakstone406 Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 Ahoj. Takže ještě jednou dík - byl jsem naprosto spokojenej - dobrý N.D. - dobrá cena - rychlá dodávka = stálý zákazník. Citovat
Péťa Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 Kontrola na regály mě taky buzerovala. Nejlepší na tom bylo, že paní bezpečačce stačilo, když jsem vyrobil cedulky s nosností a napsal na ně co chtěl. Žádný atest, žádné testy,... Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 mas k tomu bezpecnostni listy? co ti rika BOZP a skladovani na podlaze ? no? Citovat
godzila.01 Odesláno 4. říjen 2011 Autor Odesláno 4. říjen 2011 jakstone406 : To jseme rádi Peta : No vidíš co někomu stačí ke štěstí Pe.Tr : O listech bych se nebavil... Ale určitě bych je sehnal, kdyby byla nouze největší.... Jinak takhle to tam neskladujeme, takhle to vypadalo akorát když to dovezli... Když se koukneš na druhou fotku za košíček je tam vidět záchytná vana a na těch se to skladuje, stejně tak i sudový oleje.... Citovat
Benžík Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 A nebezpecne chemikalie nejsou v kontejnerech zabranujicich jejich vyteceni.... A bud rad, ze tam nemas prazdny kanistry od vody do ostrikovacu, to uz je nebezpecny odpad. Na jejich likvidaci musi byt specializovany firma. Jestlipak mas zpracovany krizovy plan pro pripad havarie? Mas bezpecnostni listy chemikalii? Citovat
godzila.01 Odesláno 4. říjen 2011 Autor Odesláno 4. říjen 2011 Benžík : Chlape v životě jsem neviděl prodejnu nebo sklad kde by jediný z toho co jsi napsal dodržovali .... Všecky oleje a chemikálie máme na záchytnejch vanách, což je určitě víc než ve většině prodejen/skladů. No prázdný od tý letní snad nemůžou bejt nebezpečný, snad ani od tý zimní, když se to může používat, musí bejt ekologický ne ? Krzový plán ne, ale jsme pojištěný .... Výš sem psal že bych v nouzi ty listy vyšašil.... Vy my dáváte, já vám tu ukážu jak makáme a vy mi ještě vynadáte .... :D Citovat
BV406 Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 bud rad, ze nemas velkosklad oleju a maziv jako my ... to by teprve byla pruda Citovat
godzila.01 Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 Ježíš ještě tohleto ..... :D:D Hlavně at nám nepřivoláte nějakou kontrolu.... :D:D:aut Citovat
godzila.01 Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 Vvitty : Pomáháte ? Myslíš do hrobu ? :D Citovat
godzila.01 Odesláno 31. říjen 2011 Autor Odesláno 31. říjen 2011 Tak nám konečně dorazili delší dobu objednané věcičky na zimu ... Zatím jsem toho moc nestihl na shop přidat, ale bude to asi tady ... http://shop.navaseauta.cz/Zimni-produkty/Skrabky-smetacky-a-pripravky/ Na měsíc listopad jsme si připravili novou akční nabídku http://shop.navaseauta.cz/AKCE/ a bude probíhat i nějaká prodejní akcička, zveřejníme zítra... .) Citovat
godzila.01 Odesláno 5. listopad 2011 Autor Odesláno 5. listopad 2011 Speciální ceny zimní nabídky pro Peugeot Club jsou v tomto tématu : počet položek bude postupně ještě rozšířen Na zimu jsme ještě o trošku zlevnili autobaterie BOSCH a garantujeme nejnižší možnou cenu při nákupu svíček BOSCH a DENSO a filtrů BOSCH (ideálně poptávky do SZ) .... Každopádně položky BOSCH by jsme měli sehnat jakékoli, máme nově napojení na BOSCH v Polsku a v Německu, kde položky můžeme objednávat (cca 2dny)... Taktéž jsme rozšířili zhruba o 30položek naší nabídku LIQUI MOLY a upravili jejich cenu, která by měla být nejlevnější na netu ... Citovat
godzila.01 Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 Během víkendu budeme rozšiřovat nabídku autobaterií a příslušenství... Dopřidány konečně budou také motobaterie BOSCH.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.