Guest Scratch Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 ok :-) Minimaxa: no nevim, ucast zatim neni uplne spocitana a co vy ucastnici, dovezete nejakou ochutnavku? A jak to bude s beckou pitiva, kdo co zajisti? Neb v tyhle vesnici neni hospoda, tak se musi jezdit do stary paky Citovat
Stifler Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 Scratch: Já asi nebudu schopnej nic zajistit, neb pojedu rovnou z práce, takže se předem omlouvám, že přijedu jen \"na čumendu\". Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 tak asi kolem 17. hodiny, jak psal Minimaxa :-) ok, pro Stiflera a Marlina zatim birell Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 tak to nevím,budem mít malou myslel jsem že se začne dřív třeba kolem 14.oo,takže ještě uvidíme:( Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 jeste tam nemam plot, tak si myslim, ze to je pro malou docela nebezpecny nas pes posloucha a na silnici nevleze, ale znas deti Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Tak se omlouvam, ale bohužel nejedu a to jsem se dost těšil, vyměna řizení na autě. Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 http://jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusy/spojeni/ 1h 36 min, to je dobry :-) Jejda Hurvajz, to je skoda , no kdybys to stihl dat do kupy, tak se tesime Citovat
jarajarda Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Tož koukám že já dorazím jak se dohodnete, ale v pondělí pojedu rovnou z práce a asi Prassatem, ale to asi výrazně nevadí, že? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 to je pravda, aspoň nás na pomlouvání pežotů bude víc :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 :bacha:bacha:bacha, se nedelej, proste rekni, ze nemas vkus :aut Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 od ted jsem na chalupe a bez internetu, proto prosim veskere ucastniky, aby mi potvrdili sms, zda dorazi, jestli budou spat. POkud ano, vemte si neco pod sebe a pres sebe a pod hlavu. Miniku, muzes vzit skladaci zidlicky? Gril mame, i rost a dreva habakuk Telefon: 725 073 723, dejte vedet co nejdriv pisu si Minimaxu, Jarujardu, Stiflera, nevim zda Charlie, Hurvajz, Dzana, Marlin? Miniku, tesim se na tve masicko a ostatni poprosim, aby taky treba privezli neco na ochutnavku, at v tom s Minikem nejedem sami . Co se tyka pitiva asi vyresime na miste :-) Sjedem kdyztak s petkou pro toceny, vinko tam nejaky bude a limo asi taky, pro ridice mohu koupit birell, ale musim o tom vedet [upravil dne 24/9/2010 od Scratch] [upravil dne 24/9/2010 od Scratch] Citovat
dzana.m Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 ja jedu určo a pivko nejaký vemu není problem:D:D:D ale nevym jaký a kolik:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 to je pravda, aspoň nás na pomlouvání pežotů bude víc :D No počkej, co myslíš že jako stojí vedle Passata v garáži, co? Passat je užitná hodnota, coupé je mazlík Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 Jak zajistíme aby nechcalo jako z konve...? :myslim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 No to leda tak že budete zalezlí okolo krbu a v krbu bude rošt:D. PS: mohlo by se stát že přijedu, ale to se dozvím až ráno Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Tak přijedem s Petou, spát nebudem;) Citovat
Stifler Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 Chtěl bych tímto poděkovat organizátorům (Scratch a Miss Scratch) za parádní srazík. Bylo to moc fajnový, ikdyž počasí nepřálo venkovnímu posezení. Ještě teď v sobě cejtim rum, ale jinak jsem v pohodě. Děkuji také ostatním zúčastněným (Minimaxa, Radek Hurvajz, Peta, Dzana.m, Jarajarda) za prímovou zábavu a těším se na další podobné minisrazíky u Scratchových na chaloupce. P.S.: Doufám, že některé fotky z této akce se tady na fóru neobjeví. Citovat
Péťa Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Taky děkuji, krásná chaloupka, výborná společnost a mňam mňam masíčko !!! PS: Ty fotky snad ani vidět nemusím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.