Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Mirascript pro RT4/5 - zkušenosti se změnami nastavení funkcí palubního systému

Recommended Posts

Odesláno
Jen dotaz asi na Přemu když uděláš odblok RT3 softem nebude kravit navigace slyšel jsem že je lepší to udělat přes tlačítko dík:papa

bude 1. vec a dalsi je ta ze ti az budes chtit trebas couvaci kameru budes muset pri couvani zapinat video, pres cudlik das rele a kamera nabehne sama :-)

Odesláno
Čekal jsem, že si zase pp205 bude dělat reklamu a nezklamal :(

Ozval se mi taky uživatel, který byl v kontaktu s mira308sw, a ten mu potvrdil to, co jsem si po projiti scriptu RTxSET.cmd myslel, totiž že jen upravuje nastavení výbavy vozidla jako osvětlení, dveře, okna, stěrače, audio-video (některé jdou nastavit i z menu), a že ani nesmyslné nastavení by nemělo způsobit problémy, ikdyž změnu více nevyzkoušených položek najednou rozhodně nejde doporučit :bojim

Je taky určitě dobré si vytvořit zálohu, nebo si i ručně zapsat výchozí nastavení, abychom pp205 zase tolik kšeftíků nepřihrávali :aut

Ale k věci pro Marka 407:

Seš si jistý, žes dal všechny změny uložit? Když to znovu projedeš mají už ty položky změněné hodnoty?

\"video speed\"=225

\"rear beep\"=7

\"OBD page\"=1

Režim videa se pak před použitím musí ještě aktivovat v konfiguraci RT4, ukazatel tlaků a teplot se zapíná zmáčknutím páčky přepínání počítadel spotřeby (4. poloha)

A ještě pro ostatní:

S pp205 se dá souhlasit v jedné věci: pokud si nejste jisti následky svých činů, tak raději sami nic s nastavením pomocí mirasciptu nedělejte, protože bez zkušeností byste pravděpodobně měli i problém s obnovením původních hodnot. Vyzkoušejte si napřed různé možnosti nastavení funcí, které vám umožňuje menu v RT4 - i těch je dost!

[upravil dne 20/9/10 od misan60]

dik za kseft, jen pro info : kdyz tu debil napsal ze vahu vzduch lze cistit, tak jsem nedelal nic jineho nez menil vahy a hele dnes tu byl prvni co si prepnul rt4 na china pasmo, tak dik :super jen tak dal, radsi opravuju navigace nez menim cepy :aut

[upravil dne 20/9/10 od pp205]

Odesláno

dik za kseft, jen pro info : kdyz tu debil napsal ze vahu vzduch lze cistit, tak jsem nedelal nic jineho nez menil vahy a hele dnes tu byl prvni co si prepnul rt4 na china pasmo, tak dik :super jen tak dal, radsi opravuju navigace nez menim cepy :aut

Podívej se do manuálu, jaké změny se dají mirascriptem dělat. Takovou změnu těžko provedl mirascriptem - ten nic takového neumožňuje, a navíc není problém se vrátit k původním hodnotám. O tom, že raději opravuješ navigace, při pohledu na tvůj ceník vůbec nepochybuju ;)

Odesláno

Už se na to vykašlete,ať si pp205 učtuje kolik chce,když to umi,tak ať si účtuje a nemyslím si,že má ceny přehnané, spíš naopak.... Já si taky nechám platit za to,když chce někdo opravit počítač,jen za obnovu dat z hdd, jsem si vzal 2000 tisice a co? druha strana byla spokojena, já taky,proč bychom měli věci dělat zadarmo.... tečka :)

pp205,tak jak si mám nechat udělat odblok videa na RT3? abych pak nelitoval,že jsem to měl udělat jinak :)

Podívej se do manuálu, jaké změny se dají mirascriptem dělat. Takovou změnu těžko provedl mirascriptem - ten nic takového neumožňuje, a navíc není problém se vrátit k původním hodnotám. O tom, že raději opravuješ navigace, při pohledu na tvůj ceník vůbec nepochybuju ;)

[upravil dne 21/9/10 od ace11]

Odesláno

Jak mi odpověděl pp205 je lepší to udělat přes tlačítko už třeba jen pro tu couvací kameru

jinak nikoho se nezastávám ale ceny který uvádí pp205 mi nepřijdou nějak přehnaný no asi mluví závist. Jo jinak mam doma čínskou PP2000 a LEXII a ve svejch atutech se s ní štourám s vědomím že to může bejt pěkně drahý :D ale to je osud kdo nic nezkusil nic nezkazí odblok RT3 zkusim taky doma schema na to jsem našel (jsem elektrotechnik) ale vše se musí dělat s ODVAHOU a ROZVAHOU jinak platí přísloví NEMYSLÍŠ ZAPLATÍŠ :aut:aut:aut:aut

[upravil dne 21/9/10 od bajza206 SW]

Odesláno

Já právě nevím,psal mi nějaký borec z Olomouce (autodiagnostika) a nabizel mi to,že mi to odblokuje za cca 5 min,že mi to odblokuje za stejnou cenu jako u těch co to dělají prasáckou cestou,ale nevím jakou cestou,po chvilce pak konverzace skončila.... Tak proto se ptám,jaká volba je nejlepší :)

Odesláno

for misan 60

Presne som takto to robil aj ja , dal som obnovu ,,no,, to zálohovanie ako si vravel vo video náhravke, že už bolo robené, takže ja to mám dať ,,yes,, to znamená ,že to uloží aktuálne nastavenie pred zmenou a keby som nechcel zmeny uložiť, tak počkám až sa reštartne a pri návrate dám ,,yes,, a tým obnoví tú zálohu pôvodnych nastavení, ak rozumiem správne.

preklikal som sa , pri zmene z 5 na 225 som dal na yes a potvrdil stredným čudlíkom smerovej ružice. tiež som dal OBD na 1 a potom len ,,no,, všetko už, ak som si zvolil opätovnú modifikáciu , boli tam presne nastavenia aké som chcel 225 a OBD 1 , tam som klikal ,,no,, aby ich nezmenilo späť na 5 km /h a OBD na 0. došiel som opäť naspäť, dal som reboot,,yes,, prišiel restart, hneď som vytiahol CD . nabehol systém a čo nevidím, pri prepínaní spotreby mi nenabehli merania tlakov v pneu, len tie 3 položky sa cyklicky opakovali, keď som vložil CD, všetky hodnoty zas boli ako na začiatku,akoby som nič nenastavoval.

Už tomu vôbec nerozumiem, natočím video, možno to niekomu poslúži, neviem ,či má niekto podobný problém, mám RT4, verzia 7.02, auto 07/2007...

Odesláno

Já jsem si dělal zálohu při prvním pokusu, takže teď to přeskakuju. Když už je záloha uložená, tak po spuštění RTxSET.CMD nabídne jako první obnovu z této zálohy (Restore) - to jsem použil před natáčením videa, abych začal úpravy s původními hodnotami.

Proč ti to najede zase s původními hodnotami, to je divný, změny se asi neuloží. Já mám verzi 7.10, ale v tom by problém být neměl, v manuálu je psáno, že script RTxSET.CMD je pro sw:7.02 sw:7.10 sw:7.11 sw:8.00 sw:8.10 sw:8.11 sw:8.20.

Ještě mě napadá - dělal jsem to s nahozeným motorem, aby mi to nevypnula ochrana baterie, navíc tam běží hláška, že máš mít motor zapnutý - nebude problém v tom?

Tím dotazem na Restore sis doufám jenom ujasňoval, jak to funguje, po provedených úpravách dáš reboot a po znovunajetí systému pak dát Restore nemůžeš, tím by ses vrátil k uloženým hodnotám! Po najetí systému instalační CD hned vytáhnout, jde to až zmizí úvodní obrazovka Peugeot, dřív to na vysunutí nereaguje.

[upravil dne 23/9/10 od misan60]

Odesláno

Presne som to tak ,urobil, motor som nechal bežať, všetko prešiel, no po reštartu a nabehnutí prepínaním horného tlačidla na páčke stieračov nepribudlo nové okno s meraním tlakov ani video .... Poslal som Ti video z mojej inštalácie mirascriptu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...