stanlyman Odesláno 17. září 2010 Autor Odesláno 17. září 2010 ahojte takze vysledok...mali to rozhodene a zistili sa ze remen sa nikde netrie a ze pravdepodobne tak vyzera aj novy aj ked v servise na porovnanie nemali ziadny akurat jeden pouzity stary a ten kord alebo co to je na tych bokoch tak bol vidno tiež aj keď nie tak markatne....nakoniec ma k tomu aj zavolali a nastartovali sme a remen sa nijako nepohybuje a ide normalne ale ten zvuk tam je vzdy....nevedia prist na to ze odkial tak mi povedali ze nech este pojazdim a uvidi sa...ale ten prach alebo co to je mi tvrdili ze to je nejaky piesok len zaujimave je to ze nikde inde sa nenachadza iba na cerpadle z vonkajsej strany a na vnutornych stranach ozubenych kolies (vačka, vstrek. čerpadlo) no budem to nadalej sledovat a uvidim či sa ten zvuk nejak umravni a ci sa tam ten prach znova objavi...dam vediet...len mi je to zvlastne ze preco mi viaceri mechanici, dokonca z peugeotu tvrdia ze rozvodak si musi sadnut a preto vydava motor taky iny zvuk...ved som si rozvody menil na 405-tke dokonca sam a nepostrehol som ziadnu zmenu.... Citovat
jofo Odesláno 18. září 2010 Odesláno 18. září 2010 Mne po vymene rozvodov tiez motor mal taky divny pisklavejsi zvuk. tak som auto vratil a ze si auto nezoberiem kym to nebude ticho. nakoniec trochu povolili kladku a bol klud. No nemyslim si ze by si mali rozvody sadnut. To nie su brzdy. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. září 2010 Odesláno 18. září 2010 To by potom robilo aj nové auto, tam si toho sadá ďaleko viac. mali ti dať vyjadrenie v servise písomne. Keď ti ten remeň odíde a stretne sa ti motor potom budú múdri. Citovat
Dopiťák Odesláno 18. září 2010 Odesláno 18. září 2010 tak tak ono rict ti at jezdis ze si to sedne je to nejjednodusi co ti asi mohly rict..pokud je rozvod pretahlej muze se ti krom prasknuti i pridrit cerpadlo vacka nebo nove kladky to taky nemusi vydrzet...co sem mluvil s kamosem prej jde na tomhle motoru dat kladka sikmo a potom remen nesedi atd...a na tomhle rozvodu zadna pruzna kladka neni takze si nema co sednout...A v posledni rade by bylo asi nejlepsi domluvit se s nekym at ti da do zapujcky novej rozvodak a pomerit ho s timhle podle me takhle urcite nevypada tenhle je jak pred vymenou...a jen takova otazecka jdou jeste vydet napisy na rozvodaku co sou z venkovni strany? [upravil dne 18/9/10 od tommas11] Citovat
Durko Odesláno 18. září 2010 Odesláno 18. září 2010 ak by bola kladka sikmo tak rozvodak by podla mna zhodilo dolu Citovat
stanlyman Odesláno 18. září 2010 Autor Odesláno 18. září 2010 tak tak ono rict ti at jezdis ze si to sedne je to nejjednodusi co ti asi mohly rict..pokud je rozvod pretahlej muze se ti krom prasknuti i pridrit cerpadlo vacka nebo nove kladky to taky nemusi vydrzet...co sem mluvil s kamosem prej jde na tomhle motoru dat kladka sikmo a potom remen nesedi atd...a na tomhle rozvodu zadna pruzna kladka neni takze si nema co sednout...A v posledni rade by bylo asi nejlepsi domluvit se s nekym at ti da do zapujcky novej rozvodak a pomerit ho s timhle podle me takhle urcite nevypada tenhle je jak pred vymenou...a jen takova otazecka jdou jeste vydet napisy na rozvodaku co sou z venkovni strany? [upravil dne 18/9/10 od tommas11] no napisy.....to neviem..zhodim este dole kryt a pretocim motorom ale marí sa mi že ich nevydno.....ja viem plne s tebou suhlasim....ze sa nema tam co sadnut...este skusim skocit do druheho servisu co mi tam povedia a ked tak vymenim ten remen...tolko radsej zainvestujem a uvidim ci sa nieco zmenilo Citovat
stanlyman Odesláno 18. září 2010 Autor Odesláno 18. září 2010 Mne po vymene rozvodov tiez motor mal taky divny pisklavejsi zvuk. tak som auto vratil a ze si auto nezoberiem kym to nebude ticho. nakoniec trochu povolili kladku a bol klud. No nemyslim si ze by si mali rozvody sadnut. To nie su brzdy. tiez som chcel aby ho troska povolil lenze mi vravil ze si to na triko nevezme preto ze to napol podla vyrobcu a pomocou meraku... Citovat
jofo Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Kurna, ale podla vyrobcu auta a nie podla vyrobcu remena. Vyrobca remena doporucuje tiez silu dotiahnutia od do ktora vacsinou sedi s vyrobcom auta, ale niekedy to treba trosku doladit . Kurna to si na triko nezoberie, ale to ze sak mas jazdit a casom sa uvidi tak to ho netrapi. Citovat
stanlyman Odesláno 19. září 2010 Autor Odesláno 19. září 2010 jofo mas pravdu...lenze ho nedonutim aby ho povolil....ale zajtra idem vymenit remen....ako vravim radsej zainvestujem zas ale budem kludny....kladky necham tak ved su nove....a je čas opäť zmeniť servis...ako vždy keď sa vyskytne čo i len sebemenší zádrzhel...vtedy sa každý zdráha akokeby som si vymýšlaľ...dám vedieť či sa niečo zmenilo... Citovat
stanlyman Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 takze v druhom servise mi povolil rozvoďák a divný zvuk prestal...mechanik tvrdil že nie som prvý a určite ani posledný ktorý mal takýto problém proste je to taká chybička krásy 406-tiek....a remeň mi ani neodporúčal vymeniť lebo mu nič nebolo...jo a ten kord alebo čo to je na bokoch remeňa je vidno aj na novom (porovnal som to lebo som ho pre istotu objednal) takže to nebolo vôbec ošúchané....no ako nový poznatok to nebolo zlé a robota to bola na 10 min....:-) Citovat
marsalek Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Ahoj, povoleni rozvodaku na 2.0 HDi ve 406ce trvalo 10 minut? Vzdyt jen sundani tech krytu remene zabere podstatne dele... Osobne se mi stalo na tomto motoru, ze novy remen mel tendenci padat z remenic. Stacilo par desitek otacek motoru a uz byl jen na polovine sirky remenice. Chyba byla zreme v nerovnomerne dotazene vodni pumpe a tudiz ve vyosene jedne remenici. Kaja Citovat
oddie Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Co na tom trvá déle, ten kryt je na 3 šrouby... Citovat
marsalek Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Nechci se hadat, na tomhle peugeotu jsem delal rozvody jen jednou. Mozna to bude tim, ze na celou vymenu rozvodu se toho musi odstrojit mnohem vice, nez jen na samotne povoleni remene... K. Citovat
oddie Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 To ano, na výměnu všeho se musí sundat i kryt podběhu. Na kontrolu a napnutí řemene stačí sundat zadní (největší) kryt rozvodů, který je na tři šrouby, dva s desítkou hlavou a jeden (ten nejvíc vzadu) s jedenáctkou. Citovat
marsalek Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Diky oddie za vysvetleni. Ano, ten vodorovny zadni s jedenactkovou hlavou je pekny orisek. Je k nemu blby pristup a kdyz uz tam mas ruce nasoukane, zjistis, ze se na nej desitka klic nevejde :-) Bez pomocnika bych to delat nechtel. Kaja Citovat
stanlyman Odesláno 24. září 2010 Autor Odesláno 24. září 2010 Diky oddie za vysvetleni. Ano, ten vodorovny zadni s jedenactkovou hlavou je pekny orisek. Je k nemu blby pristup a kdyz uz tam mas ruce nasoukane, zjistis, ze se na nej desitka klic nevejde :-) Bez pomocnika bych to delat nechtel. Kaja tu zadnu skrutku uz mam zmaknutu normalne strcim do orecha papier aby mi z neho nevypadla skrutka poodtiahnem hadicu na kurenie a za sekundicku je tam pomocou kratkeho nastavca na golu....samozrejme prvykrat som maturoval ako dement Citovat
oddie Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Mně přijde, že u HDI je to hodně v pohodě, strkám tam jen jednu ruku se stranovým klíčem a nepřijde mi, že by to byl nějaký boj, znám o dost horší auta a motory. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.