breta Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Dobrý den,mám problém s abs.Pípne a rozsvítí se kontrolka na palubce;po několika kilometrech,někdy i dnech,pípne a zhasne.Čím to může být?Poraďte,prosím. Citovat
AnotherOne Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Čidlo na kolese alebo prasknutý ozubený krúžok na náboji kolesa. Citovat
breta Odesláno 16. prosinec 2010 Autor Odesláno 16. prosinec 2010 Ani jedno.V servise peu mi řekli,že je špatné čerpadlo(dle diagnostiky)v ceně cca 25000kč.Toje rána!!! [upravil dne 12.3.2011 22:36 breta] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Hele nechtějí v tom servise jen vydělat?? ABS ti funguje když ta kontrolka nesvítí? Mohlo by taky jit jen o zanešení kroužků sněhem a ledem Citovat
Bronak Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 koukám že v peugeotu se ted dohodli na jedné ceně tuhle sem se tam byl ptát kolik chtějíé za tu prosklenou střechu co se mi doma vaálí :D taky řekli 25 000 Kč Hele to čerpadlo kdyžtak mám a 25 000 kč za něj chtít nebudu :D tak se kdyžtka ozvy jeslti to bude ono Citovat
breta Odesláno 16. prosinec 2010 Autor Odesláno 16. prosinec 2010 Když nesvítí,tak funguje.Potíže začaly,když ještě sníh nebyl. Citovat
Bronak Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 no když by bylo v pr. čidlo tak by bud šlo nebo ne. Je možné že to čerpadlo vynechává nebo se na něm něco pokazilo. Citovat
JuloI Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 O akom cerpadle je rec v suvislosti s ABS? Citovat
HonzaZ Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Čidlo může mít nalomený kablík, který někdy vede a někdy ne. Nejlepší je jet na origo diagnostiku a uvidí se. Citovat
bubakkaja Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Asi tak diagnostika at vis kde hledat. Citovat
breta Odesláno 12. únor 2011 Autor Odesláno 12. únor 2011 Dělali diagnostiku v peu servise a řekli,vadné čerpadlo. Citovat
JuloI Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Napise mi niekto o akom cerpadle je rec? Skutocne neviem kde v brzdovom systeme je cerpadlo. Citovat
Alibaba Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Nazdar,zrovna tento týden jsem řešil problém s ABS .Taky mi najednou začala trvale svítit kontrolka a auto brzdilo jako kdyby ABS nemělo.Po nějaké době to zase fungovalo normálně,prošel jsem kablíky k čidlům na první pohled na nic nepřišel.Zkoušel jsem zátěžákem i baterku jestli není slabá ,žádný výsledek.Nakonec po napojení na diag.mi řekli že je zkrat na + na pravém zadním čidle .Když jsem čidlo vyndal,zjistil jsem,že když jsem byl před časem na repasi zad.nápravy,rozždímali kablík a teď v zimě to krásně přeoxidovalo.Takže jsem rozpáral izolaci kablíky přeletoval,zaizoloval a všechno maká jak má.Akorát když se to napojí, ukazuje to chybu dál,je potřeba s tím kousek popojet jen pomalu a ono se to srovná.takže jsem ušetřil za nové čidlo .Někdy to jsou záhady,jinak v origo peugeotu jsem kupoval jednou náhradní díly a byli tam takový borci,že jsem si to musel najít v katalogu sám.Třeba ti to pomůže zdar.Jinak bylo to na 206SW. Citovat
Milan134 Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 No ked diag ukazuje zavadu cidla,mas z polovice problem vyrieseny lenze mam podobny problem ako breta akurat na diagnostike vypisuje pocitac abs nie cerpadlo -pc a cerpadlo su vlastne jeden diel a tiez to chvilu ide chvilu nie ,je to haklive najme na otrasy mam podozrenia na kabelaz. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.