Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,mám problém s abs.Pípne a rozsvítí se kontrolka na palubce;po několika kilometrech,někdy i dnech,pípne a zhasne.Čím to může být?Poraďte,prosím.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ani jedno.V servise peu mi řekli,že je špatné čerpadlo(dle diagnostiky)v ceně cca 25000kč.Toje rána!!!

[upravil dne 12.3.2011 22:36 breta]

Odesláno

koukám že v peugeotu se ted dohodli na jedné ceně tuhle sem se tam byl ptát kolik chtějíé za tu prosklenou střechu co se mi doma vaálí :D :D :D taky řekli 25 000 Kč :D Hele to čerpadlo kdyžtak mám :D a 25 000 kč za něj chtít nebudu :D :D :D tak se kdyžtka ozvy jeslti to bude ono

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Nazdar,zrovna tento týden jsem řešil problém s ABS .Taky mi najednou začala trvale svítit kontrolka a auto brzdilo jako kdyby ABS nemělo.Po nějaké době to zase fungovalo normálně,prošel jsem kablíky k čidlům na první pohled na nic nepřišel.Zkoušel jsem zátěžákem i baterku jestli není slabá ,žádný výsledek.Nakonec po napojení na diag.mi řekli že je zkrat na + na pravém zadním čidle .Když jsem čidlo vyndal,zjistil jsem,že když jsem byl před časem na repasi zad.nápravy,rozždímali kablík a teď v zimě to krásně přeoxidovalo.Takže jsem rozpáral izolaci kablíky přeletoval,zaizoloval a všechno maká jak má.Akorát když se to napojí, ukazuje to chybu dál,je potřeba s tím kousek popojet jen pomalu a ono se to srovná.takže jsem ušetřil za nové čidlo .Někdy to jsou záhady,jinak v origo peugeotu jsem kupoval jednou náhradní díly a byli tam takový borci,že jsem si to musel najít v katalogu sám.Třeba ti to pomůže zdar.Jinak bylo to na 206SW.

Odesláno

No ked diag ukazuje zavadu cidla,mas z polovice problem vyrieseny lenze mam podobny problem ako breta akurat na diagnostike vypisuje pocitac abs nie cerpadlo -pc a cerpadlo su vlastne jeden diel a tiez to chvilu ide chvilu nie ,je to haklive najme na otrasy mam podozrenia na kabelaz.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...