lubikpo Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Jako že mu pošlu český peníze na jeho účet, kterej má zřejmě v polských zlotých? [upravil dne 22/5/2011 12:17 Marcel505] jj, presne tak. Ja som platil teraz tak v Eurach, chlapik napisal kolko chce za to eury a hotovo, oplati sa to tak viac. A doprava ma vysla asi na 10 Eury. Citovat
Marcel505 Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Jako že mu pošlu český peníze na jeho účet, kterej má zřejmě v polských zlotých? [upravil dne 22/5/2011 12:17 Marcel505] jj, presne tak. Ja som platil teraz tak v Eurach, chlapik napisal kolko chce za to eury a hotovo, oplati sa to tak viac. A doprava ma vysla asi na 10 Eury. To teda znamená, že měl účet v eurech? Pokud bych mu já chtěl poslat Eura, tak s operátorem to lze provést? A co to poslat přes Western Union? Máte s tím někdo zkušenosti? Citovat
Marcel505 Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 já jsem chtěl taky kupovat na allegru. ale zjistil jsem že převod peněz na polský účet by stál 250kč. tak mi to za to nestálo.... Prosimtě a jak se to mělo provést? Citovat
wojtěch Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Měl jsem mu poslat peníze na účet ale cena převodu peněz : Odchozí platba do zahraničí v Kč a v cizí měně a do tuzemska v cizí měně 1 %, min. 250,–max. 1 500,– Citovat
Roman Bazi Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Tož to tu oživím. Ptal jsem se v bance na převod peněz na polský účet, a bylo mi řečeno, že to bude stát 250kč, což je dost. Víte někdo jak poslat peníze a neplatit velký poplatek. Docela bych na Allegu nakupoval, ale nemám zkušenost. Hodně jsem toho přečetl, s jedním polským prodejcem už jsem si psal, komunikuje dobře. Májí tam krásné věci, které u nás neseženu:D. Mohl bych asi i platit přez Aukro, ale poplatek jsem nezjistil. Může někdo poradit, prosím. Citovat
koblih69 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Ideálně paypal pokud ne tak poslat jako cenné psaní. Citovat
Roman Bazi Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Paypal nemám, budu o něm přemýšlet a pročítat návody. Aukro má PayU, ale nikde nemá uveden poplatek. Koukal jsem na Českou poštu, a cenné psaní do Polska 156kč. Citovat
crazybiker Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 alebo moneybookers vse si spravis za par minut z domova Citovat
Vvitty Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 bude to stat tak 500... protoze obdobnou castku nauctuje banka protistrane. A ta si ji jiste necha zaplatit od kupujiciho, ze... PayU je (zatim) zdarma, a pokud ho dotycny akceptuje, mohlo by to byt reseni - jen jsem se nedival, jestli si konverzi delaji sami, nebo jen poslete penize na polsky PayU ucet, to si zjistete... Citovat
Roman Bazi Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Díky za rady:papa. Asi to budu řešit přez paypal. Zřídil jsem si účet na Ebay a tam se tak platí. Budu hledat nějaký dobrý návod na paypal, páč jsem z toho zatím jelen:D:D Citovat
koblih69 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Klíčem je abys měl kreditku, která umožňuje platby po internetu. Do Paypal se zaregistruješ a zavedeš tam kreditku. Paypal ti cvičně sebere z účtu nějakou min. částku a ty pak zadáš její kód zpátky do Paypalu a tím bude aktivní. Placení už je intuitivní jak to vybereš na stránce prodejce tak tě to povede když tak se ptej na konkrítní věci. Citovat
Roman Bazi Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Díky, kdybych začal tápat, tak se optám Citovat
Marcel00 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 pokud mi je znamo tak allegro.pl nepodporuje PayPal (http://www.paypal.com) ale PayU (http://www.payu.cz) a to su dve rozdielne veci. Ja ked som kupoval v allegro.pl tak som platil prevodom na ucet dotycnemu. Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Vovečka má samozřejmě pravdu, ale to, že nepodporuje Allegro PayPal neznamená, že se tím nedá platit jednotlivým prodejcům. Není jich moc ale najdou se. Citovat
Roman Bazi Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Tož jsem se na Aukru dočetl, že přez PlayU nejde platit na Allegru. Klasický převod spolkne 250kč a údajně i 250 kč Polákovi. Zeptám se, ikdyž v to moc nevěřím. Byl by někdo ochotný vydražit pro mě na Allegru zboží? Třeba za nějakou provizi. Najde se dobrá duše? Jde mi o toto http://allegro.pl/benzynowa-no-235-pak-cook-jak-optimus-svea-123-i2157252714.html#tabsAnchor Citovat
koblih69 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Já nerozumím co vlastně potřebuješ? Vydražit to přece můžeš sám, jeslti ti to pošle do ČR mu asi musíš napsat a jeslti akceptuje PayPal nebo peníze obálce taky. Nebo ti jde o komunikaci s tím prodejcem? Citovat
Roman Bazi Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Peníze v obálce se mi posílat moc nechce. Může mě je zapřít? Čekám na novou kartu od banky, prý do 14ti dnů dojde, takže playpal zatím nezřídím. Disponuji teď jen internetovým bankovnictvím. Jde mi jen o tu platbu na jeho ůčet, s ním už bych se nějak dogooglil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.