Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jako že mu pošlu český peníze na jeho účet, kterej má zřejmě v polských zlotých?

[upravil dne 22/5/2011 12:17 Marcel505]

jj, presne tak.

Ja som platil teraz tak v Eurach, chlapik napisal kolko chce za to eury a hotovo, oplati sa to tak viac.

A doprava ma vysla asi na 10 Eury.:D

Odesláno
Jako že mu pošlu český peníze na jeho účet, kterej má zřejmě v polských zlotých?

[upravil dne 22/5/2011 12:17 Marcel505]

jj, presne tak.

Ja som platil teraz tak v Eurach, chlapik napisal kolko chce za to eury a hotovo, oplati sa to tak viac.

A doprava ma vysla asi na 10 Eury.:D

To teda znamená, že měl účet v eurech?

Pokud bych mu já chtěl poslat Eura, tak s operátorem to lze provést?

A co to poslat přes Western Union? Máte s tím někdo zkušenosti?

Odesláno
já jsem chtěl taky kupovat na allegru. ale zjistil jsem že převod peněz na polský účet by stál 250kč. tak mi to za to nestálo....

Prosimtě a jak se to mělo provést?

Odesláno

Měl jsem mu poslat peníze na účet ale cena převodu peněz : Odchozí platba do zahraničí v Kč a v cizí měně a do tuzemska v cizí měně 1 %, min. 250,–max. 1 500,–

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Tož to tu oživím. Ptal jsem se v bance na převod peněz na polský účet, a bylo mi řečeno, že to bude stát 250kč, což je dost. Víte někdo jak poslat peníze a neplatit velký poplatek. Docela bych na Allegu nakupoval, ale nemám zkušenost. Hodně jsem toho přečetl, s jedním polským prodejcem už jsem si psal, komunikuje dobře. Májí tam krásné věci, které u nás neseženu:D. Mohl bych asi i platit přez Aukro, ale poplatek jsem nezjistil. Může někdo poradit, prosím.

Odesláno

Paypal nemám, budu o něm přemýšlet a pročítat návody. Aukro má PayU, ale nikde nemá uveden poplatek. Koukal jsem na Českou poštu, a cenné psaní do Polska 156kč.

Odesláno

bude to stat tak 500... protoze obdobnou castku nauctuje banka protistrane. A ta si ji jiste necha zaplatit od kupujiciho, ze...

PayU je (zatim) zdarma, a pokud ho dotycny akceptuje, mohlo by to byt reseni - jen jsem se nedival, jestli si konverzi delaji sami, nebo jen poslete penize na polsky PayU ucet, to si zjistete...

Odesláno

Díky za rady:papa. Asi to budu řešit přez paypal. Zřídil jsem si účet na Ebay a tam se tak platí. Budu hledat nějaký dobrý návod na paypal, páč jsem z toho zatím jelen:D:D

Odesláno

Klíčem je abys měl kreditku, která umožňuje platby po internetu. Do Paypal se zaregistruješ a zavedeš tam kreditku. Paypal ti cvičně sebere z účtu nějakou min. částku a ty pak zadáš její kód zpátky do Paypalu a tím bude aktivní. Placení už je intuitivní jak to vybereš na stránce prodejce tak tě to povede :papa když tak se ptej na konkrítní věci.

Odesláno

Tož jsem se na Aukru dočetl, že přez PlayU nejde platit na Allegru. Klasický převod spolkne 250kč a údajně i 250 kč Polákovi.

Zeptám se, ikdyž v to moc nevěřím. Byl by někdo ochotný vydražit pro mě na Allegru zboží? Třeba za nějakou provizi. Najde se dobrá duše?

Jde mi o toto http://allegro.pl/benzynowa-no-235-pak-cook-jak-optimus-svea-123-i2157252714.html#tabsAnchor

Odesláno

Já nerozumím co vlastně potřebuješ? Vydražit to přece můžeš sám, jeslti ti to pošle do ČR mu asi musíš napsat a jeslti akceptuje PayPal nebo peníze obálce taky. Nebo ti jde o komunikaci s tím prodejcem?

Odesláno

Peníze v obálce se mi posílat moc nechce. Může mě je zapřít? Čekám na novou kartu od banky, prý do 14ti dnů dojde, takže playpal zatím nezřídím. Disponuji teď jen internetovým bankovnictvím. Jde mi jen o tu platbu na jeho ůčet, s ním už bych se nějak dogooglil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...