Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Tak stříška je přilepena zpět, použil jsem lepidlo na spojlery, které mi bylo doporučeno. Smrdí to a je to černý jak asfalt :D

Tak snad to chvíli vydrží ..

DAtV7.jpg

[upravil dne 5/9/12 14:28 od Stibto]

Odesláno

Stibto,není to náhodou stejné lepidlo jako na skla.Už jenom podle toho smradu.Je cítit až u nás v Kolíně:D.

Odesláno

Je to možný :D .. puch jak vod ropuch ... a ještě jsem tu mezerku nahoře zatahoval silikonem modrým a to je taky kekel hehe

Odesláno

Tak dnes jsem se snažil bez úspěchu přijít na zdroj kovového zvuku od (nejspíš) pravé přední brzdy.

Kotouč nebyl pořádně dotažený k náboji,tak jsem to napravil,bohužel divné klepnutí zpředu při zabrzdění přetrvává (občas) :myslim

Tak když už jsem měl auto na kozičkách aspoň jsem obě přední brzdy natřel Hammeritkou. Takže už jsme komplet vpředu u vzadu nažluto :)

Odesláno

Ráno bude :) Vyšlo mi to akorát do tmy to natírání

Odesláno

Snad vydrzi,nechtelo se mi to moc zapatlavat vrstvou barvy, ta minula z toho pak sla desne blbe dolu takze tohle je jen 1 vrstva :)

Odesláno

Tak se mi vcera Pe.Tr na Dzbane kouknul na to klepani zpredu zespoda a prohlasil, ze se jedna o spodni cep rizeni ktery je KO. Do toho mi vpredu na ridicove strane prestala svitit H7cka takze dnes v Auto Kelly objednany (pro jistotu kdyz uz) dva spodni cepy rizeni zn. DELPHI a 2x zarovka H7 OSRAM Night Breaker :)

Odesláno

Ty Osram mám na 405 také, svítí fakt dobře. Jsem s nimi spokojeny.

Delphi by měli chvíli vydržet, i ty mám na předku.

A co brzdy na předku, už si sedly?

Odesláno

Jj brzdi to dobre diky za optani :)

Jeste jsem (inspirovan Stepanem SV24) k objednavce pridal cistic vstrikovaciho systemu od firmy STP. Trosku pece si auto zaslouzi obcas i kdyz mi to uz leze tenhle rok do penez ...

A to bych chtel jeste pred STK (01/2013) udelat vpredu tlumice+pruziny :roll

Odesláno

Já to dělal minulý rok na 405 komplet tlumiče, pružiny, uložení, doraz (vše Monroe). Všechny čepy, tyčky stabilizatorů, uložení stabilizátorů. Nechal udělat geometrii. A je to fakt znát. Najednou auto přestalo chrastit. Citíš, že tlumí podvozek a celé auto nechrastí a neposkakuje. Hodně se to stišilo a řízení mi přišlo přesnější.

Já poznal špatné tlumiče podle toho, že mi i na kostkach kopalo ABS, to znamená, že kola odskakovala.

Odesláno

Jo vidis na geo musim pak taky vlastne ... Takze to jeste celou srandu prodrazi. Letos se toho na aute dela fakt hodne kdyz to porovnam s minulym a i predminulym rokem - viz. muj uplne prvni prispevek v tomhle vlakne.

Odesláno

jj koukal jsem, že jsi dával novou zadní nápravu. A co tě čeká pak, až uděláš podvozek? Já pak ještě dával nový výfuk střední díl a zadní tlumič...

Rozvody asi už máš vid. Jo ještě jsem měnil volej v převodovce, chodí o něco lépe.

Odesláno

Dnes proběhla výměna spodního čepu ramene na řidičově straně - pravděpodobná příčina častého klepání na nerovnostech.

Nejhorší bylo dostat starý čep z ramene. Nesnáším hvězdičky ! :grr

Bylo to nadlouho a vyčerpávající takže druhá strana která ještě není tak hrozná proběhne v budoucnu.

Zde porovnání starý versus nový čep.

Bral jsem zn. Delphi z Auto Kelly, po slevě cca 400,-/ks

20rok7p.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...