Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno
a škody na autě ? jen škrábanec ne ? :roll Hlavně že jsi přežil ...

zde : jj,jsem OK, bylo to jen tuknuti, ale stejne to na*ere

post-28514-14109621826293_thumb.jpg

Odesláno

jj no sundam ho a mozna to zkusim nejak provizorne zflikovat ale pak se stejne budu muset juknout po novem narazniku ...

Odesláno

jo to by mohlo nicmene pred rokem jsem uz nechal nejaky praskliny svarovat ani nebyly tak velky a stalo me to 2000 :myslim ...ani nechci vedet kolik by to bylo ted a sam to bohuzel neumim resp. hlavne nemam vybaveni

Guest Scratch
Odesláno

na zimu si radsi nech jeste tenhle starej :)

Odesláno

njn,co naděláš,námraza je nevyspytatelná(je mi jasný ,že i to nas...),hlavně že je to jen nárazník,kousek vejš a bylo by ještě po světle,to už by bylo horší

Odesláno

jj ted necham jeste tenhle :) vada na krase mi teda pije krev ale co se da delat.. a pak tour de vrakacz

Odesláno

Mám něco podobnýho, v létě do mě nacouval chlápek s Renaultem 19, opřel se mi okem na lano nad levou mlhovku. Mám tam asi 10cm dlouhou prasklinu. Svařovat ho nemá smyl, páč ze spoda je orvaný od bývalého majitele, chybí i oba držáky. Přes zimu to nechám, na jaře se bude řešit co s tím.

Odesláno
Smůla ale tak stane se, na tý oktáfce něco vidět bylo?

jj uplne promacklej zadni naraznik a neco se i urvalo z vyztuhy

Odesláno

nějaká špatná konstelace hvězd co se týče těch 306stek(ty,já wooody), ale mužu říct zase jsem byl první:aut

a pokud ti to pomůže, tak tour de vrakáč budu pořádat taky:D a překvapivě kvůli přednímu nárazníku:(

Odesláno

a kujva , a to furt litas sockama a jednou sednes po delsi dobe zavolant a uz se kochas, no doktore co svama :D , kazdopadne je to aspon jen prkotina , bohuzel za penize :(

Odesláno

Mno dorazila manzelka majitele a s tou to bylo OK, byla spis vyplasena nez nasrana .. ale zavolal jsem na Nehody a prijel hodne prijemnej typek, se vsim nam pomohl, sepsali jsme a nafotili vsecko, nahlasili na pojistovnu a hotovo .. Takze pani odchazela uz relativne klidna. Problem je ze jeji starej na me ted ma cislo mobilu :D

Odesláno

zachoval si sa seriozne, nemas sa coho obavat. Takto si predstavujem slusne jednanie na urovni... ;):super

k tomu tvojmu cislu, horsie by bolo keby si ta ulozila do mobilu ta zena ako cloveka ktory do nich narazil pod menom \"narazac\" :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...