Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

no,mě takle na 306ce taky prdla a na levý straně,nedojel jsem kam jsem potřeboval,auto v tu chvilku zustalo stát a nechtělo se mu jet,to byla šupa jak po granátu až to vyhodilo pojistku protináraz:)

Odesláno

Tady to jak jsem psal už zjevně bylo načaté takže \"hlavní\" rána byla jak to vypadlo na slinici a bouchlo do poddběhu nebo o spodek auta :)

Jinak dneska večer už budu mít nové pružiny a nová ložiska uložení, zbývá dořešit zda se do toho pouštět sám nebo to nějak dopravit do autoservisu ....

Odesláno

Tome,pokud budou pružiny stažené k sobě, tak si myslím , že to doma opravíš. Spíš jde o to, jak co půjde povolit.

Odesláno

Jj vím o tom. Dneska se na to ještě oddieho zeptám, jedu k němu. Nemám ale stahováky pružin, tak nevím, zda se do toho pouštět. Každopádně není spěch, auto může pár dní stát doma na zahradě :)

Odesláno

Tak oddie mi radi vymontovat celek tlumic + pruzina z tehlicea horniho ulozeni a dovalit to do servisu at pruziny a loziska vymeni.. Tak nevim. Mozna nafotim kovove stahovaky, co doma mam k dispozici a hodim to sem a reknete mi, zda se s nimi do toho poustet, nebo ne ?...

33d9x0k.jpg

[upravil dne 12/5/13 22:05 od StibTo]

Odesláno

Jo jinak nové pružiny -35mm jsou po dnešku doma :papa

301cx0n.jpg

Odesláno

Tome, ten tvůj stahovák je obyčejná truhlářská svěrka užívající se napřklad na klížení apod. S tím bych to osobně nezkoušel. :myslim

Edit: Peta byl zase rychlejší :D

[upravil dne 12/5/13 21:23 od radim.1008]

Odesláno

Svěrky opravdu ne :bojim

Oddie má ale v něčem pravdu. Vymontovat tlumič s pružinou a těhlicí je otázka chvíle. Pak to odvést někam, kde to umí, přehodí ti pružiny a ložiska, poté to jen doma opět nahodíš.

Mezitím si alespon vyčistíš přední brzdy :D

Odesláno
Dam tam o neco nizsi pruziny a bude od toho pokoj. Sice by to jeste rovnou chtelo vymenit tlumice, dorazy a prachovky, ale to jaksi finance nedovoluji.

..hehe,tak ja mám naopak v krabiciach čerstvo kúpené všetko,okrem pružín.Mne keby teraz praskla,tak len smutne pozerám:myslim

Odesláno

parlament: Když to máš v krabici, je to ještě dobrý. To já na podzim dal nové tlumiče, dorazy, prachovky, ložiska. Na jaře rupla pružina :D

Odesláno

ja na to pujdu ted z druhe strany no :) pruziny a loziska ... pak nekdy mozna tlumice dorazy a prachovky :D

Odesláno

Dnes objednany levne stahovaky pruzin od spol. AutoMedik.

Budu se pokouset o vymenu pruzin sam = challenge accepted :roker

Odesláno

Dnes bylo auto po více jak týdnu zprovozněno. Dopoledne se u nás sešly 3 Peugeoty, krom mého ještě MilanF1 s 306 a mxmen s 307. Po dlouhém boji se zadařilo přes četné překážky a oběma patří moc velký dík za pomoc, mxmenovi pak ještě i za zapůjčení stahováků na pružiny :)

Zde nějaká dokumentace z průběhu a výsledek :)

f1fxix.jpg

2lvoizk.jpg

4lipg7.jpg

14djdph.jpg

2inf2t.jpg

2vkjio9.jpg

ad2duf.jpg

f374ox.jpg

[upravil dne 19/5/13 20:50 od StibTo]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...