Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Tak zde je jiz vse pripraveno na vraceni zpet na auto :) Trmeny a brzdice jsem obrousil od puvodni barvy a tam,kde nebyly natrene od necistot a rzi. Nejspis je budu tedy zase natirat, ale dnes jsem se k tomu nedostal. Po nandani vseho prisel predek jeste odvzdusnit,jelikoz se menily i brzdove hadice a pak prvni zkusebni jizda. Brzdi to mene, snad si to brzo sedne. Uf :)

post-28514-14109626196321_thumb.jpg

Odesláno

Jojo moc tomu nakladat nebudu at to vydrzi :) Jen maly dotaz jeste - kdyz se meni pouze predni hadice zavzdusni se jen predek,nebo cely okruh ? Do trubek vedoucich dozadu by se vzduch dostat nemel pokud nevytece z nadrzky vsechna brzdova kapalina,ne ?

Odesláno

Teoreticky by se zadek zavzdušnit neměl.

Ale jsou to přeci jen brzdy takže bych to přešel i v zadu. Nová brzdovka je znát a jestli jsi menil při výměně nápravy i brzdovku tak ji odchyt do original nadoby a jestliže bude čistá můžeš ji dát zpět ale určite bych to ovzdušnil komplet :papa

Odesláno

To jsme odvzdusnovali komplet,kdyz se davala ta zadni naprava. Vcetne komplet vymeny brzdovky. To uz je asi 3 tydny. Ted se resil pro zmenu predek :)

Odesláno

Takže brzdovce nic neni takže jestli nechces investovat znovu do novy tak ji prožen do čistý nadoby a můžeš ji znovu dolít. Ikdyž nová je nová no :D

Odesláno

kopr: Nové je dost, koupili jsme 5 litrů, ještě se bude měnit na mém a určitě hodně zbude :). Spíše má problém s odvzdušnákama na zadku, kde místo nich jsou šrouby :(

[upravil dne 12/8/12 15:06 od MilanF1]

Odesláno

Jestli je brzdovka pral byhc ji tam :D

S tim šroubem nevim no odchyt brzdovky asi nepřipadá v uvahu :) ale ovzdušnit by to mělo jit když podržíš pedál na podlaze a dotahneš šroub tak by se to zavzdušnit nemělo ale věřim že si poradíte :super

Odesláno

Tak si tak jedu po práci do Bráníka na Qčko na wapku umejt auto abych zítra na srazu nebyl za prasáka .. a co čert nechtěl urvala se mi stříška 5. dveří :grr Načasování jaxviň teda ....

Mno ale aspoň jsem potkal Thoye-gti6 tak jsme pokecali :)

Odesláno

Jo jo, sklo by se mi vrtat nechtělo, takže byla lepená nějakým dvousložkovým lepidlem, tuším, že mi to doporučil přímo Andreww, od kterého stříšku mám. No - vydrželo to tak rok +- ...

Odesláno

kopr mi poslal link na obchod kde mají přímo lepidlo na spojlery tak jsem si to objednal :) Snad to bude držet lépe..

Odesláno

NJ něco takovýho jsem tam měl a asi jsem to neudělal dostatečně bytelně .. Přece jen je to vystavené otřesům při zavírání a otevírání kufru stejně jako dalším vlivům (povětrnostním) tak holt tentokrát s tím bude dost mr*ačka ale zkusím to udělat abych to už nemusel řešit :)

Odesláno

Sklo plus ten svislý kus nad tím .. Ale na skle to asi moc nedrželo. Snad to se správným lepidlem bude \"ono\"

Odesláno

Jak jsem ti psal me to drží už přes 3 roky a pohoda a to jsem namazal jen tu vrchní hranku na ramu dveří a na krajich na sklo. Hlavne musis ten vrch dobře utesnit když to nalepíš na sklo a nahoře to necháš nateče tma voda odmrzne a je to dole :) tot moje zkušenost :papa

Odesláno

Mno ale ta striska co ja mam od Andrewwa ma stycne plochy s podkladem jen na stranach,ne po cele delce. Takze o to vic to budu muset udelat poradne. S utesnenim silikonem se samo pocita :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...