Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

• O 5 týdnů později...
Odesláno

autíčko na mě věrně 14 dní čekalo a pěkně zaprášené bylo takže jsme mu dnes s mladou za odměnu dopřáli koupel a navoskování :)

post-28514-14109623818891_thumb.jpg

Odesláno

Hele dostal jsem nějakej noname vosk v zelený láhvi k Vánocům tak se mi tu válel, řekl jsem si, že to vyzkouším :D Dělalo se to s tim celkem dobře .. Normálně používám \"želvu\" nebo co to je .. od AK ..

Odesláno

Tak jsem se Ti ted byl juknout v garazi a je na tom napsano jen T-CUT WAX ... a ze prej \"specialne vyvinuto pro nove laky\" .. a bla bla .. :) Kazdopadne ma to takovou kremovou barvu a oproti tomu co jsem pouzival doted to zanechavalo min vyrazne stopy na cernych plastech (ja je pri voskovani nezakryvam,nechce se mi s tim crcat ..) :)

Otazka je zda to chvili aspon vydrzi .. Voskuju (a cistim obecne) docela rad,ale ze bych to musel mit kazdej tejden,to ne :D:roker

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak dnes jsem po delší době vzal Puga na \"malou\" projížďku - trasa byl Praha-Hradec Králové-Trutnov-Swidnica (3 osoby celkem) a pak zpět již jen řidič (já).

Celková trasa = 450 kilometrů a krom bezproblémové a relativně svižné jízdy mě 306tá potěšila tentokrát překvapivě i spotřebou. Nabíral jsem 27 litrů N95 ve chvíli,kdy hladové oko už bylo úúúplně vyhládlé, mohlo tam být max. 2-3 poslední litry rezerva, tzn. počítám 450km / 30 litrů = (pro mě) velmi příjemných 6,7 l / 100.

Sám tomu nevěřím,po 3 roky jsem každému na potkání tvrdil,jak s tím otec jezdil za 6,5 a já že se nedostanu pod 7,0 ... :mrk:)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takže před Kokořínem absolvujeme ve čtvrtek doplnění klimatizace včetně detekčního činidla, minulý rok přesně ve stejnou dobu na stejném místě byla klima doplněna, chladivo uteklo z okruhu během pár dní a neřešilo se to.

Pak poreferuji :)

Odesláno

Tak 306ta je od rana u Kopecky&Partners na Harfe na doplneni klimy a eventuelni opravu netesnosti, tak jsem zvedav jak to dopadne a kolik to bude stat ....

Mezitim mi PPLkem dorazila K&N cistici sada, takze az bude cas, vycistim a znovu naimpregnuju vzduchovej filtr :)

Diky 306-Kubikovi-S16 za link :papa

Odesláno

Klima doplněna :mrk:) Udělali mi i vakuový test, ten prej dopadl dobře, takže pokud by chladivo uteklo z okruhu pojedu tam zpátky ať to projedou UV lampou. Minulej rok jsem se na to vyprdl, letos už bych to rád pořešil ať se nemusí pořád doplňovat ..

Odesláno

To ja nevim Martine ja s tim byl teprve podruhe, mezi jednotlivymi doplnenimi byly vzdy dlouhe mesice kdy to nefachalo :D Doufam, ze to chvili vydrzi ...

Odesláno

Zaměř se na trubky,jak jsou uchycený pod chladičem,v té gumě to oxiduje a pak je tam minimální únik,docela častá záležitost u 306:(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...