Guest StibTo Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Zdravím,hledal jsem,ale tohle se tu nejpíš ještě neřešilo (kdyby ano,prosím nekamenovat hned ). Lidí z Prahy a okolí je tu relativně dosti, tak bych chtěl poprosit, zda se podělíte o nějaké hezké místo na foto (ideálně lomy, plácky u vodních toků, ev. staré továrny či objekty kam se smí a dá dostat ...) Předem díky - snad něco ještě letos stíhám, než bude hnusně Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 No to asi mělo být vtipné .. tak já se tedy povinně zasměji : HA HA Ale vážně .... Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 ja fotil u lesa na poli mezi sedlecem a klíčanama , a potom v pakoměřicích u rybniku , byl listopad tak spousta listí okolo a je tam klid nikdo tam nejezdí Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 jinak planuju foceni mezi libeznicema a zloninem u tech trubek , nevim jestli je to parovod ci co Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Tam jsem vcera jel 2x okolo Husty misto no ... tyjo jinak lom u Kojetic me lehce zklamal, hezky prostredi ale neda se tam dostat autem i kdyz to podle mapy tak vypadalo. Asi jsem mel nejdriv najit na Fejsbuuku nekoho kdo tam bydli pridat si ho do Pratel a zeptat se Citovat
Medvěd Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Netuším přesně o jaké místo a na jaké focení Ti jde, ale co zkusit ulici Za elektrárnou nebo Holešovické nábřeží? (klidná místečka se dají najít i na Císařském ostrově, na Štvanici nebo na Císařské louce). Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Normalne nafotit (konecne poradnym fotakem a poradne) cely auto .... pred zimou .... Po zime az to umeju od svinstva tak na tom bude pulka veci chybet vis jak tak zachytit ten moment dokud tam jeste vsechno je Diky kazdopadne Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 od lomu bydlim tak 2km , stačilo se zeptat jsou tam kameny položený na cestě . podzemní garaže jsou taky good ale už moc originální to není . co ve Vsi u Čakoviček vedle konskeho ranče? Citovat
Capy Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 zajed si na kladno na starou poldovku to máš jak z černobilu nebo do lidic na romantiku:aut Citovat
vinorak Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 doporučuju areál letiště v Milovicích, Kokořínský údolí, V Klecanech na břehu Vltavy, je toho celkem dost, stačí jenom hledat a mít to správný světlo Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 však já nejsem línej hledat už jsem tenhle týden navštívil těch míst několik ale vždycky něco vadilo .... Milovice znám samozřejmě ale dostane se tam člověk normálně ? Já tam byl zatím jen na Votvíráku a to samozřejmě hlídali .. no vlastně snad jsem tam žádnou bránu ani neviděl co by se dala zavřít Citovat
vinorak Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 přímo na letiště je závora, ale po areálu se dá celkem normálně jezdit;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.