Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kde fotit auto - Praha+okolí

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,hledal jsem,ale tohle se tu nejpíš ještě neřešilo (kdyby ano,prosím nekamenovat hned :) ). Lidí z Prahy a okolí je tu relativně dosti, tak bych chtěl poprosit, zda se podělíte o nějaké hezké místo na foto :) (ideálně lomy, plácky u vodních toků, ev. staré továrny či objekty kam se smí a dá dostat ...) :papa

Předem díky - snad něco ještě letos stíhám, než bude hnusně

Odesláno

No to asi mělo být vtipné .. tak já se tedy povinně zasměji : HA HA :blablabla

Ale vážně ....

Odesláno

ja fotil u lesa na poli mezi sedlecem a klíčanama , a potom v pakoměřicích u rybniku , byl listopad tak spousta listí okolo a je tam klid nikdo tam nejezdí

Odesláno

Tam jsem vcera jel 2x okolo :D Husty misto no ... tyjo jinak lom u Kojetic me lehce zklamal, hezky prostredi ale neda se tam dostat autem i kdyz to podle mapy tak vypadalo. Asi jsem mel nejdriv najit na Fejsbuuku nekoho kdo tam bydli pridat si ho do Pratel a zeptat se :D

Odesláno

Netuším přesně o jaké místo a na jaké focení Ti jde, ale co zkusit ulici Za elektrárnou nebo Holešovické nábřeží? (klidná místečka se dají najít i na Císařském ostrově, na Štvanici nebo na Císařské louce).

Odesláno

Normalne nafotit (konecne poradnym fotakem a poradne) cely auto .... pred zimou .... Po zime az to umeju od svinstva tak na tom bude pulka veci chybet vis jak tak zachytit ten moment dokud tam jeste vsechno je :D

Diky kazdopadne

Odesláno

od lomu bydlim tak 2km , stačilo se zeptat :D jsou tam kameny položený na cestě . podzemní garaže jsou taky good ale už moc originální to není . co ve Vsi u Čakoviček vedle konskeho ranče?

Odesláno

však já nejsem línej hledat už jsem tenhle týden navštívil těch míst několik ale vždycky něco vadilo .... Milovice znám samozřejmě ale dostane se tam člověk normálně ? Já tam byl zatím jen na Votvíráku a to samozřejmě hlídali .. no vlastně snad jsem tam žádnou bránu ani neviděl co by se dala zavřít

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...