Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výběr nástupce nemocné Vectry (Mondeo nebo 406?) - nový vývoj po 2. 10.

Recommended Posts

Odesláno

k Scenicu - pred casom som pozeral ine auto pre seba a medzi adeptami bol aj faceliftovany Scenic / pred faceliftom vraj isto nebrat / s 1.6 16V motorom - ma to prijemnu spotrebu, variabilita interieru v celku super a priestoru strasne moc /zadne sedacky posuvatelne, kazda zvlast, vyberatelne, pod zadnymi sedacka odkladacie priehradky, sklamala ma priehradka pred spolujazdcom ktoru skoro celu zabral airbag, ale pod sedadlom spolujazdca by tiez mala byt schranka/ pricom z vonku to neni take velke a je z toho pekny vyhlad cize manzelka by problem mat nemala. jazda stym bola taka valivejsia /som zvyknuty na male auta/ ale inak pohodlna. predne blatniky su dokonca tusim bakelitove a celkova antikorozna uprava na dobrej urovni co sa o predfaceliftovom modeli neda povedat. tusim sa robili aj s ESP, airbagov kopec - ale casto sa objavuje svietiaca kontrolka na pristrojovke. dalej som si vsimol u 1.6 16V ze tusim nema krit na rozvodoch to moze byt docela neprijemne a hlavne bacha na zadne kotuce ktorych vymena je pekne draha - menia sa tusim spolu s nabojmi. este tam tusim boli nejake nahradne diely draksie ale inak ako u ostatnych aut. rozhodne by som u tohto auta chcel co najmenej elektrickej vybavy nech sa to nezacne srat. este sa tam tusim seru zapalovacie cievky dost casto - ale ozyva sa to dopredu a nestoja zasa az tak moc.

[upravil dne 6.9.2010 automale]

Odesláno

Ahoj \"Méďo\"

Pár \"Křápů\" už jsem si otestoval - zkus se na to podívat takto:

Japonec - měl jsem MITSUBISHI GALANT 1.8 TD a náš mladej COLTA - dobrý ale cokoli potřebuješ je cenově v jiné třídě - DRAHÉ

OPPEL - měl jsem ASTRU 1.7 TD - jedním slovem \"HRŮZA\" a co vím od známých, tak ani VECTRA a OMEGA není žádný zázrak.

C Xantia - Super než se po... hydraulika - pak už to byl jeden velký problém za velké peníze - takže když Citroena tak buď nový, nebo bez hydrauliky např XSARU, C4 apod.

Po zkušenostech bych se těmto značkám vyhnul a porozhlédnul se po WV, Peugeot, Volvo, Audi a po hodně dlouhé úvaze Škoda ale tady jen Oct nebo SB.

FrantaCV

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak po dnešním rozhovoru s kámošem oživuju téma - podle mně se správně rozhodl opustit původně vybraný segment malých MPV (Scénic, 307 SW) a zabrousil do lovišť velkých kombíků.

Zatím se mu nejvíc pozdává Mondeo, ale podle mého by v tomhle směru mohla být dobrá volba i 406ka. Určitě chce auto benzínové, čím mladší - tím lepší, cena stále platí do 150 s prvním servisem a veškerými poplatky - takže podle mého názoru do 120 000,- Kč. V této kategorii mně zaujala tahle 406ka

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/406/7896603

Dotaz zní:

Není to předražené?

Zaujal by Vás ten inzerát natolik, že byste se na auto jeli cca 100 km daleko podívat?

Odesláno

Medvěde, stejně si pak koupí něco, co půjde koupit.

Kamarádka taky chtěla něco malého v automatu, nakonec koupila něco většího v automatu (P307 - třídvěřák). Díky Martinsk bylo prolustrováno (čímž mu opět děkuji), prodejce wagenu byl příjemnej a milej.

Já byl nakonec pasován do role nezávislého pozorovatele.

Přece jenom, vůči Pažoutům jsem lehce zaujatej.

Přesto chci říct následující: \"Aut (pěkných) je plno, a nakonec stejně koupí to, co se bude líbit.\"

Odesláno

Přijde mi v dnešní době 406ka v benzínu za 122.000kč celkem nesmysl.... :) Sám jsem prodal 406ku v TOP stavu za 60.000 a byl jsem rád že jsem se toho vůbec zbavil,kdyby za ní chtěl do kila dejme tomu za tuhle cenu je to podle mého nesmysl....:roker

Odesláno

Ta černá se tam už válí několi měsíců, chvíli jsem to sledoval, protože jsem sháněl auto pro švagra. Hned pod tímhle inzerátem byla velice podobná, taky černá, 2003, 90tkm (skutečných) za 130tkč a za týden byla pryč.

Co prověřit tohle?

http://peugeot.sbazar.cz/prodam-peugeot-406-1-8-combi-nachod-o4479927.html

http://peugeot.sbazar.cz/peugeot-406-kombi-1-8-16v-klima-serviska-top-stav-rv-2000-nova-paka-o4426812.html

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/406/8341802

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...