MilanF1 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Tohle snad bylo asi loni na Nově, jako borec na konec. Nicméně to nebude reálné, už vidím, jak by vypočítal, že dopadne přesně tam a navíc při takové rychlosti do tak mělkého bazénu, to by asi nevylezl po vlastních. Citovat
MirasCC Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Tak si přečtěte komentáře pod videem, otevřete tu webovou stránku uvedenou na konci videa a bude vám to jasný Btw: Jedná se o typickou virální reklamu Citovat
Přema Odesláno 3. září 2010 Autor Odesláno 3. září 2010 Nejde o to jestli je to FAKE nebo ne..... jde o to jak je to dobře natočené a docela i k zasmání...... Citovat
MirasCC Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 No jasně. Však v tom spočívá chytrost virálního marketingu. Že si reklamu mezi sebou šíří lidi sami v podobě vtipnýho videa Citovat
MilanF1 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Miras: díky za vysvětlení, hned jsem o něco chytřejší. Ale musím uznat, že to video je dobře udělané. Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Ať je to výsledek marketingu nebo ne, musím uznat, že jsem se díky tomu videu na nějakou dobu i bavil a tudíž bych ani neměl problém ho přeposlat dál. Určitě je takové video mnohem zábavnější než tuny mailů, které mi vnucují koupi toho nebo tohohle a přesvědčují mně, že pokud to nekoupím, tak budu v podstatě odsouzenej k záhubě, páč se totálně vyoutuju a nikdo mně nebude mít rád. Citovat
marko306 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 dobrééé, len som na začiatku čakal omnoho väčší bazén Citovat
AnotherOne Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 http://newteevee.com/2009/08/11/the-megawoosh-waterslide-viral-how-it-was-really-done/ Citovat
Mishanthrope Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 A ten bazén taky nevypadal, že je z těch, co by takový pád vydržely. Ale jinak docela vtipné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.