Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Janvac: já myslím, že trochu mícháš jablka a hrušky. Pokud mluvíš o \"módní zboží od vietnamce, tak opravdu možná na pohled vypadá stejně. Jenže ho nesmíš vyprat, pak už je většinou na vyhození. Pokud si chci koupit oblečení, které má splnit technické vlastnosti (třeba nepromokavost, neprofoukavost), určitě nedám na ujištění \"to byt dobra bunda, nykdy nepromoknout\"... raději se spolehnu na vlastnost membrány. Ale neříkám, že třeba v Tchibo nemůžu koupit dobré oblečení, splňující požadavky, akorát na sobě němá třeba nápis žádné značky. Nebo koupím výrazně levnější časké značky, leckdy kvalitnější než ty nadnárodní i když třeba nevypadá podle mých představ.

Co se týče šroubů kol, je to jiné, prostě v atorizáku tě prakticky ty samé šrouby stojí 3x tolik. Pokud vezmeš třeba bezpečnostní, tak origo tě v autorizáku stojí víc než 1500, na chlup stejné, stejného výtobce, jen s jeho nápisem, ne v krabičce Peugeot

stojí třetinu. Přijde mi neadekvátní, platit za krabičku platit trojnásobek. A to naplatí jen pro Peugeot, u ostatních značek to není jiné.

Neorigo bezpecaky v auto kelly 250,-

Odesláno
Koukám, žádná odezva.... :(

Takže myslíte, že se svých Quarků nezbavím?

Vždy jsem si myslel, že takovéto změny (když je to volitelné příslušenství) se řeší při objednání vozu, že to rovnou při výrobě vymění a ne až dodatečně prodejce.

S tímto přístupem bych se asi obrátil na jiného prodejce, teda pokud to ještě jde

Odesláno

martinecondrej: Ty kola ale nejsou volitelný doplněk, je to jen v katalogu příslušenství, podobně jakko třeba cromované kryty zrcátek nebo wifi do auta. při zadání vozu si můžeš vybrat jen 18\" Magnetic... Bohužel sí náš nováček moc vybírat nemohl, leda by mu vyšel vstříc pprodejce. Znám to.

OldasII: záleží jaký šrouby máš na mysli. Ty co nabízí peugeot v krabičce se dají sehnat za cce 600Kč. Cena bezpečnostních šroubů se odvíjí od použitých materiálů a o počtu možných kombinací klíče. šrouby za 200 jsou většinou k ničemu, mají třeba jen 16 kombinací klíče...

[upravil dne 20.11.2012 12:36 od Pacho69]

[upravil dne 20.11.2012 12:50 od Pacho69]

Odesláno
martinecondrej: Ty kola ale nejsou volitelný doplněk, je to jen v katalogu příslušenství, podobně jakko třeba cromované kryty zrcátek nebo wifi do auta. při zadání vozu si můžeš vybrat jen 18\" Magnetic... Bohužel sí náš nováček moc vybírat nemohl, leda by mu vyšel vstříc pprodejce. Znám to.

OldasII: záleží jaký šrouby máš na mysli. Ty co nabízí peugeot v krabičce se dají sehnat za cce 600Kč. Cena bezpečnostních šroubů se odvíjí od použitých materiálů a o počtu možných kombinací klíče. šrouby za 200 jsou většinou k ničemu, mají třeba jen 16 kombinací klíče...

Me v origo servisu zadnou krabicku nenabizeli. Napsal mi ze srouby maji a ze stojej 93,- s DPH za kus.

[upravil dne 20.11.2012 12:36 od Pacho69]

[upravil dne 20.11.2012 12:50 od Pacho69]

Odesláno
Ne ne normalni. Kdyz mi rekli 93 za kus a vynasobil jsem to 12 tak jsem uz nemel odvahu zeptat se na bezpecnostni.

:D ofišl cena šroubů od peugeotu je 929 Kč, ty samé na netu se dají sehnat pod 500. Ale dají se sehnat i lepší ;)

Odesláno
Ne ne normalni. Kdyz mi rekli 93 za kus a vynasobil jsem to 12 tak jsem uz nemel odvahu zeptat se na bezpecnostni.

:D ofišl cena šroubů od peugeotu je 929 Kč, ty samé na netu se dají sehnat pod 500. Ale dají se sehnat i lepší ;)

Mohu se zaptat kde za origo šrouby 929 Kč? Mě osobně řekli 97 Kč / ks Domanský

Odesláno

kehar, koblih: Sory, já psal o sadĕ bezpečnostních šroubů origo Peugeot. tedy ne tĕch klasických, obyčejných.

kehar: taky je mám obutý, v poho. malinko hlučnĕjší, ne moc. a míň mi to žere, ale to je asi tím, že klimča odpočívá

Odesláno
Bezpečnostní šrouby s plochou dosedací plochou tam mají taky - kupoval jsem je tam nedávno stály myslím kolem 390,-

to jo, právĕ to závisí na typu a systému šroubů.

Odesláno

Bezpečnostní hlava má různý systém klíče. Podle použítého systému existuje množství kombinací a tím se odlišují cenou. Bezpečnostní šrouby třeba sicurit/sicubloc mají 20 kombinací, cena sady 300Kč/500Kč, Sicustar 400 kombinací cena kolem 1000Kč. Podobně je to u Guard. V prvním případě, pokud si zloděj omrkne kola a vidí, že je tam sicublock, stačí mu testnou 20 klíčů. je li tam sicustar, musel by jich mít 400...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...