Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno
Ahoj já řešil to samé. Jak už tady někdo psal v zimě nemusíš dodržet rychlostní index pokud si to někam označíš do výhledu řidiče. Já koupil v pondělí Continental CONTIWINTERCONTACT TS830 215/55 R16 H 93 vycházejí v Testech ADAC na 1 místě a ke všemu jsou vyrobené v ČR.

JJ, taky mám rychlostní index H a to Nokian WR G2 97H a jsou naprosto v pohodě... Na váhový a rychlostní index nikdo nekouká:D

Odesláno

Mám na zimu ty samý Nokiany, bral jsem je u prodejce zároveň s novým autem - moc velký výběr nebyl - a vloni to bylo v pohodě. (Na to kolik bylo na cestách marastu - výborný) :)

[upravil dne 20/11/11 18:05 od radek76]

Odesláno
Já jsem letos zkusil také Nokiany, konkrétně WR A3 215/55 R16 97H XL.

Dej pak vědět, tyhle WR2 jsou na poslední sezonu a byly narosto super. A3 bych si chtěl koupit na příští sezonu...;)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak konečně po dlouhém odkládání, nové kolečka objednané. Jsem jak malej, nemůžu se dočkat, juchů:aut:aut:aut:aut:D:D:D

Odesláno

Někdo jste se ptal na šrouby k plechům.Jdou tam použít ty samé co na liťáky.Mají dva kužele.Jeden s podložkou na liťák a druhý na plecháč.

Odesláno

205 nejsou povolené v TP, ale jinak není problém.

Podložky na origo liťáky myslím nemají kužel, ale rovnou dosedací plochu. Sada šroubů na auto přijde na cca 1400kč přímo u Peugetu.

Odesláno

Já ty 205 řešil taky a dal jsem si s tím docela práci. Tento rozměr pneu není pro toto auto homologovaný proto s ním nemáš na silnici co dělat. Policie by ti nic při kontrole neudělala, ale v případě nehody pojišťovna nemusí plnit a technickou bys taky projít neměl. Nakonec jsem si koupil pneu dle TP náhoda je blbec. Ptal jsem se v Peugeotu, v pojišťovně i na dopravce. Chtěl jsem ušetřit, kdybych raději ten čas věnoval dětem.:)

Odesláno

Já ty 205 řešil taky a dal jsem si s tím docela práci. Tento rozměr pneu není pro toto auto homologovaný proto s ním nemáš na silnici co dělat. Policie by ti nic při kontrole neudělala, ale v případě nehody pojišťovna nemusí plnit a technickou bys taky projít neměl. Nakonec jsem si koupil pneu dle TP náhoda je blbec. Ptal jsem se v Peugeotu, v pojišťovně i na dopravce. Chtěl jsem ušetřit, kdybych raději ten čas věnoval dětem.:)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Chci se zeptat, koupil jsem si starší alu sadu a potřebuju koupit šrouby s kuželovým sedlem.Kupoval někdo?Jaké vzít?Díky

Odesláno

Tak jsem dnes přezul kola na letní a ouha přední zimní jsou na odpis - tímto bych chtěl poděkovat nejmenovanému pneuservisu za doporučené huštění pneumatik na 5008. Kraje jsou v prdeli a střed je netknutý. Kolik kdo foukáte na 215/55 R 16. Letní mám 17 a ty mám napsané na štítku v autě. Ale ty 16 jsem nenašel ani v příručce k vozu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...