Přejít na obsah

labašek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Město
    Český Brod
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

labašek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. labašek

    WIP NAv

    tak to jde loni po mně chtěl 9t, ale nakonec jsem to nekoupil a dnes musím říci, že tu češtinu tam vlastně ani nepotřebuji. Vše dělám automaticky po té co jsem si podrobně přečetl návod.
  2. labašek

    Kola

    ahoj namáte někdo problém se sjížděním předních kol směrem dovnitř?
  3. labašek

    5008 - zkušenosti

    Ahoj to jsme. Nejezdíš náhodou v sobotu ráno na plavečák. Já tam jezdím s dětma a stojí tam ta tvoje 5008 nebo ve stejné barvě co máš ty.
  4. labašek

    5008 - zkušenosti

    Ahoj mě dělali v Topře v Praze el zabezpečení od Jablotronu a vše bylo ok. Defentlok mi nabízeli v Peugeotu za stejné peníze jako Topře. Ale na základě zkušenosti dvou ukradených aut jak s Defentlookem tak s Construktem v rodině. Jsem chtěl aktivní vyhledávací zabezpečení na které je sleva na pojištění ještě větší.
  5. labašek

    Kola

    Ahoj já mám najeto za 1. rok 18.000 km na letních a myslím že ještě jednou tolik dám mají tak 60% vzorku. Máš to sjetý rovnoměrně? Mně se stalo že jsem zimní měl podhuštěný a kraje jsou skoro na vymezovači a střed je jako nový.
  6. labašek

    5008 - zkušenosti

    Já jsem myl o víkendu auto a na celém autě se objevily malé zrzavé fleky. Zkoušel jsem to rozleštit a fleky sice zmizely, ale zustala tam vždy malá černá tečka. Budu se jen modlit a by to nebylo to co si myslím. Pořád se uklidňuji, že kastle je celá pozinkovaná a rez to snad být nemůže. Chystám se někam k Peugeotu, až pojedu kolem tak se těším jak mě budou přesvědčovat, že je to pyl.
  7. labašek

    Kola

    no já mám podobné 2,7/2,5 a plné 3/3.- je pod tím údaj 215/50/r17. Ty 16 jsem měl na 2,5 a je to málo nebo nevím kde se stala chyba, ale jelikož u obou předních jsou sjete oba kraje geometrií to nebude. Příští rok je přefouknu, abych sjel ten prostředek. a další rok budou ok.
  8. labašek

    Kola

    Tak jsem dnes přezul kola na letní a ouha přední zimní jsou na odpis - tímto bych chtěl poděkovat nejmenovanému pneuservisu za doporučené huštění pneumatik na 5008. Kraje jsou v prdeli a střed je netknutý. Kolik kdo foukáte na 215/55 R 16. Letní mám 17 a ty mám napsané na štítku v autě. Ale ty 16 jsem nenašel ani v příručce k vozu.
  9. labašek

    5008 - zkušenosti

    no ono taky záleží na jiných parametrech (krouťák, převodovka, váha vozu)- v oktávce při 70kmh cca 1400ot na pětku začali klapat ventili a uto nechtělo jet u rencka při stejné rychlosti a podobných ot. na šestku auto šlo v poho za plynem. Ale pokud auto podtáčíš určitě se to jednou někdy projeví.
  10. labašek

    5008 - zkušenosti

    Jen pro zajímavost. Byl jsem před 14 dny na pivu s člověkem z vedení Peugeotu ČR a ten mi řekl, že s tou 1.6 od BMW šlápli hodně vedle. 60% závad motoru připadá jen na tento. 40% se dělí mezi všechny ostatní. Takže asi i s ohledem na jiné příspěvky - tento motor nebrat.
  11. labašek

    5008 - zkušenosti

    mně fungujou ostřikovače super. do 90 km/h mí stříkají až na panorama okno. ve 130 km/h celé čelní okno bez problému. Jen v zimě mi namrzali ty konce, ale to mi dělalo i u jiných aut. Kdysi jsem jezdil s renaul master a ten měl ostřikovače přímo ve stíracích lištách a to bylo asi nejlepší co jsem kdy viděl.
  12. labašek

    5008 - zkušenosti

    a máš pevné nebo sundavací?
  13. labašek

    5008 - zkušenosti

    Tak mi poslali nabídku s Peugeotu na to tažné 17.500,- a to je ještě možná bez DPH. Raději to tam neuvedli, abych nedostal infarkt. Tak to jim kšeft asi neudělám.
  14. labašek

    5008 - zkušenosti

    Poraďte někdo jaké tažné na 5008 2.0 Hdi s park. senzory a podělte se co ta sranda stojí. Díky
  15. labašek

    Kola

    Já ty 205 řešil taky a dal jsem si s tím docela práci. Tento rozměr pneu není pro toto auto homologovaný proto s ním nemáš na silnici co dělat. Policie by ti nic při kontrole neudělala, ale v případě nehody pojišťovna nemusí plnit a technickou bys taky projít neměl. Nakonec jsem si koupil pneu dle TP náhoda je blbec. Ptal jsem se v Peugeotu, v pojišťovně i na dopravce. Chtěl jsem ušetřit, kdybych raději ten čas věnoval dětem.
×
×
  • Vytvořit...