Bizzi Odesláno 21. listopad 2004 Autor Odesláno 21. listopad 2004 Heledte, jen mi tak napadlo, maj 406 (r.v.97) tu dalku na infra, nebo radio? Protoze pak by musela bejt ta dioda co blika taky to infra v jednom ze jo. Citovat
mk405 Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 Já bych řekl že DO ifra má prostě infra diodu a když je rádio tak ji nemá, a LED co funguje jako kontrolka sem neplete ta je mimo. je to jako u PC IR/blůtů (nevím jak se to píše). jako opravu doporučuji: 1) výměna betirie za novou 2) jednou mi opadlo DO přesně na IR a 3 dny nešlo a pak zase v pohodě máka (počkat pár dní) mk:papa Citovat
Petr605 Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 Lepší jeden obrázek než tisíc slov. Infradioda je ta pětimilimetrová LED vedle toho, co strkáš do zámku, červená kontrolka je to u tlačítka. Pokud tam nemáš tu infradiodu, tak to máš dálku na rádio. Citovat
Fusion Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 potřeboval bych ten náhradní nemůže ho mít lízingovka? Citovat
Bizzi Odesláno 21. listopad 2004 Autor Odesláno 21. listopad 2004 no super,tak mam asi radio ted jen jeste potrebuju vedet co s tim asi tak muze bejt, a jak to opravit. Pevne doufam ze jedina moznost nebude kompletne to vymenit:o) Jo a jeste,je v zapalovani nejakej imobilizer (standartne dodavanej?) (ve fordu sem mel v klicku zabudovanej...klicek nebyl na baterky, jinym klickem sem nenastartoval,ani kdyz byl uplne stejnej) diky moc:papa Citovat
Fusion Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 v bráchové 306 pomohlo oddělat kryt toho prostředního panelu a ty... nevím jak to nazvat.. takový malý přijímače (myslím že 3, trčí z toho) pěkně okenou očistit. Byly úplně zaneseny prachem. Vono to totíž fungovalo jen někdy. Pak ještě zkusit nějakej kontakt v těchto místech... Citovat
Hadra Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Výborně...poslal sem ženu, aby v \" odborným obchodě \"nechala vyměnit baterku a ouha.Když to dovezla, nešla ani kontrolka....Záhadným způsobem po dvou dnech už jde, ovšem centrál FURT nic.A měl jsem klíček až přímo u toho ovládání.Tak jak dál? Citovat
Petr605 Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Já už jsem z toho zmatenej... A vidíš ve fo?áku, že infra svítí? Psal jsi, že ne. Po výměně je to OK? Jestli ne, tak hledej chybu v klíčku. Klidně ho rozšroubuj, není to vevnitř složitý. Minimálně to vevnitř vyčistíš... Citovat
Hadra Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 No jistě, infra vždycky blikne...a kontrolka svítí pěkně, silně.Zdá se mi to nějaký divný.Ona možná asi bude krpa v tom přijímači. Citovat
Bizzi Odesláno 22. listopad 2004 Autor Odesláno 22. listopad 2004 Jerste mi napadlo, mam tam jeste jeden cudlik, dycky se mi s nim po zamknuti dalkou zavrely i okynka, ten ted teda taky nefunguje,ale nemuze to s tim mit neco spolecnyho? Citovat
Bizzi Odesláno 22. listopad 2004 Autor Odesláno 22. listopad 2004 u me na infu najdete jak vypadaj moje klicky... [Editován dne 22/11/04 Bizzi] Citovat
Dave_k Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 2 bizzi: ty nemáš infra, na klíčku není Ir dioda. Tohle je rádiový dálkový ovládání. [Editován dne 22/11/04 Dave_k] Citovat
Bizzi Odesláno 22. listopad 2004 Autor Odesláno 22. listopad 2004 fajn a jak zjistim jestli funguje, a jak to spravit? Citovat
acatt Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 mas radiove ovldanie ako tu uz bolo povedane... s tymto bude problem to zistit... neviem ale asi by pomohol nejaky skener alebo co ja viem... opytam sa este u nas v servise. Citovat
acatt Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 a este jedna vec. uz ti to volakedy fungovalo??? ja mam takyto druhy kluc k mojmu autu. tam nie je dialkove ale je to klasicky kluc. aj on ma skrutku na rozobratie...je tam nejaky krystal ci co na odstavenie imobilizeru. skus to otvorit a odfotit co je vnutry a potom uvidime. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.