Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny.Mam problem s dalkou od dveri.Kdyz sem koupil svoji 406,tak se mi asi tak 3x do ctyrech mesicu stalo, ze mi proste nechtela fungovat.Teda dalka v klici asi funguje, bo se tam rozsveci ta dioda,ale dvere se neotevrou a baterky sou fungl novy.Pojistky sem dneska prohlidl a sou vsechny v poradku....

Odesláno

Mě se to stává taky. Je u něj jen omezená vzdálenost dosahu, to jest - pracuje na krátkou vzdálenost. Navíc se musí poctivě mířit na čidlo u osvětlení kabiny. Ahoj Slávek z Berouna.

Odesláno

tak tak,... ja som si tiez myslel ze to mam posrane. je tam IR a to je obmedzene aj dosahom aj smerom ktorym mieris. k novym alarmom a centralom sa dava radiove ovladanie gde byva dosah aj do 100m.

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Taky mám ten problém.Akorát že kontrolka svítí a já klíč úplně u čidla a furt nic.Tak nevím.Která je to pojistka u 106?

aaa preco by to bolo tahane cez poistku? ved tam nie je ziadny prud... myslim na to ovladanie a senzor pri vnutornom zrkadle v aute, tomu das impulz a ono to zopne nejaky iny okruh....

Odesláno

Pozor!!! I když svítí červená dioda na klíčku, tak to, bohužel, nemusí znamenat, že klíček vysílá! Znám to z vlastní zkušenosti. Než začnete rozebírat auto, tak doporučuju kouknout do vysílací IR diody přes digitální fo?ák nebo kameru. Tam je krásně vidět, jestli IR svítí nebo ne. Myslím, že chyba bude někde v klíčku. Řeším něco podobného u bratránkovy 306. Všechno vypadá OK, ale přesto to někdy zahapruje a musí zmáčknout tlačítko několikrát, aby to něco vyslalo. Už úplně zničil lvíčka na tlačítku a schání jinýho.

Odesláno
Napsán autorem Hadra

2 Acatt: to samozřejmě nevím.Já mám 106-ku chvilu a ta elektrárna uvnitř je pro mě Star trek. :o

NEHLADAJ PROBLEM V POISTKACH,...skus sa na to kuknut tak ako Ti hovori Petr605... funkcnost sa da overit ako pisal on,... staci ked si prepnes mobil na fotak a zacnes stlacat tlacitko na dialkovom od auta, samozrejme treba to dialkove otocit do cocky mobilu, malo by ti to blikat na cerveno na dispeji mobila.... a dost silno

Odesláno
Napsán autorem Hadra

2 acatt: Tak jo, je v hajzlu baterka.Teďka jsem hleděl do fo?áku a nic.Dík za tip.

Jestli svítí červená kontrolka, tak to asi baterkou není. Já jsem zjistil, že než to strčím zpátky do klíčku a utáhnu ten šroubek, tak to svítí na 100%, ale jakmile začnu utahovat ten šroubek, tak se to začíná nějak kazit. Je to nějaká mechanicko-elektrická zatrolená závada. Možná nějaká vlasová trhlinka na plošném spoji...

Odesláno
Napsán autorem Fusion

mě funguje centrál ze čtvrtýho partra baráku a někdy i když je za garáží :o

no to asi preto lebo mas radiove ovladanie :papa:papa

Odesláno

no mě to naštestí funguje dobře, ale musel jsem se s tím naučit zacházet. ze začátku jsem nejdřív miřil s nataženou rukou a signal, šel jakoby přes střechu /plech/ a to to nefungovalo... ted mirim od boku, signal jde pres sklo a oteviram na poprvé....

takže hezkej víkend kovbojové! :):papa:D

Odesláno

no, já mám na původním klíču taky infra (lvíček je už taky pryč =), ten nefunguje, a rádiový mám protože tam někdo nechal namontovat alarm.

mk: a to se scanuje čím nebo jak? prosím o vysvětlivku :)

Odesláno

scan = típek na lavičce s krabkou (přímač) a čeká až to zmačkneš a pak si nahraje tvůj vyslanej kód z DO a může si otevřít kdy chce (třeba až odejdeš):D teda asi u starších ty nové mají antiscan aby to nešlo. mk:papa

Odesláno

No tak rekneme, ze nefunguje dalka, v cem muze bejt problem? jak to spravit? Jen dodam,ze s dalkou sem nikde nesvihl, kdyz fungovala. (zkousel sem to pres ten mobil - klic byl slozenej.. i tak by to slo videt ze? )diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...