Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, pokusal som sa zlahka prebehnut forum ci nenajdem niekde kompletny vypis servisnych prehliadok a vymen pri konkretnom pocte km, ak je tak ma hned neukamenujte :).

Bolo by mozne ho poskytnut ? Co sa kedy ma menit a podobne? V manuali toho moc nieje.

Odesláno

Uz som daval, zial bez zaznamu... Bol som aj v origo Peugeot servise a tiez mi potvrdili ze bez zaznamu, co sa chlapik vyjadril ze pokial nebol vykonany servisny zasah (vymena dielu, RJ a pod) tak proste zaznam nieje... Jedine ze by sa nieco pokaslalo, tak vtedy. Co je informacia pre mna diskutabilna, na jednej strane si spokojny ze vsetko ok, na druhej strane zijes v neistote a prave kvoli servisnym intervalom a vymenam nevies ci mas cakat na pocet km a vymenu, alebo to riesit skorej. Co si myslim za asi b) je spravne :)

Odesláno

no km asi nikdy nezjistíš...já bych rozvody vyměnil,jen pro svůj klid...ta cena výměny není až tak závratná k ceně vozu co jsi si pořídil.A kdyby se ti to potkalo,tak je to jenom k pláči

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...