Marcel00 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Ahojte, pokusal som sa zlahka prebehnut forum ci nenajdem niekde kompletny vypis servisnych prehliadok a vymen pri konkretnom pocte km, ak je tak ma hned neukamenujte . Bolo by mozne ho poskytnut ? Co sa kedy ma menit a podobne? V manuali toho moc nieje. Citovat
Marcel00 Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Dakujem velmi pekne, hlavne ten rozvodak ma zaujimal. Snad len verit tym km co mi ukazuje tachac... [upravil dne 24/8/10 Marcel00] Citovat
Brizan Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Tak hod VIN sem a kluci ti něco o autě řeknou, podle toho dokážeš alespoň zhruba skutečné km odhadnout. Citovat
Marcel00 Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Uz som daval, zial bez zaznamu... Bol som aj v origo Peugeot servise a tiez mi potvrdili ze bez zaznamu, co sa chlapik vyjadril ze pokial nebol vykonany servisny zasah (vymena dielu, RJ a pod) tak proste zaznam nieje... Jedine ze by sa nieco pokaslalo, tak vtedy. Co je informacia pre mna diskutabilna, na jednej strane si spokojny ze vsetko ok, na druhej strane zijes v neistote a prave kvoli servisnym intervalom a vymenam nevies ci mas cakat na pocet km a vymenu, alebo to riesit skorej. Co si myslim za asi b) je spravne Citovat
John_Ice Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 no km asi nikdy nezjistíš...já bych rozvody vyměnil,jen pro svůj klid...ta cena výměny není až tak závratná k ceně vozu co jsi si pořídil.A kdyby se ti to potkalo,tak je to jenom k pláči Citovat
andy 3823 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Ahojte a len tak pre zaujímavosť aké sú tie intervaly pri 1,6 HDi, známi teraz kúpil a už si to celkom nepamätám. Dik Citovat
Marcel00 Odesláno 28. srpen 2010 Autor Odesláno 28. srpen 2010 Bolo by mozne sem hodit specifikaciu oleja z prirucky na 407SW, 2.0HDI 16V, FAP r.v.: 2007 ? obrazky sa tu stracaju.... Citovat
Marcel00 Odesláno 28. srpen 2010 Autor Odesláno 28. srpen 2010 skor som mal na mysli specifikaciu oleja, ale uz som ju nasiel... tu ACEA... a aky olej? uz som to hodil na link do temy OLEJ: http://ew5.earlweb.com/search.php?site=55&model=§or=9&category=6&subset=238 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.