Michael coupé Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 ahojte,muže mi nekdo z Vás doporučit dobré led,které lze použít na výrobu den.svícení,tak aby měly velkou svítivost a velký poz.úhel?Díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Nedoporučil bych žádné, pokud si vyrobiš denní světla sám tak nebudou homologované, pouze hotová světla mají homologaci, a to ještě ne všechny Citovat
jofo Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Asi tak nejako. Neusetris vlastnou vyrobou nic, skor financne stratis na pokutach. Citovat
Michael coupé Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 nn,budu cistit prední světla,tz rozlepit,tak to tam necham rovnou naistalovat,bude na svetle E nebude to delalt zadnej patlal od garaze za barakem,tak by to nemel byt problem ani pri kontrole organa :-) [upravil dne 24/8/10 Michael coupé] Citovat
Ferry Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 ale nebude na svetle oznaceni RL nebo DRL, tzn. pri prvnim pohledu je jasne, ze tam nemaji LED co delat Citovat
Michael coupé Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 to mě opravdu nevadí a je to asi to nejmensí to nechat vypiskovat to DRL jen mi prosim někdo doporučte jakou tu diodu použít,díky nebo kde sehnad ty pruhledné trubicky jako jsou pouzite u bmw ? [upravil dne 24/8/10 Michael coupé] Citovat
Vvitty Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 idealni napad v dobe, kdy policajti zacinaji prudit za nacerno namontovane xenony Citovat
Ferry Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 jj policajti ted prudej docela dost casto a hlavne jsou ted docela dost na silnicich, pro srovnani za poslednich 9 let co jezdim me kontrolovali vsehovsudy asi 2x a od zacatku tohodle roku uz minimalne 8x (mimojine jsem dostal 500 za xenony a to jsem jeste dostal \"slevu\" pac nejdriv vyrukoval s 1500) takze ja bych ty LED jeste rozmyslel, zda se to vyplati, kazdopadne i v cinskych eshopech se LEDky Luxeon, ktery by treba na tohle byly vhodny, pohybujou cenove kolem 100Kc/ks [upravil dne 25/8/10 Ferry] Citovat
Michael coupé Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 no a co ty trubičky jako má bmw to jde nekde sehnat? Citovat
Ferry Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 myslis angel eyes? to ale neni denni sviceni, ale pouze pozicni (parkovaci) svetla Citovat
abio Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 na aukru se daj sehnat denni svetla i s homologaci E RL od 290.- jen si k tomu musis koupit rele rozpinaci cca 70.- taky to tak mám a v klidu... Tusim ze tam jsou jen ty diodove cipy ty sviti nejvic... Citovat
Michael coupé Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 jj,kdyz uvážím,že by jsem narazil na opravdu echt blba (argana) ,tak nebudu ryskovat ale mit v kazděm svetle tu trubicku by nebylo osklive a nikoho by to neprovokovalo Citovat
hudy Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: abio na aukru se daj sehnat denni svetla i s homologaci E RL od 290.- jen si k tomu musis koupit rele rozpinaci cca 70.- taky to tak mám a v klidu... Tusim ze tam jsou jen ty diodove cipy ty sviti nejvic... No chtel bych opravdu videt, jak svetla za 290.- maji nejakou homologaci, Cinani tam narazi cokoliv. Vzdyt lidi co to davaji na auto , tak svetla jsou nekdy horsi nez svicky na stromecek:bacha Vubec neni nic videt a jeste si mysli, jaci jsou machri, ze tam maji pidi diodky! Ktere tam vydrzi mesic skoro svitit. No nove typy BMW maji uz AE delane pro denni sviceni, jsou ty krouzky daleko svitivejsi. Jinak taky bych radil nedelat nic na koleni! [upravil dne 25/8/10 hudy] Citovat
Guest extom Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: hudy Původně zaslal: abio na aukru se daj sehnat denni svetla i s homologaci E RL od 290.- jen si k tomu musis koupit rele rozpinaci cca 70.- taky to tak mám a v klidu... Tusim ze tam jsou jen ty diodove cipy ty sviti nejvic... No chtel bych opravdu videt, jak svetla za 290.- maji nejakou homologaci, Cinani tam narazi cokoliv. Vzdyt lidi co to davaji na auto , tak svetla jsou nekdy horsi nez svicky na stromecek:bacha Vubec neni nic videt a jeste si mysli, jaci jsou machri, ze tam maji pidi diodky! Ktere tam vydrzi mesic skoro svitit. No nove typy BMW maji uz AE delane pro denni sviceni, jsou ty krouzky daleko svitivejsi. Jinak taky bych radil nedelat nic na koleni! [upravil dne 25/8/10 hudy] nejsou zase moc pidi a svítí taky dost jsou tam vysoko svítivé čipy, co tam narazil chiňan to je mi jedno hlavně že ten atest tam je [upravil dne 25/8/10 extom] [upravil dne 25/8/10 extom] Citovat
Michael coupé Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 no každej jste mi zatím napsal proč to nedělat,ale nikdo kde to sezenu :-D Citovat
hudy Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 2extom: Nevim jaky mas typ, ale za tu cenu to nebude asi nic moc. Ja beru jako kvalitni svetla tak od 3tis nahoru. Co opravdu nejakou homologaci maji, sviti tak jak maji a neco vydrzi. Vsimnuli jste si, ze treba takova Audi s original LED svetlama vas nikdy nablizko neoslni! Stejne tak Mercedes atd. Svetla maji jiny tok svetla. Ja mel z Aukra taky svetla za 1900kc, uz jsou pryc 3x jsem je reklamoval! Tak jsem koupil kvalitni a myslim, ze mam na hoodne dlouho vystarano. 2 Michael coupé: Chces je delat do svetel, coz bude neoriginal, cili zbastleny. Problem nastane s organama potazmo s STK. Citovat
Michael coupé Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: hudy 2extom: Nevim jaky mas typ, ale za tu cenu to nebude asi nic moc. Ja beru jako kvalitni svetla tak od 3tis nahoru. Co opravdu nejakou homologaci maji, sviti tak jak maji a neco vydrzi. Vsimnuli jste si, ze treba takova Audi s original LED svetlama vas nikdy nablizko neoslni! Stejne tak Mercedes atd. Svetla maji jiny tok svetla. Ja mel z Aukra taky svetla za 1900kc, uz jsou pryc 3x jsem je reklamoval! Tak jsem koupil kvalitni a myslim, ze mam na hoodne dlouho vystarano. 2 Michael coupé: Chces je delat do svetel, coz bude neoriginal, cili zbastleny. Problem nastane s organama potazmo s STK. kluco nic proti,ale ja potrebuju vedet kde sezenu ty svetlovodive trubicky nebo dobre led o svetla z aukra ani ciny nemam zajem,diky:D Citovat
Guest extom Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: hudy 2extom: Nevim jaky mas typ, ale za tu cenu to nebude asi nic moc. Ja beru jako kvalitni svetla tak od 3tis nahoru. Co opravdu nejakou homologaci maji, sviti tak jak maji a neco vydrzi. Vsimnuli jste si, ze treba takova Audi s original LED svetlama vas nikdy nablizko neoslni! Stejne tak Mercedes atd. Svetla maji jiny tok svetla. Ja mel z Aukra taky svetla za 1900kc, uz jsou pryc 3x jsem je reklamoval! Tak jsem koupil kvalitni a myslim, ze mam na hoodne dlouho vystarano. 2 Michael coupé: Chces je delat do svetel, coz bude neoriginal, cili zbastleny. Problem nastane s organama potazmo s STK. http://www.aukro.cz/item1199366313_svetla_denni_sviceni_2x12_led_homologace_e11_rl.html mám je tam už více jak půl roku cca a zatím žádný problém... [upravil dne 25/8/10 extom] Citovat
hudy Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Ja mam tyhle http://www.milotec.net/led-denni-svetla-tmava-894.htm . Nebavilo me porad ty predesle sundavat a reklamovat je, u me je treba montaz obtiznejsi, mam je v prolisech narazniku. Ted jsem sundaval naraznik a opravdu vymeril i uhly aby svitily tak jak maji a spravne je usadil. Mam k nim TUV certifikat s homologaci. Jsou drahy, ale auto par let budu mit, takze jsem investoval. Opravdu to nikomu nenutim, pokud nekomu staci levny, at si je samozrejme klidne koupi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.