Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zlehka dřevěnou paličkou zboku v místě spoje nebo shora přes výstupky. Drží jak přibitá, taky jsem jí sundaval asi půl hodiny, než povolila;)

Odesláno

jj vetsinou byvaji dva srouby schovany v dlouhych prohlubnich v mistech nalitku drzaku kompresoru klima

[upravil dne 23/8/10 Ferry]

Odesláno

jj opravdu sem je sundal všechny, byly tam šrouby a asi 4matky, jo ted mě napadlo že sem nesundal ten držák k silentbloku zespoda, rozdělal jsem jenom ten jeden co je chycenej do silentbloku, ty dvy co sou do vany spolu s držákem tam jsou, ale ty to snad nedržej protože jsou zespoda, no zboku bych to moh poklepat ale zvrchu se k těm výstupkům nedostanu, a čím to bude nejlepší poklepat?

jinak potřebuju ji sundat kvůli tomu že potřebuju udělat novej závit do vany, musí se kvůli tomu vůbec sundat?

Odesláno

Je to slepený silikonem a origo drží....pokud ti to nepujde poklepem, tam štoubováčkem mezi...ale pokud by byl dřevěnej klínek, tak by to bylo ještě lepší...

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

jinak potřebuju ji sundat kvůli tomu že potřebuju udělat novej závit do vany, musí se kvůli tomu vůbec sundat?

Urcite bys nebl prvni, kdo reze zavit do vany primo na motoru. Doporucuju napatlat zavitnik poradne vazelinou, at se Ti na nem drzi piliny, a pak by to mohli jit.

Kaja

Odesláno

problém vyřešen daleko snadněji než sem myslel, závit ve vaně je v pohodě byl háji závit ve šrouby a proto nešel ani vyndat, ale hrubší síla pomohla, nová zátka už je na cestě:super

Odesláno

Jinak 1.6 16V má vanu přichycenou i k převodovce a dva šrouby jsou tam hodně schovaný. Taky mi to dalo dost práce jí sundat.

Budhas: není to lepený silikonem, tenhle motor tam má gumové těsnění.

[upravil dne 24/8/10 Fakir]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...