georgegg Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 mam problém se sundáním vany, všechny šrouby jsem vyndal, do vany sem bušil dlaní jak vsteklej a vana se nikde ani o kousek neoddělila, poradte co s tím Citovat
Dundee Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Zlehka dřevěnou paličkou zboku v místě spoje nebo shora přes výstupky. Drží jak přibitá, taky jsem jí sundaval asi půl hodiny, než povolila;) Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Zkontroluj, zda jsi povolil opravdu všechny šrouby - jeden zapomenutej dokáže hóóódně potrápit. Citovat
Ferry Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 jj vetsinou byvaji dva srouby schovany v dlouhych prohlubnich v mistech nalitku drzaku kompresoru klima [upravil dne 23/8/10 Ferry] Citovat
georgegg Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 jj opravdu sem je sundal všechny, byly tam šrouby a asi 4matky, jo ted mě napadlo že sem nesundal ten držák k silentbloku zespoda, rozdělal jsem jenom ten jeden co je chycenej do silentbloku, ty dvy co sou do vany spolu s držákem tam jsou, ale ty to snad nedržej protože jsou zespoda, no zboku bych to moh poklepat ale zvrchu se k těm výstupkům nedostanu, a čím to bude nejlepší poklepat? jinak potřebuju ji sundat kvůli tomu že potřebuju udělat novej závit do vany, musí se kvůli tomu vůbec sundat? Citovat
Qcko Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Jasne, zhod ju dole, uz len kvoli vycisteniu sa to oplati;) Citovat
Budhas Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Je to slepený silikonem a origo drží....pokud ti to nepujde poklepem, tam štoubováčkem mezi...ale pokud by byl dřevěnej klínek, tak by to bylo ještě lepší... Citovat
marsalek Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: georgegg jinak potřebuju ji sundat kvůli tomu že potřebuju udělat novej závit do vany, musí se kvůli tomu vůbec sundat? Urcite bys nebl prvni, kdo reze zavit do vany primo na motoru. Doporucuju napatlat zavitnik poradne vazelinou, at se Ti na nem drzi piliny, a pak by to mohli jit. Kaja Citovat
georgegg Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 problém vyřešen daleko snadněji než sem myslel, závit ve vaně je v pohodě byl háji závit ve šrouby a proto nešel ani vyndat, ale hrubší síla pomohla, nová zátka už je na cestě Citovat
Fakir Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Jinak 1.6 16V má vanu přichycenou i k převodovce a dva šrouby jsou tam hodně schovaný. Taky mi to dalo dost práce jí sundat. Budhas: není to lepený silikonem, tenhle motor tam má gumové těsnění. [upravil dne 24/8/10 Fakir] Citovat
georgegg Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 jj je tam guma, a ty šrouby od převodovky jsem měl taky sundaný, jsou dost dlouhý a na imbus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.