Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

Tak mam problem...:nevim

pred casom som spozoroval ze auto zacalo zle akcelerovat pri 4,5 prevodovom stupni. zacalo tahat az pri 3000ot.

neskor zacalo uz aj pri 2,3 prevodovom stupni

a teraz uz mam problem sa rozbehnut a zacal dymit cierny dym a ked stojim tak mi ho tlaci aj pod kapotu.

Prosim o radu cital som tu ze podobne priznaky mate viacery ale ziadny clanok nieje ukonceny ze co vlastne bola za chyba???

-vaha vzduchu to nieje odskusane...

Odesláno
Původně zaslal: straki007

Hele neco mne napadlo - dej sem VIN....

[upravil dne 23.8.2010 straki007]

A co tě napadlo?? Řeším ztrátu výkonu od Ledna a nikdo mi neporadil, nikdo nevěděl... Že bych se alespoň podíval u sebe.

Odesláno

Hele odpoj hadici co jde primo do sani od mezichladice. A vytoč ho na 3.000 musí to z tý hadice pořádně fičet. Případně napíchnout na diag a zjistit kolik je jakej kde tlak a jak má být. Myslím turbo a vstřikovací rampa. Ale rozhodně máš příliš bohatou směs tzn. buď je turbo v pořádku a auto dává moc paliva, nebo auto dává dobře palivo, ale turbo odešlo do věčných lovišť.

Odesláno

To vypada na dve veci.

Zustala zavrena klapka na privod vzduchu do sani(odpoj hadici ktera vede do sani a kdyz pridas plyn tak musi se otevrit naplno lkapka)

Otevreny EGR.

Odesláno

To vypada na dve veci.

Zustala zavrena klapka na privod vzduchu do sani(odpoj hadici ktera vede do sani a kdyz pridas plyn tak musi se otevrit naplno lkapka)

Otevreny EGR.

On tam tu klapku ale podle VINu nemá...

Odesláno
Původně zaslal: Hauke Ivo

To vypada na dve veci.

Otevreny EGR.

On tam tu klapku ale podle VINu nemá...

ty jo a mas pravdu....kam jsem cucel:cool:

Tak uz jenom ten EGR...

[upravil dne 24.8.2010 straki007]

Odesláno

Zdravim, mam podobnej problem, turbo je ok. tlačí jako blázen ale spíná třeba až ve 3000 tis. ot.....

je mi to divny...někdy když sešlápnu naplno tak je to lenochod a někdy to sepne při 2tis. a jde to ok....

nemuže to dělat EGR...na dia vše ok...váha měněná...hadičky, hadice ok...

Odesláno

Mici007 jak říkám, já s tím bojuju už od Ledna, váha OK, Turbo OK, hadice jsou v pořádku, solenoidy podle dia OK, i jsem je proházel mezi sebou, takže by musely být všechny úplně stejně špatný. EGR off...

edit: Ještě doplním že na rampě je tlak podle požadavků a vstřiky maj korekce do 1,5

[upravil dne 24/8/10 Hauke Ivo]

Odesláno

Hauke Ivo ))) este ma napada ci by nemohol byt rosypany katalizator ze to zacpava ruru vyfuku... :nevim

ale preco to zopina pri 3tisic, logicky mi pride ze by mala byt niekde diera , prasklina...

Odesláno

Zdar, neco podobneho uz jsem videl, stalo se to nasim na dovolene v Chorvatsku a byl to zhrouceny zadni tlumic (mimochodem Bosal) ... Prohledl bych poradne vyfukove potrubi s Katem i tlumici, popr. bych ho trochu odpojil (je to sice kraval, ale na test to staci) a vyzkousel to, ale ne moc naplno, aby nedostalo turbo co proto .... Turbo se roztaci vyfukovymi plyny, kdyz je priucpany vyfuk, tak se mu nechce se roztacet, tim je min vzduchu a uchlastava se to, pri vyssich otackach se procpe vic vyfukovych plynu ven, tak se trochu turbo roztoci .... je to ale jen teorie ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...