HonzaZ Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Vážení, mám takový problém, když natočím kola do plného pravého rejdu, tak při změně směru točení doleva dojde na pravé straně v okolí kola k rupnutí. Měl jsem to zvednuté. ale pokud to není zatížené tak se nic neozve. Stává se to většinou při parkování. Horní uložení tlumičů to být nemůže, protože 407ma otočné uložení tlumičů nemá. Díky za tip. Citovat
straki007 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx?PrimaryCode=SK%20VKD13500&Sender=Searching&CatalogPath=SK%20VKD13500 Na 90% Citovat
HonzaZ Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Ta vodní pumpa mi taky nějak nesedí. Citovat
HonzaZ Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Přemo, ono to dělá i při točení bez rozjezdu, čili homokineťák není v tom okamžiku zatížený. Ten spodní čep mě už napadl dávno. Vůle na něm zatím není a byl měněn před necelými 50000 km. [upravil dne 18/8/10 HonzaZ] Citovat
HonzaZ Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 Ty podložky jsem tam dal minulý týden, když jsem měnil olej a měl dole kryt motoru. Citovat
Dopiťák Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Cus sice sem to nazivo nevidel ale podle SB tam sou 2 kulaky jeden dole v ramenu a druhej je nahore..nemuze to delat ten nahore? Citovat
Laďa Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Mě to dělá taky, takže pokud zjistíš co to je tak dej prosím vědět. Ono to totíž dělá jen při plném vytočení kol, což je málokdy. Většinou jen při parkování. Kontroloval jsem s mechanikem celý podvozek a na nic nepřišel. Vše je jak má být. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Neviem, či nemám podobný problém, dnes som s tým bol v servise (okrem pravidelnej prehliadky). Správa sa to tak, že pri vytočení do plného alebo takmer plného pravého rejdu pri prejazde malou nerovnosťou malou rýchlosťouto jemne rupne. Robí mi to pravidelne pri parkovaní na jednom mieste, je možné, že to súvisí aj s rovnaním kolies, ale auto musí byť v pohybe resp. pri státi som to ešte nepozoroval (neskúšal). Mechanik samozrejme tvrdí všetko OK, aj keď bol schopný dopracovať sa k tomu, že to počul. Zajtra ešte idem na geo tak možno niečo zistia aj tam. [upravil dne 19.8.2010 AnotherOne] Citovat
HonzaZ Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 Jj. Straki007 můžeš nějak rozvinout svůj názor. Vím, že se v pežotech vyznáš, akorát jsem to výše prostě nepochopil. Citovat
HonzaZ Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 Mě to dělá normálně na místě, i při pomalém parkovacím manévru. Aby to opravdu nakonec nebyl nějak se přidírající homokineťák. Ale rupe to ať mám zabržděno nebo odbržděno. Citovat
Laďa Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 AnotherOne - je jedno jestli se rozjíždím nebo ne. Prostě při vracení volantu (zatočených kol). Citovat
AnotherOne Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Na geo mi nič nezistili, zato ja som si overil, že to u mňa nesúvisí s točením kolies. Točenie na mieste bez problémov. Prejazd nerovnosťami v priamom smere bez problémov, klepnutie počujem len keď pri vytočení doprava a pomaly prejdem po nerovnosti ľavým predným kolesom. Citovat
Smarty Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Napadla někoho prasklá pružina??? ¨Měl jsem jich tu pár. Je to v těch vidlích blbě vidět.:super Citovat
HonzaZ Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 To už jsem psal úplně na začátku, pružina se zde nenatáčí a tím pádem není horní ložiskové uložení, které u ostatních aut s Mc Phersonem zatuhne a v důsledku praskne pružina. Tady jsou vpředu ramena a horní a spodní otočný kloub. Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Už to mám to bude nějaký \"kurvítko\" (http://neviditelnypes.lidovky.cz/chtip-kurvitko-0g2-/p_zabava.asp?c=A051125_183922_p_zabava_wag) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.