trollik Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 Pri rozjezdu me cuka radici paka.Co to muze byt.Ze by vycvachtanej kloub napravy?M Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 Muze to bejt spousta veci a mozna i najednou. Co treba silentblok na prevodovce, spojka, (mozna i homokloub), poloosa ...... ? Citovat
ROON Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 Napsán autorem dtyrkas Muze to bejt spousta veci a mozna i najednou. Co treba silentblok na prevodovce, spojka, (mozna i homokloub), poloosa ...... ? ja bych sazel na silenblok, kdysi se mi to stalo u citroena BX. dela to jen pri rozjezdu, nebo pri kazdym zarazeni kvaltu ? Citovat
trollik Odesláno 16. listopad 2004 Autor Odesláno 16. listopad 2004 Tak jsem tu brousil na serveru.A videl jsem dost velkej clanek od Oddieho.Znam ho osobne a vim,ze s tim ma zkusenosti velke.A popsal to dostatecne,ze to je jedine poloosa,ze v urcitejch otackach motoru a kol to zadrhava a tim padem se zacne hejbat motor na silentbloku+prevodka.Ale dik za namet.Proverim to take.M Citovat
Xplod Odesláno 16. listopad 2004 Odesláno 16. listopad 2004 trolik: Ale tobe to dela pri rozjezdu a ne pri urcity rychlosti. Jednou sem na to narazil kdyz sem shanel 406ku. Ale tam to delalo i pri razeni. Myslim ze to byla vyrezka spojka, prodavajici rikal ze mu praskla hadice od chlazeni a teklo mu to do spojky. Je to jemon zkusenost nic neradim ( abych nebyl servanej od Oddieho, je na to alergickej, kdyz nekdo mele nesmysly ) Citovat
Petano Odesláno 16. listopad 2004 Odesláno 16. listopad 2004 Ja mel spatny poloosy a delalo to ze se pod plynem radici paka kvedlala ze strany na stranu (jak psal Oddie). Poloosy jsou vymeneny a ted to dela to ze pri rozjezdu a nebo pri prudkem pusteni plynu na nejaky nizky kvalt to trosku cukne (dopredu nebo dozadu - noha z plynu/rozjezd) takze pokud se ti pod plynem netrepe ale jenom se jednou pohne pri rozjezdu tak to bude pravdepodobne tim ze je nekde ulozeni motoru nebo prevodovky nebo hnaci soupravy trochu povelene utrzene .... takze jediny je s tim asi zajet nad diru a podivat se zespoda ... nicmene ja jsem stejne nic nevykoukal takze to nechvam bejt dokud nebudou penizky a pak to zavezu nekomu chytrejsimu at se na to podiva. Citovat
Medvěd Odesláno 16. listopad 2004 Odesláno 16. listopad 2004 Napsán autorem trollik Pri rozjezdu me cuka radici paka.Co to muze byt.Ze by vycvachtanej kloub napravy?M Sázel bych na silentblok uložení převodovky, eventuelně motoru Citovat
trollik Odesláno 18. listopad 2004 Autor Odesláno 18. listopad 2004 jo klepe se to furt behem nejakejch rozmezi 200 otacek na II.rychl.stupen.A mirneji na III.Priblizne ve stejnejch otackach kol.Kdyby to cestovalo jen sem a tam tak je to sil.Ale takhle?!Ja sazim na poloosu.Mam vrak z 91,tak to zkusim prehodit,mel stejnej vykon.Takm to bylo OK.Ale na sil Juknu.M Citovat
trollik Odesláno 19. listopad 2004 Autor Odesláno 19. listopad 2004 tak jsem na to chlapy koukal a kdyz ja mam ABS tak asi nepujde vymenit celëj predni nahon.Ma to drzak na snimac ABS.Co kdybych vymenil jen ty nahony s miskama a na ramenech vymenim jen ty hnaci prstynky? Citovat
trollik Odesláno 1. prosinec 2004 Autor Odesláno 1. prosinec 2004 tak rada žáná.Ale zjistil jsem,že mám zřejmě i v čuu homokinetický kloub na kole.Tak bych nejradši vyměnil celou poloosu.Ale na misce Hom.kin.kloubu je drážkování pro snímač ABS.Já to rozdělaný neměl,ale mám pocit,že je ta miska s tím drážkováním jeden odlitek.Je to pravda?Jestli jo,dá se to nějak sundat abych střeva mohl vyměnit z dobré poloosy? Citovat
graver Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Stejný problém: páka se klepe, většinou jen na dvojku při silném záběru. V servisu na nic nepřišli, silentbloky na motoru prý vizuálně OK, homoglouby neklepou, špatná poloosa prý nejde poznat, jen výměnou. Tak to zatím neřeším. Citovat
trollik Odesláno 1. prosinec 2004 Autor Odesláno 1. prosinec 2004 Jo presne to same.Znamej opravar mi rikal a ukazoval co to vlastne dela a ze je to ono.Chce abych mu vymontoval ze starsiho modelu z Vraku(kde jsem to mel ok,ale bez ABS!a na to ten dotaz viz min).Ze to vlastne dela vnitrni pohyb v misce a tim se to cele klepe,ze to trochu i zadrhava.A taky sam jsem pozoroval,ze kdyz natocim kola do vetsi zatacky a pridam stejne,tak to zmizi. Je to proste v tom 3 hranu vykloktany v urcitem useku.A vcera jsem tam koukal a je nejaka volna prachovka u toho kloubu.Asi nekdo na to koukal a dal to blbe zpet a ted ta perachovka jeste slejza a dostava se tam bordel.Tak vymena.Ale musim zjistit,zda se da vymenit i nahon do domecku u kola.Chci aby to bylo v paru tak jak to bylo zabehnute.M Citovat
graver Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Jo, to jsem se taky dozvěděl na prohlídce: natržená prachovka na kuláči, samostatně se nedodává, takže výměna kuláče, nejlíp obou. Ještě že se některé díly dodávají samostatně bez auta:mad: Citovat
trollik Odesláno 1. prosinec 2004 Autor Odesláno 1. prosinec 2004 dodavaj.Z 2 vyroby je maj urcite.Jo a tim to bude.Jak je to malo namazany a nejlepe A00 a je praskla prachovka a nebo dost pohybujici se,tak se tam dostane bordel a vlhkost a je konec.A za chvilku to je.A mam pocit,ze se od toho klepani chytl i homokin.kloub na kole.Jedno se zanedby a je to pak skoda za tisice. Citovat
trollik Odesláno 22. prosinec 2004 Autor Odesláno 22. prosinec 2004 chlapi,stale elaboruju s klepanim paky.Vymenil jsem skoro vse na pohonech co se dalo.Stale na 2stupen pri zaberu to klepe. Citovat
Fusion Odesláno 22. prosinec 2004 Odesláno 22. prosinec 2004 na poloosu bych nesázel, páč já ji mám na šrot a nic takovýho to nedělá, jedině teda že by to dělala levá (prže je u převodovky) Citovat
trollik Odesláno 23. prosinec 2004 Autor Odesláno 23. prosinec 2004 Tak to vypada,ze to dela silentblok motoru(momentova vzpera).Je mozna nacuclej olejem a doslo v materialu sil.k nejakejm zmenam materialu.Je dost mekkej.Ma bejt,ale tohle je priliz.A urcite soustava \"motor-prevodovka\"se zacne v urcitejch otackach a pri urcitem momentu motoru,dostavat do rezonance a zacne to ramplovat.Kdyz mam prudsi rozjezd,tak to je neznatelny.Jo a kdyz mrzne,tak je to uplne pryc.Ale jak se motor a okoli trochu zahreje,tak je to v pr.....To vypada,ze ta guma ztuhne a je to chvili ok,nez se ohreje od motoru a zmekne.Asi vymenim i silentblok na prevodce a motoru (zboku).celkem za vsechny za 800,-tak se to vyplati. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.